Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(klomba @ 2010 11 04, 17:01)
Tai siulykit, gal kas turit megstamiausia vieta kur nors centre.
Raganiukste, Jolirta, Laumes vaikas, ar prisijungtumet?

as taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 11 04, 23:11)
Ar yra norinciu sestadieni diena susimatyti g.gif ?

negaliu, dirbu.
nu gaila bet iseina kaip visada smile.gif vienu zodziu, gal nebereikalinga ta tema tikrai..
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 11 05, 14:24)
negaliu, dirbu.
nu gaila bet iseina kaip visada smile.gif vienu zodziu, gal nebereikalinga ta tema tikrai..

tada gal tinka sekmadieni diena? As pasiulau kada as galiu,gal atsiras kas gali tokiu pat metu. Ka padarysi, kad kertasi galimybes, manau vistiek kada susitiksme 4u.gif . O gal kas darbo dienom gali, nebutinai savaitgali g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 11 05, 17:12)
tada gal tinka sekmadieni diena? As pasiulau kada as galiu,gal atsiras kas gali tokiu pat metu. Ka padarysi, kad kertasi galimybes, manau vistiek kada susitiksme 4u.gif . O gal kas darbo dienom gali, nebutinai savaitgali g.gif ?

Gal tiks sekmadienis, dar nezinau dabar. Gal dar kas atsiras galintis. Tik jei pavyks reikes normaliai susitart kad neprasilenktume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 11 05, 18:50)
Gal tiks sekmadienis, dar nezinau dabar. Gal dar kas atsiras galintis. Tik jei pavyks reikes normaliai susitart kad neprasilenktume smile.gif

ryt 12h.planuojam i jaunimo teatra,maziu nuvest,po to, kur senamiesti galim susimatyti. O gal kartu smile.gif
Atsakyti
Kas is vilnieciu tada dar jungiates sekmadieni diena?
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė2 @ 2010 11 03, 22:04)
sveikos mergaitės, o kaip gi Klaipėdietės norinčios, susirasti naujių draugių, ar atsirastu tokiu.
Esu naujokė šioje tėmelėje, atsiprašau jei ne i tema parašiau  smile.gif  4u.gif
Labai noriu susirasti draugiu, paplepėjimui, minčių pasidalijimui, pasipasakojimui. Esu toks žmogus, kuris nori pasipasakoti, kas blogai kas gerai, trūksta man draugės  smile.gif . Jei tik atsirastu norinčiu bendrauti, rašykit, nesigėdinkit, galime bendrauti per pc, SMS, o paskui ir apie susitikima pagalvotume  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Garbanėle, kokio amžiaus esi??? nors ir nekuklu klausti, bet aš jau vyresnio amžiaus, gal kur netoli gyveni, (nors sms tai jokio skirtumo) taigi... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 11 06, 13:05)
Garbanėle, kokio amžiaus esi??? nors ir nekuklu klausti, bet aš jau vyresnio amžiaus, gal kur netoli gyveni, (nors sms tai jokio skirtumo) taigi... tongue.gif

aš irgi nebe iš jaunųjų 4u.gif gal ir aš tiksiu į kompaniją?
Atsakyti
QUOTE(Dowiliukas @ 2010 11 05, 11:51)
Niu va, pataikiau i tokia tema kuri ir man yra labai aktuali...labai noreciau prie jusu prisijungti  ax.gif  Esu Kauniete, 25 metuku ir vis dar studente  smile.gif Pomegiu turiu daug: nuo lotynu Amerikos sokiu iki meniniu uzsiemimu  smile.gif  hm, net nezinau kaip kitom, bet man dar labai patinka vairuoti, vairuodama tiesiog atsipalaiduoju (jauciu toks pomegis keistai skamba)  blush2.gif  draugiu turiu, bet arba jos kaip ir dauguma Lietuvaiciu isvaziavusios i uzsieni, arba turi antrasias puses ir visa laika skiria tik joms  verysad.gif  o taip noretusi tureti draugiu su kuriomis galima butu smagiai praleisti laika, paplepeti, pasidalinti sawo dziaugsmais ir wargais  4u.gif

sweika sweika 4u.gif melai priimam drinks_cheers.gif as taip pat kauniete thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 11 06, 16:28)
aš irgi nebe iš jaunųjų  4u.gif gal ir aš tiksiu į kompaniją?

o kodėl gi ne - draugų per daug nebūna. Va ir mes, Klaipėdietės, ko gero greit kokį susitikimą surengsim kaip kaunietės ir vilnietės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 11 06, 16:03)
o kodėl gi ne - draugų per daug nebūna. Va ir mes, Klaipėdietės, ko gero greit kokį susitikimą surengsim kaip kaunietės ir vilnietės  ax.gif

o kiek tau metų blush2.gif kuriame rajone gyveni?
man 32. gyvenu Kauno g. šalia Akropolio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 11 06, 20:22)
o kiek tau metų  blush2.gif kuriame rajone gyveni?
man 32. gyvenu Kauno g. šalia Akropolio smile.gif

lotuliukas.gif tai sakai vyresnė esi, tada aš jau senutė, man 40, o gyvenu netoli, baltijos pr.
Atsakyti