Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 11 07, 11:19)
lotuliukas.gif tai sakai vyresnė esi, tada aš jau senutė, man 40, o gyvenu netoli, baltijos pr.

na, kaip ir ne prie jauniklių save jau priskiriu lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif jungiuosi ir as prie jusu....neseniai likau vienisa,labai apmaudu,kad taip nutiko...tiesiog,tai pasitvirtina,kai kazkuris isvyksta padirbeti,seimos labui i uzsieni,ir dazniausiai tai baigiasi...issiskyrimu... :verysad:mes,naivuoles,kai kurios-tame tarpe ir as,kad viskas bus gerai...ne visad taip iseina....
mano atveju-isvykti turejau as,nes gavau darba uzsieni,na,koks ten uzsienis-EU.
exs mano-niekuomet nenorejo,arba-man to nesake-kad gal jis-pabandys padirbeti uzsieni...o as,skolu ir lizingu prispausta-isvykau...4men dirbti.viskas buvo lyg ir gerai,bet ...kai gryzau-issiskyreme...ne as,o jis mane paliko....nzn,priezasties,bet numanau-turejo kita...
tai va,likau visiskai vienisa,su 7meciu sunumi...
drauges-kurios buvo pries man isvykstant-ju tiesiog nebeliko...dauguma isvyko su seimom is LT,kitos-pasmerke-kad isvaziavau,ir pati esu kalta,nes,ju poziuriu-vyras turi vykti pirmas,isitvirtinti,pasiimti po to seima,arba,dirbdamas kitoj saly-islaikyti(finansiskai,siusti pinigus).mano situacija buvo kitokia,nesuprato,ir dabar-nesupranta.... unsure.gif toks vaizdas-kad pati kalta likau...
...dar kitos-kurios buvo man skolingos-visiskai nesiruosia skolu grazinti-atseit-dirbai uzsieni,dar palauk...tu uzsidirbai,o mes...pinigu neturim...suprask-krize....
tai,viskas jau praeitis...
noreciau cia susirasti nauju draugiu,kurios mane priimtu.
likus vienisa-supratau-nebera draugiu,kurios buvo anksciau...ir as pati nenoriu bendrauti su jomis,nes vis klausimai-kaip,kas,kodel...nenoriu niekam nieko aiskinti.
dabar bendrauju su savo draugem ,kurios likusios uz toli km...ir su labai senom,nuo mokyklos laiku,su kuriom nebendravau 10-mecius...
noriu nubraukti praeiti nes,tie gandai, doh.gif doh.gif ,och ,kaip veikia-kaip sugedes telefonas...vieni pletkai,uztat noriu,ir jau atsiribojau nuo visu...
Atsakyti
QUOTE(besika @ 2010 11 07, 22:03)
4u.gif jungiuosi ir as prie jusu....neseniai likau vienisa,labai apmaudu,kad taip nutiko...tiesiog,tai pasitvirtina,kai kazkuris isvyksta padirbeti,seimos labui i uzsieni,ir dazniausiai tai baigiasi...issiskyrimu... :verysad:mes,naivuoles,kai kurios-tame tarpe ir as,kad viskas bus gerai...ne visad taip iseina....
exs mano-niekuomet nenorejo,arba-man to nesake-kad gal jis-pabandys padirbeti uzsieni...o as,skolu ir lizingu prispausta-isvykau...4men dirbti.viskas buvo lyg ir gerai,bet ...kai gryzau-issiskyreme...ne as,o jis mane paliko....nzn,priezasties,bet numanau-turejo kita...
drauges-kurios buvo pries man isvykstant-ju tiesiog nebeliko...dauguma isvyko su seimom is LT,kitos-pasmerke-kad isvaziavau,ir pati esu kalta,nes,ju poziuriu-vyras turi vykti pirmas,isitvirtinti,pasiimti po to seima,arba,dirbdamas kitoj saly-islaikyti(finansiskai,siusti pinigus).mano situacija buvo kitokia,nesuprato,ir dabar-nesupranta.... unsure.gif toks vaizdas-kad pati kalta likau...
...dar kitos-kurios buvo man skolingos-visiskai nesiruosia skolu grazinti-atseit-dirbai uzsieni,dar palauk...tu uzsidirbai,o mes...pinigu neturim...suprask-krize....
likus vienisa-supratau-nebera draugiu,kurios buvo anksciau...ir as pati nenoriu bendrauti su jomis,nes vis klausimai-kaip,kas,kodel...nenoriu niekam nieko aiskinti.
dabar bendrauju su savo draugem ,kurios likusios uz toli km...ir su labai senom,nuo mokyklos laiku,su kuriom nebendravau 10-mecius...
noriu nubraukti praeiti nes,tie gandai, doh.gif  doh.gif ,och ,kaip veikia-kaip sugedes telefonas...vieni pletkai,uztat noriu,ir jau atsiribojau nuo visu...

labukas, malonu, kad uzsukote 4u.gif. Is kokio miesto esate? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 07 lapkričio 2010 - 22:08
sveikos,

gal kas ieškot draugės Vilniuje, nerūkančios, negernčios ir be kitų žalingų įpročių, praleisti laisvalaikiui t.y kavos puodelio išgerimui, aplankyt kokią parodą, paplepėt apie nieką tikslas rimti draugiški santykiai bigsmile.gif
vat kaip rimtai prisistačiau ir šeip rimta moteris esu tik va su draugėm man sunku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugagašenka: 07 lapkričio 2010 - 23:17
Matau daug ieskanciu ir tikiuosi daug radusiu toki svarbu zmogu kaip DRAUGAS smile.gif Jungiuosi ir as i jusu bureli smile.gif Esu is Kauno,man 25.ir ieskau tokios su kuria butu linksma leisti laika ar tiesiog nuosirdziai paplepeti prie kavos puodelio.Rasykit DRAUGES smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasmyriux @ 2010 11 08, 00:16)
Matau daug ieskanciu ir tikiuosi daug radusiu toki svarbu zmogu kaip DRAUGAS smile.gif Jungiuosi ir as i jusu bureli smile.gif Esu is Kauno,man 25.ir ieskau tokios su kuria butu linksma leisti laika ar tiesiog nuosirdziai paplepeti prie kavos puodelio.Rasykit DRAUGES smile.gif

Negaliu tau parasyti, az perpildytas biggrin.gif nemazai draugiu matyt jau spejo prirasyt thumbup.gif brukstelk man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 08, 00:16)
sveikos,

gal kas ieškot draugės Vilniuje, nerūkančios, negernčios ir be kitų žalingų įpročių, praleisti laisvalaikiui t.y kavos puodelio išgerimui, aplankyt kokią parodą, paplepėt apie nieką tikslas rimti draugiški santykiai  bigsmile.gif
vat kaip rimtai prisistačiau ir šeip rimta moteris esu tik va su draugėm man sunku  ax.gif

Prasau i kompanija smile.gif kuri deja niekaip nesugeba susirinkt...
Kokio amziaus mazdaug esi?
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 11 08, 13:07)
Prasau i kompanija smile.gif kuri deja niekaip nesugeba susirinkt...
Kokio amziaus mazdaug esi?

gražaus brandaus amžiaus 32 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 08, 12:11)
gražaus brandaus amžiaus 32  biggrin.gif

Labas, super mano amzius irgi panasus smile.gif Pasirodo kiek yra zmoniu norinciu bendrauti.
Papildyta:
QUOTE(besika @ 2010 11 07, 21:03)
noriu nubraukti praeiti nes,tie gandai, doh.gif  doh.gif ,och ,kaip veikia-kaip sugedes telefonas...vieni pletkai,uztat noriu,ir jau atsiribojau nuo visu...

Labas, saunu, kad parasei. Musu ratas vis dideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 11 08, 13:07)
Labas, super mano amzius irgi panasus smile.gif Pasirodo kiek yra zmoniu norinciu bendrauti.
Papildyta:

Labas, saunu, kad parasei. Musu ratas vis dideja smile.gif

As irgi panasaus amziaus.
Tikra tiesa, dideja virtualus ratas, kuris is karto islaksto kai reik susitikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 08, 01:16)
sveikos,

gal kas ieškot draugės Vilniuje, nerūkančios, negernčios ir be kitų žalingų įpročių, praleisti laisvalaikiui t.y kavos puodelio išgerimui, aplankyt kokią parodą, paplepėt apie nieką tikslas rimti draugiški santykiai  bigsmile.gif
vat kaip rimtai prisistačiau ir šeip rimta moteris esu tik va su draugėm man sunku  ax.gif

labukas, miela, kad uzsukai ir tikiuosi pasiliksi wink.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as i jusu draugiska bureli 4u.gif
esu 22 metu is kauno, vis dar studente, taciau jau paskutiniame kurse. atrodo visuomet buvo tu draugu, griupioku ir kursioku, taciau pastaruoju metu visi uzsieme savo reikalais ir tas bendravimas beveik nutruko.. o kartais norisi kur nors islekti ir su kuo nors linksmai isgerti kavos ax.gif
Atsakyti