Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(klomba @ 2010 10 15, 16:09)
Tai gal bandom rinktis puse septyniu, kas nespes gali septinta ateit.
Pasisakykit kas ateisit, kad nebutu paskui bajeriu smile.gif

bandau puse septyniu,reikia tik kazkaip raktus perduot vyrui. As su vaiku.
Atsakyti
Truputi prailgo man šiandienos darbai. Iki pusės septynių tikrai nespėsiu. Lauksiu kitų progų.
Malonaus pasisėdėjimo gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Mismazena @ 2010 10 15, 16:31)
Truputi prailgo man šiandienos darbai. Iki pusės septynių tikrai nespėsiu. Lauksiu kitų progų.
Malonaus pasisėdėjimo  gathering.gif

Tai gali ateit veliau, vis tiek ne visos gal susirinks taip anksti. Nu bet kaip iseina.
Atsakyti
Laukiu drambliukuos,kazkaip punktualiai pavyko smile.gif. Tik gaila, jusu nematau.
Atsakyti
sveikos,ar pavyko susitikt Jums. Mano pasiulymas sekmadienio popietei dar galioja tongue.gif toms kas negalejo snd.
Atsakyti
Sedejau drambliuos nuo puse 7. Valanda laiko vaikas miegojo. Galiausiai atvaziavo sunenas, pabuvom iki 9. Taip nepamacius isejau. Jei ka sedejau galiniam kambarely,prie didelio stalo.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 10 16, 00:04)
Sedejau drambliuos nuo puse 7. Valanda laiko vaikas miegojo. Galiausiai atvaziavo sunenas, pabuvom iki 9. Taip nepamacius isejau. Jei ka sedejau galiniam kambarely,prie didelio stalo.

Nepyk, bet nelabai protinga nepalikti savo numerio ir nusigrūsti į patį kavinės galą. prie dramblių buvau jau prieš pusę septynių ir nemačiau moters su vaiku.. sorry, dėl griežtumo 4u.gif
Atsakyti
tai niekas nesusimate blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pareigyte @ 2010 10 16, 09:27)
Nepyk, bet nelabai  protinga nepalikti savo numerio ir nusigrūsti į patį kavinės galą. prie dramblių buvau jau prieš pusę septynių ir nemačiau moters su vaiku.. sorry, dėl griežtumo  4u.gif

atsiprasau,bet gal ir gerai, kad nesusimatem, kategoriskumas kazkaip manau sioj vietoj ne man smile.gif. Kam is to reikia daryti tragedija smile.gif. Atsiprasau, atsisedau kur buvo daug vietos ir oras grynesnis lotuliukas.gif. Nepatinka kai daromas is muses dramblys, ir bandoma kazkam vos ne kalte kazkam suverst. Bet atleiskit man, kad esu be galo didele nesusipratele smile.gif. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 17 spalio 2010 - 02:33
QUOTE(Jolirta @ 2010 10 17, 03:31)
atsiprasau,bet gal ir gerai, kad nesusimatem, kategoriskumas kazkaip manau sioj vietoj ne man smile.gif.  Kam is to reikia daryti tragedija smile.gif. Atsiprasau, atsisedau kur buvo daug vietos ir oras grynesnis lotuliukas.gif. Nepatinka kai daromas is muses dramblys, ir bandoma kazkam vos ne kalte kazkam suverst. Bet atleiskit  man, kad esu be galo didele nesusipratele smile.gif. 4u.gif

Manau geriau butu buve tel. Nr. per AZ pasikeist, nebutu tada kazkaip taip iseje...As tai tiesiog nebesuspejau 19.00, ir nepagalvojau, kad kazkas lauks ilgiau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 10 17, 10:27)
Manau geriau butu buve tel. Nr. per AZ pasikeist, nebutu tada kazkaip taip iseje...As tai tiesiog nebesuspejau 19.00, ir nepagalvojau, kad kazkas lauks ilgiau... schmoll.gif

Na aš ir klomba susitikom, nes ir tel numeriais spėjom susikeisti. balti drambliai buvo pilni, todėl nuėjome į šalia esančią vyninę ir smagiai pasisėdėjom. Beje, iki 19 val dar buvome nuėjusios pažiūrėt prie dramblių, ar niekas neatėjo wink.gif
Atsakyti
Argi dabar verta del to grauztis nagus smile.gif? Buvo kaip buvo... Kitakart gal bus geriau smile.gif. Del numerio apsikeitimu turiu savo nuomone. 4u.gif
Atsakyti