tai jeigu aš gerai supratau, tai mes tik su Jolirta ir tegalim, sekmad.
ar mergytės, planuojam kitam savaitgaliui, jei taip spontaniškai visoms neišeina, nes dviese su Jolirta mes bet kurią dieną galim susitikt, man iki jos eit 10 min
Visiems vyrams duot kelias laisvas valandas, kad namie pasitvarkytų (šeštad ar sekmad) ir pietus pagamintų, o mes grynu oru su vaikučiais eisim kviepuot
P.S. žiūriu, visi "artėja" prie datos, gimtadienių bus..... aš ir pati artėju; 3,5mėn liko iki 28
QUOTE(aciai @ 2010 11 11, 23:03)
tai jeigu aš gerai supratau, tai mes tik su Jolirta ir tegalim, sekmad.
ar mergytės, planuojam kitam savaitgaliui, jei taip spontaniškai visoms neišeina, nes dviese su Jolirta mes bet kurią dieną galim susitikt, man iki jos eit 10 min
Visiems vyrams duot kelias laisvas valandas, kad namie pasitvarkytų (šeštad ar sekmad) ir pietus pagamintų, o mes grynu oru su vaikučiais eisim kviepuot
P.S. žiūriu, visi "artėja" prie datos, gimtadienių bus..... aš ir pati artėju; 3,5mėn liko iki 28
sestadieniui dar eglutija galvojo, bet va dingo. O jei ka,gal sestadieni twix pix susitikima padarom
QUOTE(bbrigitux @ 2010 11 11, 10:40)
jei taip, tai labai gaila
Na tiesa čia ne man trukdo, bet, kad tas pasyvumas toks, tai taip ir pagalvojau... Aš nieko prieš, galime susibendrauti
Papildyta:
QUOTE(Sauluciuxs @ 2010 11 11, 13:29)
Sveikos, man tai amžiaus skirtumas netrukdo
Tuomet jungiamės
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 11 11, 22:50)
Na tiesa čia ne man trukdo, bet, kad tas pasyvumas toks, tai taip ir pagalvojau... Aš nieko prieš, galime susibendrauti
Papildyta:
Tuomet jungiamės
Papildyta:
Tuomet jungiamės
QUOTE(Jolirta @ 2010 11 11, 22:46)
sestadieniui dar eglutija galvojo, bet va dingo. O jei ka,gal sestadieni twix pix susitikima padarom
oj, mielai
tik nezinau kelinta mes eisim i lauka ryte i akropoli leksim su vaiku ir mama, Kaledoms dovanu ieskot (ten akciju rytoj bus daug), jeigu neilgam nes ten, tai jeigu iki 13val susisuksim mes ten, tai kokia 13val su Aurelijum eisim laukan valandai kitai, galetume ir susitikt
man sestadienis apsipirkimo ir pasizmonejimo diena, o jeigu vyras buna namie (kas stebuklas buna), tai manes nepagaut
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2010 11 10, 11:25)
Pasirasau susitikimui yra pasiulymas sestadieni Akropolyje susibegt. Pasiule Brunette. Akivaizdu musu daugeja Smagumelis
Ir as pasirasau, ir siulomas laikas kaip maciau wisai geras
QUOTE(aciai @ 2010 11 12, 09:05)
oj, mielai
tik nezinau kelinta mes eisim i lauka ryte i akropoli leksim su vaiku ir mama, Kaledoms dovanu ieskot (ten akciju rytoj bus daug), jeigu neilgam nes ten, tai jeigu iki 13val susisuksim mes ten, tai kokia 13val su Aurelijum eisim laukan valandai kitai, galetume ir susitikt
man sestadienis apsipirkimo ir pasizmonejimo diena, o jeigu vyras buna namie (kas stebuklas buna), tai manes nepagaut
aciai ten turejo but sekmadienis:). Susibalamutijus visai:). Bet as rytoj taip pat galiu. As anksti is ryto i akropoli taip pat waziuosiu:). O kaip suprantu i kudirkos aikste nieks neateis,nes akropoli sturmuos
turbūt, vaiką į kuprinę, vyrą į kišenę ir į akropolį Na ir orelis, tik išėjom į lauką ir namo teko grįžt, vėl tarp keturių sienų sėdim
Sekmadienį mes laisvi, galim bet kada susitikt.
Kaip ten kitos, kur prapuolėt? Blogas oras, dingo noras ?
Vilnius, nemiegam!
Sekmadienį mes laisvi, galim bet kada susitikt.
Kaip ten kitos, kur prapuolėt? Blogas oras, dingo noras ?
Vilnius, nemiegam!
Kaunietes beveik visos dingo
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2010 11 12, 13:50)
su Vilnium ta pati situacija
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2010 11 12, 13:50)
Nium wa siulau ryt apie 15:30 susitikti akropolyje, pirmai pradziai nuwarytume i kokia kawinuke, susipazintume as tei tikrai galiu, kaip tik po darbo busiu beje, mano skypas dobiliookas, nes matau kad cia forume istikruju yra sunkiau susitarti
QUOTE(klomba @ 2010 11 11, 15:32)
Labai jus visos jaunos. Siaip mazesnis skirtumas dzin, bet kai jau 10 metu jaunesnes tai sunkoka butu. Nebent atsirastu dar bent kas nors kam virs 30.
man virs 30, bet jauciuosi labai jauna beveik kaip 25 ir planuoju sestadieni ateiti su sunum, jam 4 metukai.
O sekmadieni deja negalesiu.