tikrai, daug atsiranda norinciu nu as neprisistaciau, esu irgi kauniete (netikra), 26 metai, turiu vaikuti 2metu, bet noreciau tureti draugiu, su kuriom ar i kina, kavinuke nueiti, ar prie ezeriuko nuvaziuoti pasideginti, ar po parduotuves pasliauzioti ar siaip bendrauti ir tiek su vaikais, be vaiku, man nesvarbu
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 10, 13:23)
Sveikos, idomi temuke
negaliu sakyti, kad neturiu draugiu, turiu, bet kartasi, aki norisi iseiti pasibuti su kuo, ziurek ir nebera nei vienos geriausia drauge Plungeje, dar viena drauge mano buvusiame kaime, pati Vilniuje tik metai laiko gyvenu, turiu nemazia pazystamu cia, yra ir is senu pazystamu kelios ir klasioke su vaikuciu (bet deja ji visa vasara praleidzia kaime). Turiu drauga, bet kartais norisi ir moterisku paplepejimu prie puodelio kavos Isvis butu suanu rasti kazka artimo sirdziai ir gyvenancio netoliese, kad butu galima vakarasi iseiti pasivaikscioti, pasedeti parkeli, pasisupti ant supyniu ar vienai pas kita uzbegti arbatos Man 24 m.
P.S. Jauciuosi kaip pazinciu portale kokiame
negaliu sakyti, kad neturiu draugiu, turiu, bet kartasi, aki norisi iseiti pasibuti su kuo, ziurek ir nebera nei vienos geriausia drauge Plungeje, dar viena drauge mano buvusiame kaime, pati Vilniuje tik metai laiko gyvenu, turiu nemazia pazystamu cia, yra ir is senu pazystamu kelios ir klasioke su vaikuciu (bet deja ji visa vasara praleidzia kaime). Turiu drauga, bet kartais norisi ir moterisku paplepejimu prie puodelio kavos Isvis butu suanu rasti kazka artimo sirdziai ir gyvenancio netoliese, kad butu galima vakarasi iseiti pasivaikscioti, pasedeti parkeli, pasisupti ant supyniu ar vienai pas kita uzbegti arbatos Man 24 m.
P.S. Jauciuosi kaip pazinciu portale kokiame
O kur tu gyveni?
turiu šunį tai dažnai valkatauju po visokius parkelius
Isvis manau kad galime kaunietes kazkuria diena susitikti ir tada gal kurios ras bendra kalba, ka manot ? nepykit jei ka kad as cia taip iskart organizuot puolu, bet tokia jau esu
QUOTE(kuke @ 2010 08 10, 14:29)
Isvis manau kad galime kaunietes kazkuria diena susitikti ir tada gal kurios ras bendra kalba, ka manot ? nepykit jei ka kad as cia taip iskart organizuot puolu, bet tokia jau esu
as tai neisdrisiu taip ateiti sakau, gal pirma cia bendraujam, apsiuostom, is pokalbiu bus matyt, ar patinka zmogus kazkuo, ar yra kas bendro, ar siaip tiesiog pirmiau pasibendraut ir tiek
na galima ir cia
QUOTE(mimii @ 2010 08 10, 13:14)
Justinikėse, tikslaiu Laisvės pr. dievinu šunis, svajoju apie prancuzu buldoga pati
P.S. Tema reikejo uzvadinti "Noriu susipazinti"
QUOTE(kuke @ 2010 08 10, 14:54)
na galima ir cia
ne ne, drasesnes galit tikrai susitikt manau atsiras norinciu tik as cia tokia kampuota
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 10, 14:18)
ne ne, drasesnes galit tikrai susitikt manau atsiras norinciu tik as cia tokia kampuota
Kaip tik smagu susitikti su napazystamais, vis nauji potyriai
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 10, 15:15)
Justinikėse, tikslaiu Laisvės pr. dievinu šunis, svajoju apie prancuzu buldoga pati
aš šiaurės miestelyje bet tai ne amerika gi
maniškis - amerikiečių kokerspanielis dažniausiai veduosi jį į verkių parką - labai gražu ten pavaikštinėti - ypač kai nusibosta miesto dulkės
QUOTE(mimii @ 2010 08 10, 15:23)
aš šiaurės miestelyje bet tai ne amerika gi
maniškis - amerikiečių kokerspanielis dažniausiai veduosi jį į verkių parką - labai gražu ten pavaikštinėti - ypač kai nusibosta miesto dulkės
Aha zinau sita parka, su mb kartais ten atvaziuojam, labai patinka jis man, grazus vaizdai
Mergaitės, ar visos čia tokios jaunutės? Gal yra kam virš 30, tiksliau netoli 40 metukų? Norėčiau susirasti bent vieną draugę, su kuria galėtumėm kartais susitikt, nuoširdžiai pasikalbėt.
QUOTE(lavega @ 2010 08 10, 15:57)
Mergaitės, ar visos čia tokios jaunutės? Gal yra kam virš 30, tiksliau netoli 40 metukų? Norėčiau susirasti bent vieną draugę, su kuria galėtumėm kartais susitikt, nuoširdžiai pasikalbėt.
Man netoli 30 Bet esu iš Vilniaus... O jūs? Gal daugiau vilniečių atsiras? Sorry, kad į kauniečių temą įsibrovėm
Oi velnias, dabar tik pamačiau, kad jūs iš Kauno