Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

Si savatigali man nelabai iseina. Bet stebiu situacija smile.gif Kaip matau gaunasi sunkiai, kaip visada. Jei galutinai ka nors susitarsit ir man tiks, tai butinai prisijungsiu. Siaip man geriau darbo diena vakare, bet kartais ir savaitgali galiu pataikyt.
Atsakyti
tai va, vlniečių 5 clap.gif
Šį savaitgalį nelb kas gali, deja. Nes gaunas, kad šeštadienį gali 2, ir sekmadienį 2 smile.gif TODĖL siūlau visoms susibėgti kitą šeštadienį ar sekmadienį 13val., paplanuot kažkaip laiką per tą savaitėlę.
Aš UŽ (nebent įvyks koks force majeure). Kas dar?

Jolirta, jei sekmad leis orai, galim susitikt kur su vaikučiais mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, mano skype likulle
Gal ten greičiau susirašysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 11 12, 16:53)
tai va, vlniečių 5  clap.gif
Šį savaitgalį nelb kas gali, deja. Nes gaunas, kad šeštadienį gali 2, ir sekmadienį 2 smile.gif TODĖL siūlau visoms susibėgti kitą šeštadienį ar sekmadienį 13val., paplanuot kažkaip laiką per tą savaitėlę.
Aš UŽ (nebent įvyks koks force majeure). Kas dar?

Jolirta, jei sekmad leis orai, galim susitikt kur su vaikučiais  mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, mano skype    likulle
Gal ten greičiau susirašysim smile.gif

jei pildyka turi,tada greiciau smile.gif. Skype neturiu smile.gif. Neisnesa mano telefonas smile.gif. Sekmadieni galim su tavim susimatyt,mums lietutis nemaiso,tik va stiprus vejas schmoll.gif.

Klomba,galiu su tavim darbo diena i pavakare susimatyt smile.gif.

Kita savaitgali kas su vaikuciais siulau susitikti Litexpo parodu rumuose babyland parodoje. Gal kas be vaikuciu,tai neidomu. Mes pernai visas 3parodos dienas ten buvom.
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2010 11 12, 14:24)
turbūt, vaiką į kuprinę, vyrą į kišenę ir į akropolį  lotuliukas.gif  Na ir orelis, tik išėjom į lauką ir namo teko grįžt, vėl tarp keturių sienų sėdim  frusty.gif

Sekmadienį mes laisvi, galim bet kada susitikt.

Kaip ten kitos, kur prapuolėt? Blogas oras, dingo noras  gathering.gif ?
Vilnius, nemiegam!

bandem nugalet bloga ora,po miesta trynemes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 12 lapkričio 2010 - 16:00
mes tai tokiu oru namie sad.gif Su vaiku net į kavinę normaliai nenueisi, greit sukapoja maistą ir pradėda zyzt, kad eitume. Negali vienoj vietoj pasėdėt ilgiau 15 min doh.gif Visą vasarą lauke, rudenį ieškojom draugų smėlio dėžėj, taip ir neradom, visi vaikučiai pasislėpė turbūt iki kitos vasaros. Tai dviese trinames, kai nelyja. Arba tryse, kai vyras nedirba (kartą per mėnesį lotuliukas.gif )
Litexpo faina, norėčiau, bet mūsų vyriokas neišneša tokios minios žmonių, oj sunkus atvejis box.gif Jau kaip pradeda visur lįst, tai neduok die.

Aha, pas man pildyk. Parašysiu nr į AŽ, beje, aš Anželika
Atsakyti
Aciai, Jolirta, kai paš Jums pavydžiu , kad gyvenat netoliese, galit susitikt , su vaikais pasivaikščiot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2010 11 12, 17:59)
Aciai, Jolirta, kai paš Jums pavydžiu , kad gyvenat netoliese, galit susitikt , su vaikais pasivaikščiot  thumbup.gif

mes ir su tavim galim susitikt, pasivaikščiot. Tik pasakyk, kada gali mirksiukas.gif Kitas savaitgalis tau tinka? Ar galim 3-se darbo dieną susitikt iki pietų (antradienį negaliu, sakau iš karto, man į pokalbį, eilinį nesėkmingą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 12 lapkričio 2010 - 17:12
QUOTE(aciai @ 2010 11 12, 17:10)
mes ir su tavim galim susitikt, pasivaikščiot. Tik pasakyk, kada gali  mirksiukas.gif  Kitas savaitgalis tau tinka? Ar galim 3-se darbo dieną susitikt iki pietų (antradienį negaliu, sakau iš karto, man į pokalbį, eilinį nesėkmingą)

Dėl savaitgalio, tai nežinau, jei vyras kur visai dienai išvažiuotų, o taip, tai ne. o vat darbo diena tai būtų labai gerai susitikt, tik vat kaip čia kur mums susitikt, gyvenam toli viena nuo kitos g.gif
Atsakyti
olajju bet gal vyras išleistų tave 2-3 valandom, kiek galima namie sėdėt? smile.gif
tuoj parašysiu Jolirta'i, paklausiu kaip ten jai darbo dieną ar tinka.
O kur tu galėtum ateit/atvažiuot?

Papildyta:
oj, nepamačiau kad Jolirta prisijungus. reikia dar vienus akinius pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
aciai, o jei susitikt kur oze, važiuočiau su vaiku autobusu, tai man būtų arčiausiai, o Jus su mašina?
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2010 11 12, 18:38)
aciai,  o jei susitikt kur oze, važiuočiau su vaiku autobusu, tai man būtų arčiausiai, o Jus su mašina?

visų pirmą ne Jus, o TU smile.gif su mano mašina vyras į darbą važinėja, tai teks skolint iš tėčio. Nes mes su autiku nedavažiuosim, vaikas lb jų bijo fear.gif Tai kad tik su mašina, reikės derint, kad būtų laisva smile.gif
Atsakyti
Ollaju buvau siandien tavam rajone smile.gif!
Aciai,litexpo siulau,todel,kad pernai buvo vaiku zaidimu zona,tai maniskis net namo nenorejo. O zaislai ten demonstruojami, kad teveliai pinigines atvertu:D.
Atsakyti
Ollaju tu skype turi?
Jolirta kokie vėjai tave ten nunešė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 12 lapkričio 2010 - 17:49