Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

oj, kiek čia kauniečių rolleyes.gif iš Vilniaus yra kas nors? Mielai prisijungčiau prie jūsų kompanijos, jei priimtumėt ax.gif
Atsakyti
As jungiuosi prie jusu 4u.gif manau faina butu su jumis susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 11 10, 12:14)
tai galim pasiorganizuot 4u.gif 

[SIZE=14] taigi kaunietes kas noretu susitikti pasiraso apacioje[SIZE=14]

1. Kuke

Butu labai smagu visoms susibegt,susipazintume smile.gif As taipat pasirasau ir Akropolis butu super,dar 6adieni ir jamam diena bus,daug nuolaidu 4u.gif Tik reiktu susitart kelinta valanad susibegam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kas esate iš Klp.? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 06, 12:12)
Nesu nei koks bjaurus žmogus, su kuriuo sunku sutarti, nei ką, gal tik kiek drovi, bet ir tai gerokai mažiau, nei anksčiau. Visuomet ypač vertinau draugystę, bet draugų turėjau labai nedaug. Kiek buvo, tiek užteko, bet dabar iš esmės nebeturiu visai. Baigiau universitetą prieš porą metų (dabar dirbu namie), visi išsivažinėjo kas sau, su buvusia geriausia drauge susitinkam itin retai ir kuo toliau, tuo rečiau. Aš jos žiauriai pasiilgstu, bet ji manęs nelabai. Kur nors nueiti ar pasikalbėti - visiškai nėra su kuo, kine aš jau nebeprisimenu kada paskutinį kartą buvau ne viena. Vienatvė jau visai užgraužė, nebeturiu fantazijos, kur čia tų naujų draugų dar galima susirasti. Populiariausias patarimas tokiu atveju - susirasti hobį, pradėti vaikščiot į kokius nors užsiėmimus, taip draugų atsiras savaime, pagal interesus. Tai - pirmas dalykas, kurį padariau baigus univerą. Tebelankau kovos menus, nuo rudens iki vasaros - kalbų paskaitas VDU. Taip iš tiesų susiradau porą draugių. Tik su viena buvome porą kartų kažkur apsilankę apart bendrų užsiėmimų, bet ir jos dabar nėra ir nebus dar kelis mėnesius.

Žodžiu, žiauriai trūksta bendravimo. Gal yra žmonių, kuriems irgi trūksta kompanijos? Gyvenu Kaune, man 27 m. Galėtume susitikti, pasišnekėti, kur nors nueiti ar šiaip pasivaikščioti. O jeigu dar mėgtumėt ir fantastiką, tai būtų išvis... fantastika  drinks_cheers.gif Tiesiog su fantastikos gerbėjais bendrą kalbą randu lengviausiai.

Gaila, kad esi ne iš Klp. Būtų smagu pabendraut cool.gif
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Organizuojam susitikimą Klaipėdoje! Kas jungiasi? bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluciuxs @ 2010 11 10, 15:53)
Papildyta:
Organizuojam susitikimą Klaipėdoje! Kas jungiasi? bigsmile.gif  smile.gif

bigsmile.gif as! ax.gif
Atsakyti
O kaip visi miestai prabudo smile.gif Gal ir iki vilniaus ateis aktyvumas.
Atsakyti
As is vilniaus! noriu prisjungt! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluciuxs @ 2010 11 10, 14:53)
Papildyta:
drinks_cheers.gif
Papildyta:

ir aš su mielu noru prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
Tai organizuokit kas nors susitikima ir vilniuj.
Atsakyti
Tai organizuojam, tik visu pirma reikia zinoti kiek cia tokiu musu vilnieciu yra smile.gif Is manes tai prasta organizatore, tai kad laukiam aktyviu mergaiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluciuxs @ 2010 11 10, 14:53)
Papildyta:
drinks_cheers.gif
Papildyta:

QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 11 10, 15:18)

iš kokio rajono esat? aš gyvenu prie Akropolio. šiuo metu auginu 2 dukrytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2010 11 10, 17:08)
Tai organizuojam, tik visu pirma reikia zinoti kiek cia tokiu musu vilnieciu yra smile.gif Is manes tai prasta organizatore, tai kad laukiam aktyviu mergaiciu smile.gif

Ai tu naujoke cia tai dar nezinai. Vilniuj jau kokie trys susitikimai buvo organizuoti, du kartus atejo dviese, viena lyg trys merginos buvo. Cia labai truksta aktyvesniu, nes kai pradedam tartis tai pasirodo kad visos arba negali arba siaip dingsta gal issigasta. As jau organizavau ne viena karta, tai siulau dabar kitoms. Bo sakys sita tai nenormali ko ji nerimsta smile.gif
Atsakyti