QUOTE(klomba @ 2010 10 13, 18:05)
Taigi keliu sita tema i virsu. Kaip del sios savaites, ar kas nors noretu susibegt is vilnieciu?
Gal penktad. vakare ~19. 00 visai nieko būtų, jei nesusirgsiu, kažko man šįvakar negera .Gal nieko ...
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 10 13, 20:39)
Gal penktad. vakare ~19. 00 visai nieko būtų, jei nesusirgsiu, kažko man šįvakar negera .Gal nieko ...
ir mudu abudu norim..
QUOTE(Jolirta @ 2010 10 13, 21:44)
ir mudu abudu norim..
Tai bandom drambliuose penktadieni.
Man irgi kazko gerkle skauda, bet gal nesusirgsiu
O as siulau sekmadienį po pietų
QUOTE(klomba @ 2010 10 14, 14:30)
Tai bandom drambliuose penktadieni.
praneskit jei galite kokia 13-14val. Ar atvyksite. Dekui.
QUOTE(Jolirta @ 2010 10 15, 07:17)
praneskit jei galite kokia 13-14val. Ar atvyksite. Dekui.
Manau, kad galesiu Tik kaip mes atsipazinsim Gal kontaktus i az atmeskit pageidaujancios
Kelinta valanda noretumet rinktis? Man butu geriau ne septinta, o puse septyniu, bet galim ir septinta. Ir siaip kazi ar bus laisvu staliuku penktadieni, rezervacija ten lyg kainuoja...
Kaip suprantu, planuoja buti Pareigyte, Raganiukste, Mizmazena ir Jolirta. As truputi persalusi, ziuresiu kaip i vakara savijauta bus. Bet kadangi norinciu yra nemazai, tai siaip ar taip planuojam kad ivyks ir kazkas tikrai ateis.
Kaip suprantu, planuoja buti Pareigyte, Raganiukste, Mizmazena ir Jolirta. As truputi persalusi, ziuresiu kaip i vakara savijauta bus. Bet kadangi norinciu yra nemazai, tai siaip ar taip planuojam kad ivyks ir kazkas tikrai ateis.