sveikos mergaitės, o kaip gi Klaipėdietės norinčios, susirasti naujių draugių, ar atsirastu tokiu.
Esu naujokė šioje tėmelėje, atsiprašau jei ne i tema parašiau
Labai noriu susirasti draugiu, paplepėjimui, minčių pasidalijimui, pasipasakojimui. Esu toks žmogus, kuris nori pasipasakoti, kas blogai kas gerai, trūksta man draugės . Jei tik atsirastu norinčiu bendrauti, rašykit, nesigėdinkit, galime bendrauti per pc, SMS, o paskui ir apie susitikima pagalvotume
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 11 03, 21:17)
Penktadienio vakaras arba kazkada savaitgali...kol kas toks mano ,,galejimo grafikas" Kaip kitom? Arba penktadieni 11-15 val. Bet tikriausiai toks keistas laikas daug kam ne i tema...
man tinka, tik ne penktadienis 11-15 val
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 11 03, 22:17)
Penktadienio vakaras arba kazkada savaitgali...kol kas toks mano ,,galejimo grafikas" Kaip kitom? Arba penktadieni 11-15 val. Bet tikriausiai toks keistas laikas daug kam ne i tema...
man i tema 11-15val. Jei galutinai nesulusim . Parasysiu šiandien vakare
QUOTE(garbanėlė2 @ 2010 11 03, 21:04)
sveikos mergaitės, o kaip gi Klaipėdietės norinčios, susirasti naujių draugių, ar atsirastu tokiu.
Labai noriu susirasti draugiu, paplepėjimui, minčių pasidalijimui, pasipasakojimui. Esu toks žmogus, kuris nori pasipasakoti, kas blogai kas gerai, trūksta man draugės . Jei tik atsirastu norinčiu bendrauti, rašykit, nesigėdinkit, galime bendrauti per pc, SMS, o paskui ir apie susitikima pagalvotume
aš irgi norėčiau susipažint ir pabendraut parašiau į AŽ
QUOTE(laumesvaikas @ 2010 11 03, 22:30)
man tinka, tik ne penktadienis 11-15 val
Man irgi gal tiktu penktadienio vakaras. Nuo kokius puses septyniu ar septyniu. Ar kas nors dar tikrai nori ir gali?
gal ir as penktadieni pasirasyciau kur kaip kas?
QUOTE(Indijaa @ 2010 11 04, 16:36)
gal ir as penktadieni pasirasyciau kur kaip kas?
Tai siulykit, gal kas turit megstamiausia vieta kur nors centre.
Raganiukste, Jolirta, Laumes vaikas, ar prisijungtumet?
QUOTE(klomba @ 2010 11 04, 18:01)
Papildyta:
QUOTE(klomba @ 2010 11 04, 18:01)
Papildyta:
jaukiu planus, o gal sestadieni diena galit, 13-14val. Nes ryt diena galiu,vakare niekaip . Megstamiausia vieta drambliukai, alaus namai,snekutis uzupyje, bet paskutinems dviems vietoms abejoju ar kas pasirasys
QUOTE(Jolirta @ 2010 11 04, 17:40)
Papildyta:
Papildyta:
jaukiu planus, o gal sestadieni diena galit, 13-14val. Nes ryt diena galiu,vakare niekaip . Megstamiausia vieta drambliukai, alaus namai,snekutis uzupyje, bet paskutinems dviems vietoms abejoju ar kas pasirasys
Papildyta:
Vat ir nebezinau .Galvojau, kad galesiu penktadieni ir savaitgali, bet dabar nebezinau...Dukra uzsioziavo, pas senelius nenori savaitgaliui, nors seniau noredavo, o kartu su manim eiti i bobeliu pasisedejima tikriausiai nenores...Neidomu jai ten bus
Ar yra norinciu sestadieni diena susimatyti ?
Niu va, pataikiau i tokia tema kuri ir man yra labai aktuali...labai noreciau prie jusu prisijungti Esu Kauniete, 25 metuku ir vis dar studente Pomegiu turiu daug: nuo lotynu Amerikos sokiu iki meniniu uzsiemimu hm, net nezinau kaip kitom, bet man dar labai patinka vairuoti, vairuodama tiesiog atsipalaiduoju (jauciu toks pomegis keistai skamba) draugiu turiu, bet arba jos kaip ir dauguma Lietuvaiciu isvaziavusios i uzsieni, arba turi antrasias puses ir visa laika skiria tik joms o taip noretusi tureti draugiu su kuriomis galima butu smagiai praleisti laika, paplepeti, pasidalinti sawo dziaugsmais ir wargais