Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

tikrai, daug atsiranda norinciu bigsmile.gif nu as neprisistaciau, esu irgi kauniete (netikra), 26 metai, turiu vaikuti 2metu, bet noreciau tureti draugiu, su kuriom ar i kina, kavinuke nueiti, ar prie ezeriuko nuvaziuoti pasideginti, ar po parduotuves pasliauzioti blush2.gif ar siaip bendrauti ir tiek rolleyes.gif su vaikais, be vaiku, man nesvarbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 10, 13:23)
Sveikos, idomi temuke 4u.gif
negaliu sakyti, kad neturiu draugiu, turiu, bet kartasi, aki norisi iseiti pasibuti su kuo, ziurek ir nebera nei vienos  verysad.gif  geriausia drauge Plungeje, dar viena drauge mano buvusiame kaime, pati Vilniuje tik metai laiko gyvenu, turiu nemazia pazystamu cia, yra ir is senu pazystamu kelios ir klasioke su vaikuciu (bet deja ji visa vasara praleidzia kaime). Turiu drauga, bet kartais norisi ir moterisku paplepejimu prie puodelio kavos  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Isvis butu suanu rasti kazka artimo sirdziai ir gyvenancio netoliese, kad butu galima vakarasi iseiti pasivaikscioti, pasedeti parkeli, pasisupti ant supyniu ar vienai pas kita uzbegti arbatos  bigsmile.gif Man 24 m.
P.S. Jauciuosi kaip pazinciu portale kokiame lotuliukas.gif

O kur tu gyveni? smile.gif
turiu šunį tai dažnai valkatauju po visokius parkelius 4u.gif
Atsakyti
Isvis manau kad galime kaunietes kazkuria diena susitikti smile.gif tongue.gif ir tada gal kurios ras bendra kalba, ka manot blush2.gif ? nepykit jei ka kad as cia taip iskart organizuot puolu, bet tokia jau esu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 10, 14:29)
Isvis manau kad galime kaunietes kazkuria diena susitikti  smile.gif  tongue.gif  ir tada gal kurios ras bendra kalba, ka manot blush2.gif ? nepykit jei ka kad as cia taip iskart organizuot puolu, bet tokia jau esu mirksiukas.gif

as tai neisdrisiu taip ateiti biggrin.gif sakau, gal pirma cia bendraujam, apsiuostom, is pokalbiu bus matyt, ar patinka zmogus kazkuo, ar yra kas bendro, ar siaip tiesiog pirmiau pasibendraut ir tiek blush2.gif
Atsakyti
na galima ir cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimii @ 2010 08 10, 13:14)
O kur tu gyveni? smile.gif
turiu šunį tai dažnai valkatauju po visokius parkelius  4u.gif

Justinikėse, tikslaiu Laisvės pr. 4u.gif 4u.gif dievinu šunis, svajoju apie prancuzu buldoga pati wub.gif

P.S. Tema reikejo uzvadinti "Noriu susipazinti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiskute: 10 rugpjūčio 2010 - 13:16
QUOTE(kuke @ 2010 08 10, 14:54)
na galima ir cia  smile.gif

ne ne, drasesnes galit tikrai susitikt 4u.gif manau atsiras norinciu smile.gif tik as cia tokia kampuota tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 10, 14:18)
ne ne, drasesnes galit tikrai susitikt 4u.gif manau atsiras norinciu smile.gif tik as cia tokia kampuota tongue.gif

Kaip tik smagu susitikti su napazystamais, vis nauji potyriai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 10, 15:15)
Justinikėse, tikslaiu Laisvės pr.  4u.gif  4u.gif  dievinu šunis, svajoju apie prancuzu buldoga pati  wub.gif

aš šiaurės miestelyje smile.gif bet tai ne amerika gi ax.gif
maniškis - amerikiečių kokerspanielis smile.gif dažniausiai veduosi jį į verkių parką - labai gražu ten pavaikštinėti - ypač kai nusibosta miesto dulkės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimii @ 2010 08 10, 15:23)
aš šiaurės miestelyje smile.gif bet tai ne amerika gi  ax.gif
maniškis - amerikiečių kokerspanielis smile.gif dažniausiai veduosi jį į verkių parką - labai gražu ten pavaikštinėti - ypač kai nusibosta miesto dulkės  wub.gif

Aha zinau sita parka, su mb kartais ten atvaziuojam, labai patinka jis man, grazus vaizdai thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar visos čia tokios jaunutės? Gal yra kam virš 30, tiksliau netoli 40 metukų? Norėčiau susirasti bent vieną draugę, su kuria galėtumėm kartais susitikt, nuoširdžiai pasikalbėt.
Atsakyti
QUOTE(lavega @ 2010 08 10, 15:57)
Mergaitės, ar visos čia tokios jaunutės? Gal yra kam virš 30, tiksliau netoli 40 metukų? Norėčiau susirasti bent vieną draugę, su kuria galėtumėm kartais susitikt, nuoširdžiai pasikalbėt.

Man netoli 30 blush2.gif Bet esu iš Vilniaus... O jūs? Gal daugiau vilniečių atsiras? Sorry, kad į kauniečių temą įsibrovėm ax.gif

Oi velnias, dabar tik pamačiau, kad jūs iš Kauno doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almatėja: 10 rugpjūčio 2010 - 17:27