Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(klomba @ 2010 11 10, 17:39)
Bo sakys sita tai nenormali ko ji nerimsta smile.gif

man atvirkščiai būna (kai klasiokų susitikimą reik organizuot vasarą-avasarį, sezonui atidaryt): tai ko jin tyli??? šiemet kai patingėjau kažką organizuot, tai taip ir nesusitikom. Atsibosta kartais vienai viską daryt, duodi kitiem pasireikšt, tai tyla biggrin.gif
Na tai kiek čia mūsų vilniečių tokių? Aš irgi naujoke, tai nelb žinau kas čia kaip ir su kuo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasmyriux @ 2010 11 10, 13:05)
Butu labai smagu visoms susibegt,susipazintume smile.gif As taipat pasirasau ir Akropolis butu super,dar 6adieni ir jamam diena bus,daug nuolaidu 4u.gif Tik reiktu susitart kelinta valanad susibegam  drinks_cheers.gif

Manau reik nusprest pirmoje dienos puseje ar antroje. Mano manymu geriausias laikas apie 14-16val. Laukiu kitu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 11 10, 17:45)
man atvirkščiai būna (kai klasiokų susitikimą reik organizuot vasarą-avasarį, sezonui atidaryt): tai ko jin tyli??? šiemet kai patingėjau kažką organizuot, tai taip ir nesusitikom.  Atsibosta kartais vienai viską daryt, duodi kitiem pasireikšt, tai tyla biggrin.gif
Na tai kiek čia mūsų vilniečių tokių? Aš irgi naujoke, tai nelb žinau kas čia kaip ir su kuo blush2.gif

Na yra siek tiek, vienos ilgiau jau yra, kitos atsiranda ir dingsta. Reikia kad kazkas pasiulytu data, vieta, arba ka veikti, tai paprastai tikimes kad pabendrausim susitikusios smile.gif
Atsakyti
Na as kaip suprantu mes jau tryse tikrai esam (as, klomba ir aciai)
Tai gal palaukim kol atsiras dar pora bendraminciu. O kur vyko pries tai buve susitikimai ?
Reikia sugalvoti, ka nors labai labai smagaus, nes ziuiu mes vilnietes atsiliekam- kituose miestuose mergickos aktyviai veikia smile.gif
Atsakyti
sveikos, priimkit į savo būrį 4u.gif

dabar sėdžių dekrete su vaikų, tiesą, greit jam 2 metukai, tai reikės grįžt į darbą.

bet jau taip liūdna būna, neturiu su kuo susitikt pasikalbėt, paplepėt. Draugės kurias turėjau atitolo, man net pačiai nėra noro su jomis susitikt, jaučiu kad atšalo tarp mūsų.
trūksta bendraminčių, žmonių su kuriais sietų bendri pomėgiai itt.

gelbėkit 4u.gif smile.gif
Atsakyti
olajju turim panašaus amžiaus vaikus mirksiukas.gif Sveika prisijungus 4u.gif Į darbą su mielu noru grščiau, bet darbo niekaip susirast negaliu mega_shok.gif

galima steigt klubą "kas pirmas gathering.gif ", mes vielnietės atsiliekam. Mūsų jau 4!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 10 lapkričio 2010 - 19:30
kaip faina, jei jau nebūtų apie ką šnekėt, bent jau apie vaikus paplepėtume smile.gif

pas mane toks darbas, į kurį neplanavau sugrįžt, bet kadangi dabar su darbu sunku tai reikės į seną grįžt, pinigai visgi reikalingi
Atsakyti
QUOTE(Sauluciuxs @ 2010 11 10, 15:53)
Sveikos, o gal kas esate iš Klp.? smile.gif
Papildyta:
Gaila, kad esi ne iš Klp. Būtų smagu pabendraut cool.gif
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Organizuojam susitikimą Klaipėdoje! Kas jungiasi? bigsmile.gif  smile.gif

Sveikos
klaipėdiškės pasyvios, amžiaus skirtumai trukdo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2010 11 10, 20:44)
kaip faina, jei jau nebūtų apie ką šnekėt, bent jau apie vaikus paplepėtume  smile.gif

pas mane toks darbas, į kurį neplanavau sugrįžt, bet kadangi dabar su darbu sunku tai reikės į seną grįžt, pinigai visgi reikalingi

manau, kad tikrai rasim apie ką paplepėt mirksiukas.gif
jaučiuos, kaip kokiam pažinčių klube smile.gif

Beje, kuriam rajone gyveni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 10 lapkričio 2010 - 20:48
QUOTE(aciai @ 2010 11 10, 20:47)
manau, kad tikrai rasim apie ką paplepėt mirksiukas.gif
jaučiuos, kaip  kokiam pažinčių klube smile.gif

Beje, kuriam rajone gyveni?

aš irgi pasijaučiau kaip pažinčiu klube biggrin.gif

Šnipiškės, o tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olajju: 10 lapkričio 2010 - 21:09
Laba vakareli, o kur buvus,kur nebuvus as prisistatau:)!
Tariames sestadieni 14 valanda susitikti, pvz: kudirkos aiksteje ir bendru sutarimu patraukti kur tai wink.gif!
I drambliukus nesiulau,nes jei mamytes su vaikuciais, kaip as ateisiu:) +vezimelis, tai atmenu anakart nekaip buwo nusigabenti apacion.
Dar pora mergaicikiu pakalbinsiu,jei nepasirodys cia.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 11 11, 02:04)

Tariames sestadieni 14 valanda susitikti, pvz: kudirkos aiksteje ir bendru sutarimu patraukti kur tai wink.gif!

aš negaliu 14val, vaikas apie 14-15val eina miegučio smile.gif nes irgi ateičiau su savo piplium.

aš iš pašilaičių
Atsakyti