Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(klomba @ 2010 10 21, 17:49)
Nu kaip cia tau paaiskinti. Ten kur zmones susipazista pagal interesus, yra bendraminciu skyreliai. Cia uzsivede tokia tema kur zmones nelabai nori pliurpt virtualiai, bet konkreciai iesko kompanijos kur nors nueit, arba susitikt paplepet. Daugelis is musu yra ir kitose temose, ir bendrauja aktyviau pagal interesus. Man pvz norejosi susitikt su bet kuo, nes tuo metu taip norejosi. Nu jei labai kas nors nepatiktu, manau kita karta tiesiog neiciau ir tiek. Bet kol kas tikrai idomias merginas sutikau.

nu tada jo, suprantu mirksiukas.gif tik man idomu pasidare, kad norinciu meetintis daug, o kai reikia, neateina... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 10 19, 09:45)
sakyk, o kur tu planuotum lankyti ir nuo kada noretum pradeti, man butu idomu smile.gif

Zaliakalnio verslo centre o greiciausiai nuo lapkricio
Atsakyti
QUOTE(j-vita @ 2010 10 20, 22:25)
skaiciau skaiciau... idomu kazkaip pasidare, kaip cia zmones pazindinasi, ir pan..

keista, bet niekaip meetai neivyksta..

tiesiog idomu pasidare: ar ne per mazai laiko bendraujate virtualiai, kad norite susitikti realiam gyvenime?

manau, kad pirmiausiai turetumet pabendrauti cia, ar kitoje temoje, rasti bendrus interesus, arba ne.. gal netgi foto pasikeisti.. o tada ir spresti: norite, ar visgi nenorite susitikti su naujais zmonemis...

tai va butu toks pastebejimas is sono....

sekmes  4u.gif

Būna tie meetai, būna, pati buvau ir buvo smagu 4u.gif Ir, manau, dar bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 10 21, 21:17)
Būna tie meetai, būna, pati buvau ir buvo smagu 4u.gif Ir, manau, dar bus 4u.gif

Kažkas čia organizavo šią sekmadienio popietę.Pagal šiandienos planus savaitgaliui kaip ir tiktų 4u.gif Kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 10 22, 19:25)
Kažkas čia organizavo šią sekmadienio popietę.Pagal šiandienos planus savaitgaliui kaip ir tiktų  4u.gif Kas dar?

as lafestai parasiau i az.
Atsakyti
Mes 19 val susitinkam Jogailos stotelej. Kas dar nori prisijungti rasykit man i A.Z.
Atsakyti
Keliu temą aukštyn, labai ramu čia...
Atsakyti
jau gal visos drauges susirado kad cia taip tyliu ... wink.gif
Atsakyti
Taigi laukiu, kazkas cia zadejo organizuoti vilnietes labai rimtai, kad ateitu daugiau nei dvi. As tai visai uz, sia savaite galetume susitikt, ir tos kurios jau buvo ir naujos gal ateitu.
Atsakyti
QUOTE(laumesvaikas @ 2010 11 02, 15:46)
jau gal visos drauges susirado kad cia taip tyliu  ... wink.gif

thumbup.gif

Nemanau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 11 03, 17:57)
Taigi laukiu, kazkas cia zadejo organizuoti vilnietes labai rimtai, kad ateitu daugiau nei dvi. As tai visai uz, sia savaite galetume susitikt, ir tos kurios jau buvo ir naujos gal ateitu.

ner ko laukti reikia organizuotis, ir as uz smile.gif
niu panos dar norinciu/galinciu atsiras ?
Atsakyti
QUOTE(laumesvaikas @ 2010 11 03, 20:53)
ner ko laukti reikia organizuotis, ir as uz  smile.gif
niu panos dar norinciu/galinciu atsiras ?

Penktadienio vakaras arba kazkada savaitgali...kol kas toks mano ,,galejimo grafikas" 4u.gif Kaip kitom? Arba penktadieni 11-15 val. Bet tikriausiai toks keistas laikas daug kam ne i tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiūkštė: 03 lapkričio 2010 - 20:18