Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

na tai kas nors tinkasi šiandien 19 val baltuose Drambliuose? reiktų koordinačių ir tikslesnių duomenų kaip atpažint smile.gif
Atsakyti
Ot blondinė, doh.gif per vėlai apsižiūrėjau. Sorry, vilnietės, šiandien negalėsiu, kitų planų turiu.

QUOTE(klomba @ 2010 10 07, 21:53)
Gal vilnietes kita savaite darom, nes iki ryt vakaro nelabai spesim susitart.
Manau kas kaip nori taip ateina, su vaikuciais ar be, jei nepatiks iseis ir tiek.

Kitą lyg ir galėčiau. ax.gif Tik ne ketvirtadienį ir penktadienį.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Siandien negalesiu ateiti, nors labai norejau. Susirgau, turbut nuo vaiko pasigavau ir taip blogai jauciuosi. Kaip tycia sad.gif ir nosis bega ir gerkle skauda ir temperatura.

Bet labai tikiuosi, kad Jums bus linksma ir sekanti karta niekas nesutrukdys prie Jusu prisijungti.

Gero vakaro,
Atsakyti
QUOTE(Pareigyte @ 2010 10 08, 15:12)
na tai kas nors tinkasi šiandien 19 val baltuose Drambliuose? reiktų koordinačių ir tikslesnių duomenų kaip atpažint smile.gif

Sekiau tą diskusiją, bet man 19.00 neišeina šian - nespėju sad.gif
Atsakyti
na tai supratau, kad šiandien nieko neišeis. taip pat supratau, kodėl mes tada draugių neturim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 10 08, 13:09)
Nejaugi nėra norinčių susipažinti klaipėdiečių?  ax.gif

kodel gi, yra biggrin.gif atsikrausciau i Klaipeda pries 7 metus, bet kazkaip draugiu nesusiradau... yra pora pazystamu, bet tik tiek... geriausia drauge uzsieny, as taip pat pusmeciui islekiau, bet va ziuriu susitikus vis maziau bendru temu atrandam... verysad.gif
butu tikrai smagu mergaitiskai pasibuti, apie rubus, kosmetika, gyvenima papletkint, nes su vyru ir mama tebendraujant gali po truputi varztukai atsisukt laugh.gif

pamenu pries kelis metus buvo tokia pat tema, tai mes su klaipedietem susikooperavom ir atsidarem tema Kaimynuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pareigyte @ 2010 10 08, 16:56)
na tai supratau, kad šiandien nieko neišeis. taip pat supratau, kodėl mes tada draugių neturim biggrin.gif

Yra kaip yra. Jei visos lengvai bendrautu ir turetu daug draugu, tai sitoj temoj nerasytu. O cia pastoviai taip buna, nori nori o kai susitari, issilaksto, i susitikimus ateina viena kita. Bet tai nieko baisaus ir nera ko pykti.
Tikrai galim kitai sav. organizuotis, bet geriau kad savo laika siulytu tos, kurios siandien ir pries tai negaledavo, pabandysim mes derintis.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 10 08, 17:09)
kodel gi, yra biggrin.gif atsikrausciau i Klaipeda pries 7 metus, bet kazkaip draugiu nesusiradau... yra pora pazystamu, bet tik tiek... geriausia drauge uzsieny, as taip pat pusmeciui islekiau, bet va ziuriu susitikus vis maziau bendru temu atrandam... verysad.gif
butu tikrai smagu mergaitiskai pasibuti, apie rubus, kosmetika, gyvenima papletkint, nes su vyru ir mama tebendraujant gali po truputi varztukai atsisukt laugh.gif

pamenu pries kelis metus buvo tokia pat tema, tai mes su klaipedietem susikooperavom ir atsidarem tema Kaimynuose biggrin.gif

thumbup.gif tikrai būtų smagu kada susitikt ir paplepėt smile.gif galima iki to laiko pabendraut per skype smile.gif mano - bbrigite smile.gif
o gal galima į jūsų temą ir man pabendraut? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbrigitux: 08 spalio 2010 - 18:16
QUOTE(bbrigitux @ 2010 10 08, 19:11)
thumbup.gif tikrai būtų smagu kada susitikt ir paplepėt smile.gif galima iki to laiko pabendraut per skype smile.gif mano - bbrigite  smile.gif
o gal galima į jūsų temą ir man pabendraut?  blush2.gif

mano skypas profily biggrin.gif
atsiusiu nuoroda klaipedsku i Az biggrin.gif
Atsakyti
Neisejo ir mums siandien atlekt,negavom pinigeliu, tai nei talonams, juolab arbatai neturejom. Kita savaite manau jau galesim smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 10 08, 16:39)
Sveikos merginos,

Siandien negalesiu ateiti, nors labai norejau. Susirgau, turbut nuo vaiko pasigavau ir taip blogai jauciuosi. Kaip tycia sad.gif ir nosis bega ir gerkle skauda ir temperatura.

Bet labai tikiuosi, kad Jums bus linksma ir sekanti karta niekas nesutrukdys prie Jusu prisijungti.

Gero vakaro,

sveikite su maziuku!
Atsakyti
Taigi keliu sita tema i virsu. Kaip del sios savaites, ar kas nors noretu susibegt is vilnieciu?
Atsakyti