Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(klomba @ 2010 11 08, 17:06)
As irgi panasaus amziaus.
Tikra tiesa, dideja virtualus ratas, kuris is karto islaksto kai reik susitikt smile.gif

čia jau priklauso kada tie susitikimai vyksta, aš savaitgaliais negaliu, man geriausia darbo dienomis susitikinėt
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2010 11 08, 23:07)
labukas, miela, kad uzsukai ir tikiuosi pasiliksi wink.gif

jei draugių nesusirasiu nepasiliksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2010 11 08, 22:17)
Jungiuosi ir as i jusu draugiska bureli 4u.gif
esu 22 metu is kauno, vis dar studente, taciau jau paskutiniame kurse. atrodo visuomet buvo tu draugu, griupioku ir kursioku, taciau pastaruoju metu visi uzsieme savo reikalais ir tas bendravimas beveik nutruko.. o kartais norisi kur nors islekti ir su kuo nors linksmai isgerti kavos  ax.gif

Smagu kad musucia wis daugeja mirksiukas.gif ka studijuoji? wa wa ir man truksta kompanjoniu smagiai pabendrauti drinks_cheers.gif paplepeti ar siaip kawutes isgerti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kuke @ 2010 11 06, 16:32)
sweika sweika 4u.gif melai priimam drinks_cheers.gif  as taip pat kauniete thumbup.gif

Gal jau buwot suorganizawusios koki susitikima? Maciau kad lyg ir bandoma organizuoti kazka, tei wa, as tikrai wisom keturiom uz tai ir butu labai smagu susipazinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowiliukas @ 2010 11 09, 10:36)
Smagu kad musucia wis daugeja  mirksiukas.gif  ka studijuoji? wa wa ir man truksta kompanjoniu smagiai pabendrauti  drinks_cheers.gif  paplepeti ar siaip kawutes isgerti  blush2.gif

studijuoju KTU ax.gif pasirodo cia daug neturinciu su kuo kavos isgerti ir paplepeti 4u.gif tik gaila,kad anksciau neradau sios temos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2010 11 09, 11:51)
studijuoju KTU  ax.gif pasirodo cia daug neturinciu su kuo kavos isgerti ir paplepeti 4u.gif tik gaila,kad anksciau neradau sios temos..  g.gif

Aga, as ir bedawojau sawe kaip man liudna ir truksta draugiu, kol nusprendziau kad maziau kalbu ir daugiau darbu ir atklydau cia bigsmile.gif ooo, smagu, dar ir tam paciam uniwere studijuojam thumbup.gif as paskutiniam kurse magistro, studijuoju ekonomika cool.gif
Atsakyti
Smagumelis, jungiuosi prie jusu smile.gif Truksta draugu kavytei isgerti, mintimis pasidalinti ir pasivaikscioti. Ar net pasportuoti. Juk kompanijoje visada smagiau. megstu gaminti maista, ypatingai saldumynus . Kaunas Silainiai
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2010 11 09, 13:03)
Smagumelis, jungiuosi prie jusu smile.gif Truksta draugu kavytei isgerti, mintimis pasidalinti ir pasivaikscioti. Ar net pasportuoti. Juk kompanijoje visada smagiau.  megstu gaminti maista, ypatingai saldumynus . Kaunas Silainiai

kokia naudinga draugė, aš nemėgstu gamint, neišeina man, tai kviesčiaus pyragų kept prie kavos alia gaila ne tas miestas lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif nu ka pauksciu piena ir eklerus kazkas kitas skanaus. megstu isbandyti visokius dalykus smile.gif Ir maista ir grozio priemones.
Atsakyti
QUOTE(Dowiliukas @ 2010 11 09, 12:02)
Aga, as ir bedawojau sawe kaip man liudna ir truksta draugiu, kol nusprendziau kad maziau kalbu ir daugiau darbu ir atklydau cia  bigsmile.gif ooo, smagu, dar ir tam paciam uniwere studijuojam  thumbup.gif  as paskutiniam kurse magistro, studijuoju ekonomika  cool.gif

ir as taip pat,nes nusibodo vienai kava gerti thumbup.gif as dar tik bakalaura baigineju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2010 11 09, 12:19)
ax.gif  nu ka pauksciu piena ir eklerus kazkas kitas skanaus. megstu isbandyti visokius dalykus smile.gif Ir maista ir grozio priemones.

Aaa, super, o dar Silainiai, wisai netoli manes, na tiesa sakant as Kaniukuose gywenu, bet kas cia yra su masiniuku wiskas arti atrodo smile.gif maista gaminti ir man patinka, tik labiau linkusi prie kulinarijos, su saldumynais man sunkiau, bet wa juos walgyti tei ypatingai megstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasmyriux @ 2010 11 08, 00:16)
Matau daug ieskanciu ir tikiuosi daug radusiu toki svarbu zmogu kaip DRAUGAS smile.gif Jungiuosi ir as i jusu bureli smile.gif Esu is Kauno,man 25.ir ieskau tokios su kuria butu linksma leisti laika ar tiesiog nuosirdziai paplepeti prie kavos puodelio.Rasykit DRAUGES smile.gif

Zinok ir vel neina tau atrasyti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
raso:

Šis pranešimas negali būti išsiųstas, kadangi gavėjas negali naudotis asmeninių pranešimų gavikliu arba jis yra užpildytas.

Gal tu man savo skaipa ar emeila parasyk, susisieksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2010 11 09, 13:19)
ax.gif  nu ka pauksciu piena ir eklerus kazkas kitas skanaus. megstu isbandyti visokius dalykus smile.gif Ir maista ir grozio priemones.

eklerai vajeeeeei kaip norėčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2010 11 09, 12:23)
ir as taip pat,nes nusibodo vienai kava gerti thumbup.gif  as dar tik bakalaura baigineju 4u.gif

O kokiam fakultete? rolleyes.gif
Atsakyti