Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

ozo x planet man patinka, didelė erdvė, vaikams tikrai būtų ką veikt net jei ir nenueitų į pačią žaidimų aikštelę, aš už ozą smile.gif
Atsakyti
Siandien buvom susitike dvi kaunietes 4u.gif Susitikimas buvo labai smagus thumbup.gif Nuosirdziai tikiuosi, kad neperdauk plepejau blush2.gif Kita karta tikiuosi musu bus daugiau, tai taip smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2010 11 13, 19:46)
Siandien buvom susitike dvi kaunietes  4u.gif 

mes vilnietės dar tik ruošiames. O tai kur visos dingo, jūsų gi daugiausia buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 11 14, 10:04)
mes vilnietės dar tik ruošiames. O tai kur visos dingo, jūsų gi daugiausia buvo smile.gif

taip visad buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 11 14, 09:04)

Ne visos galejom blush2.gif bet as tikiuosi,kad dar bus proga visom kaunietems susitikti 4u.gif
Atsakyti
galima kad ir kas savaitę tokius susitikimus daryt, svarbiausia kad noras niekur nedingtų smile.gif
Atsakyti
Aisku, kad susitikimu bus. Ir kuo daugiau musu susirinks tuo smagiau smile.gif
Atsakyti
kaip čia tylu, ramu... sekmadienis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2010 11 13, 19:46)
Siandien buvom susitike dvi kaunietes  4u.gif  Susitikimas buvo labai smagus thumbup.gif  Nuosirdziai tikiuosi, kad neperdauk plepejau  blush2.gif  Kita karta tikiuosi musu bus daugiau, tai taip smagu  mirksiukas.gif

Na tikrai smagiai pasibuwom ir paplepejom 4u.gif laukiu daugiau tokiu susibegimu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Milledi* @ 2010 11 14, 14:17)
Ne visos galejom blush2.gif bet as tikiuosi,kad dar bus proga visom kaunietems susitikti 4u.gif

Tu proga wisada yra ir bus smile.gif ir tikrai butu smagu ir su kitomis susibegti 4u.gif
Atsakyti
Vilniaus mamytės, pasiruoškite startui smile.gif
Rytoj (blogiausiu atveju ketvirtadienį) planuojamas susitikimas, dalyvavimas būtinas soske.gif
12val. Ozo "X-Planet".
Atsakyti
o gal atsirastu norinciu i selo naujo albumo pristatyma nueiti kartu ? cia vln bus ketvirtadieni, kadangi man ir zmonem su kuriais eisiu veltui iejimas tai galvoju gal atsiras norinciu smile.gif jei bus rasykit i az cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 11 16, 07:57)
Vilniaus mamytės, pasiruoškite startui smile.gif
Rytoj (blogiausiu atveju ketvirtadienį) planuojamas susitikimas, dalyvavimas būtinas soske.gif
12val. Ozo "X-Planet".

Kaip gaila, kad nepavyko.. Jau buvau nusiteikus linksmybems verysad.gif
Atsakyti