jungiuosi ir as prie jusu....neseniai likau vienisa,labai apmaudu,kad taip nutiko...tiesiog,tai pasitvirtina,kai kazkuris isvyksta padirbeti,seimos labui i uzsieni,ir dazniausiai tai baigiasi...issiskyrimu... :verysad:mes,naivuoles,kai kurios-tame tarpe ir as,kad viskas bus gerai...ne visad taip iseina....
mano atveju-isvykti turejau as,nes gavau darba uzsieni,na,koks ten uzsienis-EU.
exs mano-niekuomet nenorejo,arba-man to nesake-kad gal jis-pabandys padirbeti uzsieni...o as,skolu ir lizingu prispausta-isvykau...4men dirbti.viskas buvo lyg ir gerai,bet ...kai gryzau-issiskyreme...ne as,o jis mane paliko....nzn,priezasties,bet numanau-turejo kita...
tai va,likau visiskai vienisa,su 7meciu sunumi...
drauges-kurios buvo pries man isvykstant-ju tiesiog nebeliko...dauguma isvyko su seimom is LT,kitos-pasmerke-kad isvaziavau,ir pati esu kalta,nes,ju poziuriu-vyras turi vykti pirmas,isitvirtinti,pasiimti po to seima,arba,dirbdamas kitoj saly-islaikyti(finansiskai,siusti pinigus).mano situacija buvo kitokia,nesuprato,ir dabar-nesupranta....
toks vaizdas-kad pati kalta likau...
...dar kitos-kurios buvo man skolingos-visiskai nesiruosia skolu grazinti-atseit-dirbai uzsieni,dar palauk...tu uzsidirbai,o mes...pinigu neturim...suprask-krize....
tai,viskas jau praeitis...
noreciau cia susirasti nauju draugiu,kurios mane priimtu.
likus vienisa-supratau-nebera draugiu,kurios buvo anksciau...ir as pati nenoriu bendrauti su jomis,nes vis klausimai-kaip,kas,kodel...nenoriu niekam nieko aiskinti.
dabar bendrauju su savo draugem ,kurios likusios uz toli km...ir su labai senom,nuo mokyklos laiku,su kuriom nebendravau 10-mecius...
noriu nubraukti praeiti nes,tie gandai,
,och ,kaip veikia-kaip sugedes telefonas...vieni pletkai,uztat noriu,ir jau atsiribojau nuo visu...