oj, kiek čia kauniečių iš Vilniaus yra kas nors? Mielai prisijungčiau prie jūsų kompanijos, jei priimtumėt
As jungiuosi prie jusu manau faina butu su jumis susipazinti
QUOTE(kuke @ 2010 11 10, 12:14)
tai galim pasiorganizuot
[SIZE=14] taigi kaunietes kas noretu susitikti pasiraso apacioje[SIZE=14]
1. Kuke
[SIZE=14] taigi kaunietes kas noretu susitikti pasiraso apacioje[SIZE=14]
1. Kuke
Butu labai smagu visoms susibegt,susipazintume As taipat pasirasau ir Akropolis butu super,dar 6adieni ir jamam diena bus,daug nuolaidu Tik reiktu susitart kelinta valanad susibegam
Sveikos, o gal kas esate iš Klp.?
Papildyta:
Gaila, kad esi ne iš Klp. Būtų smagu pabendraut
Papildyta:
Organizuojam susitikimą Klaipėdoje! Kas jungiasi?
Papildyta:
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 06, 12:12)
Nesu nei koks bjaurus žmogus, su kuriuo sunku sutarti, nei ką, gal tik kiek drovi, bet ir tai gerokai mažiau, nei anksčiau. Visuomet ypač vertinau draugystę, bet draugų turėjau labai nedaug. Kiek buvo, tiek užteko, bet dabar iš esmės nebeturiu visai. Baigiau universitetą prieš porą metų (dabar dirbu namie), visi išsivažinėjo kas sau, su buvusia geriausia drauge susitinkam itin retai ir kuo toliau, tuo rečiau. Aš jos žiauriai pasiilgstu, bet ji manęs nelabai. Kur nors nueiti ar pasikalbėti - visiškai nėra su kuo, kine aš jau nebeprisimenu kada paskutinį kartą buvau ne viena. Vienatvė jau visai užgraužė, nebeturiu fantazijos, kur čia tų naujų draugų dar galima susirasti. Populiariausias patarimas tokiu atveju - susirasti hobį, pradėti vaikščiot į kokius nors užsiėmimus, taip draugų atsiras savaime, pagal interesus. Tai - pirmas dalykas, kurį padariau baigus univerą. Tebelankau kovos menus, nuo rudens iki vasaros - kalbų paskaitas VDU. Taip iš tiesų susiradau porą draugių. Tik su viena buvome porą kartų kažkur apsilankę apart bendrų užsiėmimų, bet ir jos dabar nėra ir nebus dar kelis mėnesius.
Žodžiu, žiauriai trūksta bendravimo. Gal yra žmonių, kuriems irgi trūksta kompanijos? Gyvenu Kaune, man 27 m. Galėtume susitikti, pasišnekėti, kur nors nueiti ar šiaip pasivaikščioti. O jeigu dar mėgtumėt ir fantastiką, tai būtų išvis... fantastika Tiesiog su fantastikos gerbėjais bendrą kalbą randu lengviausiai.
Žodžiu, žiauriai trūksta bendravimo. Gal yra žmonių, kuriems irgi trūksta kompanijos? Gyvenu Kaune, man 27 m. Galėtume susitikti, pasišnekėti, kur nors nueiti ar šiaip pasivaikščioti. O jeigu dar mėgtumėt ir fantastiką, tai būtų išvis... fantastika Tiesiog su fantastikos gerbėjais bendrą kalbą randu lengviausiai.
Papildyta:
QUOTE(Sauluciuxs @ 2010 11 10, 15:53)
as!
As is vilniaus! noriu prisjungt!
QUOTE(Sauluciuxs @ 2010 11 10, 14:53)
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
ir aš su mielu noru prisijungčiau
Tai organizuojam, tik visu pirma reikia zinoti kiek cia tokiu musu vilnieciu yra Is manes tai prasta organizatore, tai kad laukiam aktyviu mergaiciu
QUOTE(Sauluciuxs @ 2010 11 10, 14:53)
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 11 10, 15:18)
iš kokio rajono esat? aš gyvenu prie Akropolio. šiuo metu auginu 2 dukrytes
QUOTE(lencia @ 2010 11 10, 17:08)
Tai organizuojam, tik visu pirma reikia zinoti kiek cia tokiu musu vilnieciu yra Is manes tai prasta organizatore, tai kad laukiam aktyviu mergaiciu
Ai tu naujoke cia tai dar nezinai. Vilniuj jau kokie trys susitikimai buvo organizuoti, du kartus atejo dviese, viena lyg trys merginos buvo. Cia labai truksta aktyvesniu, nes kai pradedam tartis tai pasirodo kad visos arba negali arba siaip dingsta gal issigasta. As jau organizavau ne viena karta, tai siulau dabar kitoms. Bo sakys sita tai nenormali ko ji nerimsta