Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

sveikos mergaitės, o kaip gi Klaipėdietės norinčios, susirasti naujių draugių, ar atsirastu tokiu.
Esu naujokė šioje tėmelėje, atsiprašau jei ne i tema parašiau smile.gif 4u.gif
Labai noriu susirasti draugiu, paplepėjimui, minčių pasidalijimui, pasipasakojimui. Esu toks žmogus, kuris nori pasipasakoti, kas blogai kas gerai, trūksta man draugės smile.gif . Jei tik atsirastu norinčiu bendrauti, rašykit, nesigėdinkit, galime bendrauti per pc, SMS, o paskui ir apie susitikima pagalvotume 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 11 03, 21:17)
Penktadienio vakaras arba kazkada savaitgali...kol kas toks mano ,,galejimo grafikas"  4u.gif Kaip kitom? Arba penktadieni 11-15 val. Bet tikriausiai toks keistas laikas daug kam ne i tema...

man tinka, tik ne penktadienis 11-15 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 11 03, 22:17)
Penktadienio vakaras arba kazkada savaitgali...kol kas toks mano ,,galejimo grafikas"  4u.gif Kaip kitom? Arba penktadieni 11-15 val. Bet tikriausiai toks keistas laikas daug kam ne i tema...

man i tema 11-15val. Jei galutinai nesulusim smile.gif. Parasysiu šiandien vakare
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė2 @ 2010 11 03, 21:04)
sveikos mergaitės, o kaip gi Klaipėdietės norinčios, susirasti naujių draugių, ar atsirastu tokiu.
Esu naujokė šioje tėmelėje, atsiprašau jei ne i tema parašiau  smile.gif  4u.gif
Labai noriu susirasti draugiu, paplepėjimui, minčių pasidalijimui, pasipasakojimui. Esu toks žmogus, kuris nori pasipasakoti, kas blogai kas gerai, trūksta man draugės  smile.gif . Jei tik atsirastu norinčiu bendrauti, rašykit, nesigėdinkit, galime bendrauti per pc, SMS, o paskui ir apie susitikima pagalvotume  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš irgi norėčiau susipažint ir pabendraut smile.gif parašiau į AŽ
Atsakyti
QUOTE(laumesvaikas @ 2010 11 03, 22:30)
man tinka, tik ne penktadienis 11-15 val smile.gif

Man irgi gal tiktu penktadienio vakaras. Nuo kokius puses septyniu ar septyniu. Ar kas nors dar tikrai nori ir gali?
Atsakyti
aš galiu penktadienį smile.gif
Atsakyti
gal ir as penktadieni pasirasyciau wink.gif kur kaip kas?
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2010 11 04, 16:36)
gal ir as penktadieni pasirasyciau wink.gif kur kaip kas?

Tai siulykit, gal kas turit megstamiausia vieta kur nors centre.
Raganiukste, Jolirta, Laumes vaikas, ar prisijungtumet?
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 11 04, 18:01)

Papildyta:
QUOTE(klomba @ 2010 11 04, 18:01)

Papildyta:

jaukiu planus, o gal sestadieni diena galit, 13-14val. Nes ryt diena galiu,vakare niekaip schmoll.gif . Megstamiausia vieta drambliukai, alaus namai,snekutis uzupyje, bet paskutinems dviems vietoms abejoju ar kas pasirasys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 11 04, 17:40)
Papildyta:

Papildyta:

jaukiu planus, o gal sestadieni diena galit, 13-14val. Nes ryt diena galiu,vakare niekaip  schmoll.gif . Megstamiausia vieta drambliukai, alaus namai,snekutis uzupyje, bet paskutinems dviems vietoms abejoju ar kas pasirasys  blush2.gif

Vat ir nebezinau g.gif.Galvojau, kad galesiu penktadieni ir savaitgali, bet dabar nebezinau...Dukra uzsioziavo, pas senelius nenori savaitgaliui, nors seniau noredavo, o kartu su manim eiti i bobeliu pasisedejima tikriausiai nenores...Neidomu jai ten bus g.gif
Atsakyti
Ar yra norinciu sestadieni diena susimatyti g.gif ?
Atsakyti
Niu va, pataikiau i tokia tema kuri ir man yra labai aktuali...labai noreciau prie jusu prisijungti ax.gif Esu Kauniete, 25 metuku ir vis dar studente smile.gif Pomegiu turiu daug: nuo lotynu Amerikos sokiu iki meniniu uzsiemimu smile.gif hm, net nezinau kaip kitom, bet man dar labai patinka vairuoti, vairuodama tiesiog atsipalaiduoju (jauciu toks pomegis keistai skamba) blush2.gif draugiu turiu, bet arba jos kaip ir dauguma Lietuvaiciu isvaziavusios i uzsieni, arba turi antrasias puses ir visa laika skiria tik joms verysad.gif o taip noretusi tureti draugiu su kuriomis galima butu smagiai praleisti laika, paplepeti, pasidalinti sawo dziaugsmais ir wargais 4u.gif
Atsakyti