tai va, vlniečių 5
Šį savaitgalį nelb kas gali, deja. Nes gaunas, kad šeštadienį gali 2, ir sekmadienį 2 TODĖL siūlau visoms susibėgti kitą šeštadienį ar sekmadienį 13val., paplanuot kažkaip laiką per tą savaitėlę.
Aš UŽ (nebent įvyks koks force majeure). Kas dar?
Jolirta, jei sekmad leis orai, galim susitikt kur su vaikučiais
Papildyta:
beje, mano skype likulle
Gal ten greičiau susirašysim
Šį savaitgalį nelb kas gali, deja. Nes gaunas, kad šeštadienį gali 2, ir sekmadienį 2 TODĖL siūlau visoms susibėgti kitą šeštadienį ar sekmadienį 13val., paplanuot kažkaip laiką per tą savaitėlę.
Papildyta:
beje, mano skype likulle
QUOTE(aciai @ 2010 11 12, 16:53)
tai va, vlniečių 5
Papildyta:
beje, mano skype likulle
Papildyta:
beje, mano skype likulle
jei pildyka turi,tada greiciau . Skype neturiu . Neisnesa mano telefonas . Sekmadieni galim su tavim susimatyt,mums lietutis nemaiso,tik va stiprus vejas .
Klomba,galiu su tavim darbo diena i pavakare susimatyt .
Kita savaitgali kas su vaikuciais siulau susitikti Litexpo parodu rumuose babyland parodoje. Gal kas be vaikuciu,tai neidomu. Mes pernai visas 3parodos dienas ten buvom.
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2010 11 12, 14:24)
turbūt, vaiką į kuprinę, vyrą į kišenę ir į akropolį Na ir orelis, tik išėjom į lauką ir namo teko grįžt, vėl tarp keturių sienų sėdim
Sekmadienį mes laisvi, galim bet kada susitikt.
Kaip ten kitos, kur prapuolėt? Blogas oras, dingo noras ?
Vilnius, nemiegam!
Sekmadienį mes laisvi, galim bet kada susitikt.
Kaip ten kitos, kur prapuolėt? Blogas oras, dingo noras ?
Vilnius, nemiegam!
bandem nugalet bloga ora,po miesta trynemes.
mes tai tokiu oru namie Su vaiku net į kavinę normaliai nenueisi, greit sukapoja maistą ir pradėda zyzt, kad eitume. Negali vienoj vietoj pasėdėt ilgiau 15 min Visą vasarą lauke, rudenį ieškojom draugų smėlio dėžėj, taip ir neradom, visi vaikučiai pasislėpė turbūt iki kitos vasaros. Tai dviese trinames, kai nelyja. Arba tryse, kai vyras nedirba (kartą per mėnesį )
Litexpo faina, norėčiau, bet mūsų vyriokas neišneša tokios minios žmonių, oj sunkus atvejis Jau kaip pradeda visur lįst, tai neduok die.
Aha, pas man pildyk. Parašysiu nr į AŽ, beje, aš Anželika
Litexpo faina, norėčiau, bet mūsų vyriokas neišneša tokios minios žmonių, oj sunkus atvejis Jau kaip pradeda visur lįst, tai neduok die.
Aha, pas man pildyk. Parašysiu nr į AŽ, beje, aš Anželika
Aciai, Jolirta, kai paš Jums pavydžiu , kad gyvenat netoliese, galit susitikt , su vaikais pasivaikščiot
QUOTE(olajju @ 2010 11 12, 17:59)
Aciai, Jolirta, kai paš Jums pavydžiu , kad gyvenat netoliese, galit susitikt , su vaikais pasivaikščiot
mes ir su tavim galim susitikt, pasivaikščiot. Tik pasakyk, kada gali Kitas savaitgalis tau tinka? Ar galim 3-se darbo dieną susitikt iki pietų (antradienį negaliu, sakau iš karto, man į pokalbį, eilinį nesėkmingą)
QUOTE(aciai @ 2010 11 12, 17:10)
mes ir su tavim galim susitikt, pasivaikščiot. Tik pasakyk, kada gali Kitas savaitgalis tau tinka? Ar galim 3-se darbo dieną susitikt iki pietų (antradienį negaliu, sakau iš karto, man į pokalbį, eilinį nesėkmingą)
Dėl savaitgalio, tai nežinau, jei vyras kur visai dienai išvažiuotų, o taip, tai ne. o vat darbo diena tai būtų labai gerai susitikt, tik vat kaip čia kur mums susitikt, gyvenam toli viena nuo kitos
olajju bet gal vyras išleistų tave 2-3 valandom, kiek galima namie sėdėt?
tuoj parašysiu Jolirta'i, paklausiu kaip ten jai darbo dieną ar tinka.
O kur tu galėtum ateit/atvažiuot?
Papildyta:
oj, nepamačiau kad Jolirta prisijungus. reikia dar vienus akinius pirkt
tuoj parašysiu Jolirta'i, paklausiu kaip ten jai darbo dieną ar tinka.
O kur tu galėtum ateit/atvažiuot?
Papildyta:
oj, nepamačiau kad Jolirta prisijungus. reikia dar vienus akinius pirkt
aciai, o jei susitikt kur oze, važiuočiau su vaiku autobusu, tai man būtų arčiausiai, o Jus su mašina?
QUOTE(olajju @ 2010 11 12, 18:38)
aciai, o jei susitikt kur oze, važiuočiau su vaiku autobusu, tai man būtų arčiausiai, o Jus su mašina?
visų pirmą ne Jus, o TU su mano mašina vyras į darbą važinėja, tai teks skolint iš tėčio. Nes mes su autiku nedavažiuosim, vaikas lb jų bijo Tai kad tik su mašina, reikės derint, kad būtų laisva
Ollaju buvau siandien tavam rajone !
Aciai,litexpo siulau,todel,kad pernai buvo vaiku zaidimu zona,tai maniskis net namo nenorejo. O zaislai ten demonstruojami, kad teveliai pinigines atvertu:D.
Aciai,litexpo siulau,todel,kad pernai buvo vaiku zaidimu zona,tai maniskis net namo nenorejo. O zaislai ten demonstruojami, kad teveliai pinigines atvertu:D.
Ollaju tu skype turi?
Jolirta kokie vėjai tave ten nunešė?
Jolirta kokie vėjai tave ten nunešė?