Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(Dowiliukas @ 2010 11 09, 14:05)
O kokiam fakultete?  rolleyes.gif

socialiniu ax.gif dziaugiuosi,kad jau paskutinai metai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunette @ 2010 11 09, 12:59)
Zinok ir vel neina tau atrasyti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
raso:

Šis pranešimas negali būti išsiųstas, kadangi gavėjas negali naudotis asmeninių pranešimų gavikliu arba jis yra užpildytas.

Gal tu man savo skaipa ar emeila parasyk, susisieksim  mirksiukas.gif

Istikruju gal daug paprasciau butu apsikeisti skype'ais, taip butu daug lengwiau susirasyti ir bendrauti, wa, mano pwz skypukas yra dobiliookas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Milledi* @ 2010 11 09, 14:13)
socialiniu ax.gif dziaugiuosi,kad jau paskutinai metai thumbup.gif

Ag, as ir dziaugiausi kai pabaigiau bakalaura, tik tas dziaugsmas greit pasibaige kai istojau i magistra lotuliukas.gif dabar jau bus tikrai daug dziaugsmo siais metais, nes jau pagaliau wisiskai uzbaigsiu wisus reikalus su mokslais thumbup.gif zemiau parasiau sawo skypa, jei noresi pabendrauti daugiau su manim, brukstelk man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunette @ 2010 11 09, 13:59)
Zinok ir vel neina tau atrasyti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
raso:

Šis pranešimas negali būti išsiųstas, kadangi gavėjas negali naudotis asmeninių pranešimų gavikliu arba jis yra užpildytas.

Gal tu man savo skaipa ar emeila parasyk, susisieksim  mirksiukas.gif

O tu velnias atrodo pratryniau,bet ir vel pilna dezute doh.gif Zinoma geriau per skype galim susirasyt,maniskis ESTELA7771 smile.gif Maniau niekas neparasys,bet kaip dziugu,kad tiek mergaiciu norinciu bendrauti,kad gyvenimas butu linksmesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 09, 10:41)
čia jau priklauso kada tie susitikimai vyksta, aš savaitgaliais negaliu, man geriausia darbo dienomis susitikinėt
Papildyta:
jei draugių nesusirasiu nepasiliksiu  lotuliukas.gif

virtualiu draugu rate prasom pasilikt wink.gif.
Vaje vaje,as ir galiu darbo diena susmatyt smile.gif
Atsakyti
Brunette tavo dezute tikriausiai irgi jau pilna laisku, neleidzia tau nusiust g.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2010 11 09, 17:56)
Brunette tavo dezute tikriausiai irgi jau pilna laisku, neleidzia tau nusiust g.gif

jau prasitryniau pasta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowiliukas @ 2010 11 09, 14:27)
Ag, as ir dziaugiausi kai pabaigiau bakalaura, tik tas dziaugsmas greit pasibaige kai istojau i magistra  lotuliukas.gif

man tai net baisu pagalvoti apie tolesnes studijas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2010 11 08, 22:17)
Jungiuosi ir as i jusu draugiska bureli 4u.gif
esu 22 metu is kauno, vis dar studente, taciau jau paskutiniame kurse. atrodo visuomet buvo tu draugu, griupioku ir kursioku, taciau pastaruoju metu visi uzsieme savo reikalais ir tas bendravimas beveik nutruko.. o kartais norisi kur nors islekti ir su kuo nors linksmai isgerti kavos  ax.gif

sweika sweika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dowiliukas @ 2010 11 09, 10:36)
Smagu kad musucia wis daugeja  mirksiukas.gif  ka studijuoji? wa wa ir man truksta kompanjoniu smagiai pabendrauti  drinks_cheers.gif  paplepeti ar siaip kawutes isgerti  blush2.gif
Papildyta:
Gal jau buwot suorganizawusios koki susitikima? Maciau kad lyg ir bandoma organizuoti kazka, tei wa, as tikrai wisom keturiom uz tai ir butu labai smagu susipazinti  blush2.gif

viena karta jau susitike buvome mirksiukas.gif galime ir vel susitikti kada drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2010 11 09, 12:03)
Smagumelis, jungiuosi prie jusu smile.gif Truksta draugu kavytei isgerti, mintimis pasidalinti ir pasivaikscioti. Ar net pasportuoti. Juk kompanijoje visada smagiau.  megstu gaminti maista, ypatingai saldumynus . Kaunas Silainiai

ooo kaip smagu as irgi is Silainiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 11 10, 11:09)
sweika sweika 4u.gif
Papildyta:
viena karta jau susitike buvome mirksiukas.gif  galime ir vel susitikti kada drinks_cheers.gif
Papildyta:
ooo kaip smagu as irgi is Silainiu 4u.gif

Niu butu istikruju labai faina ir smagu susipazinti su wisomis jumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowiliukas @ 2010 11 10, 11:11)
Niu butu istikruju labai faina ir smagu susipazinti su wisomis jumis  drinks_cheers.gif

tai galim pasiorganizuot 4u.gif

[SIZE=14] taigi kaunietes kas noretu susitikti pasiraso apacioje[SIZE=14]

1. Kuke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuke: 10 lapkričio 2010 - 10:16
QUOTE(kuke @ 2010 11 10, 10:14)
tai galim pasiorganizuot 4u.gif 

[SIZE=14] taigi kaunietes kas noretu susitikti pasiraso apacioje[SIZE=14]

1. Kuke

Pasirasau susitikimui smile.gif yra pasiulymas sestadieni Akropolyje susibegt. Pasiule Brunette. Akivaizdu musu daugeja smile.gif Smagumelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2010 11 10, 11:25)
Pasirasau susitikimui smile.gif  yra pasiulymas sestadieni Akropolyje susibegt. Pasiule Brunette. Akivaizdu musu daugeja smile.gif Smagumelis  4u.gif

na tada laukiam kas dar atsilieps 4u.gif
Atsakyti