Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

[quote=aciai,2010 11 11, 14:59]
mano sūnui 2 metukai, kai pradės po to zyzt, tai ojojoj bus ašarų doh.gif Tai mes suolajju šeštadienį negalim, vaikas tokiu metu miega, o ir mašiną sunkaiu bus surast, nes vyras su ratais išvažiuoja į chalturkę (nebent iš tėvų pasiskolinčiau blush2.gif ) Gal sekmadieni renkames kokia 11-12? ar jus visi miegat dar tokiu laiku? rolleyes.gif

olajju sekmadienį galėčiau jus su vaikiuku paimt, bučiau su mašina ir nuveščiau po to namo mirksiukas.gif
Papildyta:

Man 22,jau beveik 23  ax.gif smile.gif
Siaip nezinau ar imsiu dukriuka, ji tokia aktyvi, kad ramiai paplepet tikrai neduos smile.gif
O kaip kitos?
[/quote]
man 27 smile.gif
[/quote]

Kas turi vaiku tai tikrai nemanau, kad gali leist sau tokia prabanga miegoti 11 - 12 val. Bet vis delto butu geriau biski veliau gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2010 11 11, 15:02)

Kas turi vaiku tai tikrai nemanau, kad gali leist sau tokia prabanga miegoti 11 - 12 val. Bet vis delto butu geriau biski veliau gal smile.gif

aišku geriau vėliau, bet kai vaikas lužta apie 14 val, tai vėlgi niekur neisi. Čia kas su vežimukais, tai joms gerai, vaikas miega ir super. Eh, heri laikai buvo ax.gif
Atsakyti
O sestadieniui 3 paneles su mazyliais,saunu. Manajam tai 2.5m.
Sekmadieni manau,kad taip galesiu.
Tai acai,kartu gal galetume vaziuot. Zinoma,as su usuociu troleibusu vaziuosiu
Atsakyti
Labai jus visos jaunos. Siaip mazesnis skirtumas dzin, bet kai jau 10 metu jaunesnes tai sunkoka butu. Nebent atsirastu dar bent kas nors kam virs 30.
Atsakyti
Jolirta tu iš kur? jeigu netoli pašilų, žinoma kartu lėksim, tik ne šeštadienį tongue.gif ir kiek tau metų, o tai klomba vyresnių draugių ieško (virš 30) ir jau nerimauja smile.gif
kaip kitos? kada galit?
yra 2 variantai, šeštadienis 14val ir sekmadienis (laikas dar tikslinamas, siūlau 12val, bet gal aš viena tokia, kuriai šis laikas tinka blush2.gif )
Atsakyti
man greit 25 m. , tik deja negalėsiu šikart susitikt ,vyras manau neišleis savaitgalį, darbo dienom dirba, tai jau savaitgali norim atsigriebt už tas darbo dienas, kai retai matomes.

Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2010 11 11, 18:27)
man greit 25 m. , tik  deja negalėsiu šikart susitikt ,vyras manau neišleis savaitgalį, darbo dienom dirba, tai jau savaitgali norim atsigriebt už tas darbo dienas, kai retai matomes.

mes su vyru irgi tik savaitgaliais matomes, jis iišeina į darbą, mes su vaiku Dar miegam, jis pareina namo - men Jau lovoj smile.gif kartais ir savaitgaliais tas pats. Bet mane išleidžia, kad tik namie nesėdėčiau, nes neturiu nei kur eit, nei su kuo sad.gif O taip noris kažkur išeit su vaiku, pasižmonėt lotuliukas.gif Tai jam vargšeliuitenka su mumis eit, oj nepatenkintas. Į akropolį nuvažiuojam tai būna taip: "jus eikit po pardes, aš ant suoliuko pasėdėsiu, pamiegosiu lotuliukas.gif "
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 11 11, 18:31)
mes su vyru irgi tik savaitgaliais matomes, jis iišeina į darbą, mes su vaiku Dar miegam, jis pareina namo -  men Jau lovoj smile.gif kartais ir savaitgaliais tas pats. Bet mane išleidžia, kad tik namie nesėdėčiau, nes neturiu nei kur eit, nei su kuo sad.gif O taip noris kažkur išeit su vaiku, pasižmonėt lotuliukas.gif Tai jam vargšeliuitenka su mumis eit, oj nepatenkintas. Į akropolį nuvažiuojam tai būna taip: "jus eikit po pardes, aš ant suoliuko pasėdėsiu, pamiegosiu  lotuliukas.gif "

na mano vyras sėdi ant suoliuko tik kai užeinu į kokią rūbų parduotuvę, o aš pykstu ant jo kad nepakonsultuoja ar drabužis tinka ar ne biggrin.gif o taip kartu vaikštom smile.gif
Atsakyti
olajju rastų mūsų vyrai apie ką pakalbėt lotuliukas.gif mane žiauriai nervuoja, kai paprašau jo pasakyt savo numonę, ar man tinka nauja šukuosena, ar tinka rūbas, kurį ketinu pirkt, o gaunu atsakymą: "tau nešiot, ne man. Ką nori, tą ir pirk" bash.gif o jau kai į vaikų pardę užeinam, jis su vaikų prie žaislų iškart, o man ieškok juos o to op visą parduotuvę... heh, tie vyrai smile.gif

tai kada tu gali iš namų ištrukt?
Aš galiu ir darbo dieną (jeigu į pokalbį nereikia, nes ieškau darbo dabar nesekmingai, nors nusišauk), kaip ten kitos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 11 lapkričio 2010 - 19:04
QUOTE(aciai @ 2010 11 11, 19:03)
olajju  rastų mūsų vyrai apie ką pakalbėt  lotuliukas.gif  mane žiauriai nervuoja, kai paprašau jo pasakyt savo numonę, ar man tinka nauja šukuosena, ar tinka rūbas, kurį ketinu pirkt, o gaunu atsakymą: "tau nešiot, ne man. Ką nori, tą ir pirk"  bash.gif  o jau kai į vaikų pardę užeinam, jis su vaikų prie žaislų iškart, o man ieškok juos o to op visą parduotuvę... heh, tie vyrai smile.gif

tai kada tu gali iš namų ištrukt?
Aš galiu ir darbo dieną (jeigu į pokalbį nereikia, nes ieškau darbo dabar nesekmingai, nors nusišauk), kaip ten kitos...

man tai geriausia būtų darbo dieną, bet kuria, nes niekur eit nereikia, esu laisva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2010 11 11, 20:11)
man tai geriausia būtų darbo dieną,  bet kuria, nes niekur eit nereikia, esu laisva  smile.gif

tai laukiam kitų mergičkų, kažkur dingo visos.
Atsakyti
Esu is perkunkiemio,man 26,arteju link 27. Stotelej skalviu galim susitikt,bet ateit ir kitur galiu.
Klomba, tai gal visgi jei galesi sekmadieni prisijunk
Atsakyti