Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

Sveikutes kaunietes 4u.gif
baigiu netekt vilties kad susirasiu drauge.. verysad.gif visai nera su kuo paplepeti, iseit kurnors pasilinksmint ar tiesiog pasedeti kartu. geriausios drauges uzsieny, Lietuvoj belike tik pazistamos, kurios amzinai uzsieme.

Jei atsirastu norinciu pabendraut, parasykit man. Labai lauksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeee: 06 spalio 2010 - 12:25
Taip taip, aš vaikų neturiu, tad pradžiai būtų nei šis ne tas, jeigu su vaikučiais kai kurios ateitų, tada ir suskirstymas garantuotas, kai pasipiltų kalbos apie vaikus, o jų tuo neabejoju nepavyks išvengti. biggrin.gif
Atsakyti
Grėsmingai greitai artėja spalio 8. Ar nuaidėjo pasiūlymas susitikti per Mamyčių penktadienio tvarkaraščius?
Dar neteko lankytis Baltuose Drambliuose, bet skaitytojų entuziazmas mane sudomino, tad galima būtų surizikuoti.
Kas norėtų prisijungti prie naujų platybių atradimo?
Mielai išgerčiau pamėgtosios latte su keliomis pažintims nusiteikusiomis pašnekovėmis kitoje stalo pusėje.
Tinka 16-17-18-19-20 valandos.
Laukiu atsiliepimų. ENTUZIASTINGŲ drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lavega @ 2010 08 10, 15:57)
Mergaitės, ar visos čia tokios jaunutės? Gal yra kam virš 30, tiksliau netoli 40 metukų? Norėčiau susirasti bent vieną draugę, su kuria galėtumėm kartais susitikt, nuoširdžiai pasikalbėt.

Sveika,mielai susipazinciau,esu is Kauno
Papildyta:
QUOTE(ecooo @ 2010 10 06, 15:50)
Mielai prisijungiu i jusu draugija ir as 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 10 06, 11:25)
Na jei i "Baltus dramblius" tai siulyciau be vaiku. Su vaikuciais galime sutarti sestadieni ar sekmadieni diena, sako bus grazus oras, pasivaiksciosim smile.gif paplepesim.

Manau, kad yra zmoniu kurie nori bendrauti ir neturi vaiku, tai siulau pradziai susibegti be vaikuciu. O su mazyliais visuomet galim pasiderinti ir susitikti smile.gif.

tada kaip ir atkrenta drambliukai,nes yra didele problema as vaiko neturiu kur palikti, o dar per mazas namie pabut, mes esam kaip vienas zmogelis:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif
Esu nelabai bendraujantis zmogus, bet noreciau susipazinti su merginom is Vilniaus, man 30m, bet viduje daug jaunesne blush2.gif

Jei bus koks meetukas Vilniuje parasykit man i AZ. Nes bijau galiu praleiti. biggrin.gif
Atsakyti
laba diena. as esu kauniete man 21 metai neuzilgo 22. as cia naujoke. tiesiog man reikia zmogaus su kuriuo galeciau pasikalbeti apie gyvenima. gal yra kas noretu pabendrauti laiskeliais. mano el. pastas katyte69@gmail.com aciu lb ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 10 06, 17:32)
tada kaip ir atkrenta drambliukai,nes yra didele problema as vaiko neturiu kur palikti, o dar per mazas namie pabut, mes esam kaip vienas zmogelis:)smile.gifsmile.gif

Jorlita, man atrodo gali drasiai su vaikuciu ateiti. Man irgi daznai buna, kad neturiu kur palikt tuomet drasiai einu su sunum. Taigi isgersim kavos ir paplepesim smile.gif Net jeigu kiti zmones ateis be vaiku, manau cia nebeda jei kitaip negali.

Papildyta:
QUOTE(Mismazena @ 2010 10 06, 14:09)
Grėsmingai greitai artėja spalio 8. Ar nuaidėjo pasiūlymas susitikti per Mamyčių penktadienio tvarkaraščius?
Dar neteko lankytis Baltuose Drambliuose, bet skaitytojų entuziazmas mane sudomino, tad galima būtų surizikuoti.
Kas norėtų prisijungti prie naujų platybių atradimo?
Mielai išgerčiau pamėgtosios latte su keliomis pažintims nusiteikusiomis pašnekovėmis kitoje stalo pusėje.
Tinka 16-17-18-19-20 valandos.
Laukiu atsiliepimų. ENTUZIASTINGŲ  drinks_cheers.gif

As siulyciau 19 val. reikia speti po darbo parvaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 10 07, 08:54)
Jorlita, man atrodo gali drasiai su vaikuciu ateiti. Man irgi daznai buna, kad neturiu kur palikt tuomet drasiai einu su sunum. Taigi isgersim kavos ir paplepesim smile.gif Net jeigu kiti zmones ateis be vaiku, manau cia nebeda jei kitaip negali.

Papildyta:

As siulyciau 19 val. reikia speti po darbo parvaziuoti smile.gif

Gal vilnietes kita savaite darom, nes iki ryt vakaro nelabai spesim susitart.
Manau kas kaip nori taip ateina, su vaikuciais ar be, jei nepatiks iseis ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 06, 11:12)
Nesu nei koks bjaurus žmogus, su kuriuo sunku sutarti, nei ką, gal tik kiek drovi, bet ir tai gerokai mažiau, nei anksčiau. Visuomet ypač vertinau draugystę, bet draugų turėjau labai nedaug. Kiek buvo, tiek užteko, bet dabar iš esmės nebeturiu visai. Baigiau universitetą prieš porą metų (dabar dirbu namie), visi išsivažinėjo kas sau, su buvusia geriausia drauge susitinkam itin retai ir kuo toliau, tuo rečiau. Aš jos žiauriai pasiilgstu, bet ji manęs nelabai. Kur nors nueiti ar pasikalbėti - visiškai nėra su kuo, kine aš jau nebeprisimenu kada paskutinį kartą buvau ne viena. Vienatvė jau visai užgraužė, nebeturiu fantazijos, kur čia tų naujų draugų dar galima susirasti. Populiariausias patarimas tokiu atveju - susirasti hobį, pradėti vaikščiot į kokius nors užsiėmimus, taip draugų atsiras savaime, pagal interesus. Tai - pirmas dalykas, kurį padariau baigus univerą. Tebelankau kovos menus, nuo rudens iki vasaros - kalbų paskaitas VDU. Taip iš tiesų susiradau porą draugių. Tik su viena buvome porą kartų kažkur apsilankę apart bendrų užsiėmimų, bet ir jos dabar nėra ir nebus dar kelis mėnesius.

Žodžiu, žiauriai trūksta bendravimo. Gal yra žmonių, kuriems irgi trūksta kompanijos? Gyvenu Kaune, man 27 m. Galėtume susitikti, pasišnekėti, kur nors nueiti ar šiaip pasivaikščioti. O jeigu dar mėgtumėt ir fantastiką, tai būtų išvis... fantastika  drinks_cheers.gif Tiesiog su fantastikos gerbėjais bendrą kalbą randu lengviausiai.

tai man ir tas pat, turejau draugu po to issivazinejo kas kur ir likau viena, viena drauge 2 kart i metus atvaro pas mane ir viskas visalaik tunau namie, kartais depresija uzplusta. verysad.gif as kine is vis tik karta buvau ir siaip nieko gero nemaciau, o su tevais kai buvau maza isvis niekur nevaziavom. tai vat taip mano gyvenimas, dabar kai man 22 tai ypac sunku.

Papildyta:
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 06, 11:12)
Nesu nei koks bjaurus žmogus, su kuriuo sunku sutarti, nei ką, gal tik kiek drovi, bet ir tai gerokai mažiau, nei anksčiau. Visuomet ypač vertinau draugystę, bet draugų turėjau labai nedaug. Kiek buvo, tiek užteko, bet dabar iš esmės nebeturiu visai. Baigiau universitetą prieš porą metų (dabar dirbu namie), visi išsivažinėjo kas sau, su buvusia geriausia drauge susitinkam itin retai ir kuo toliau, tuo rečiau. Aš jos žiauriai pasiilgstu, bet ji manęs nelabai. Kur nors nueiti ar pasikalbėti - visiškai nėra su kuo, kine aš jau nebeprisimenu kada paskutinį kartą buvau ne viena. Vienatvė jau visai užgraužė, nebeturiu fantazijos, kur čia tų naujų draugų dar galima susirasti. Populiariausias patarimas tokiu atveju - susirasti hobį, pradėti vaikščiot į kokius nors užsiėmimus, taip draugų atsiras savaime, pagal interesus. Tai - pirmas dalykas, kurį padariau baigus univerą. Tebelankau kovos menus, nuo rudens iki vasaros - kalbų paskaitas VDU. Taip iš tiesų susiradau porą draugių. Tik su viena buvome porą kartų kažkur apsilankę apart bendrų užsiėmimų, bet ir jos dabar nėra ir nebus dar kelis mėnesius.

Žodžiu, žiauriai trūksta bendravimo. Gal yra žmonių, kuriems irgi trūksta kompanijos? Gyvenu Kaune, man 27 m. Galėtume susitikti, pasišnekėti, kur nors nueiti ar šiaip pasivaikščioti. O jeigu dar mėgtumėt ir fantastiką, tai būtų išvis... fantastika  drinks_cheers.gif Tiesiog su fantastikos gerbėjais bendrą kalbą randu lengviausiai.

bet tai vaikina gal turi?
Atsakyti
Nekantraujančioms pagurkšnoti kavos rytojaus vakarą - skirsiu laiko AZ patikrinimui dienos metu. Dalyvių skaičius neribojamas; svarbu, kad būtų ne mažiau dviejų rolleyes.gif 19 valanda tinka.
Dėl vaikų, manau, tikrai niekas neprieštaraus. Reikėtų tik atsižvelgti į aplinką - kad nebūtų pernelyg "įpareigojanti" ar triukšminga, kas galėtų blaškyti mažąjį susitikimo dalyvį. Dėl Baltų Dramblių tinkamumo negaliu nieko pasakyti, nes, kaip jau minėjau, nesu buvusi. Blogiausiu atveju galima butų persikoordinuoti vietoje. Ne tiek jau daug ir tereikia mamų palydai: žiupsnio dėmesio, patogaus kelioninio lopšio poilsiui, kol mama plepės, arba spalvinimo reikmenų vyresniajam ir voila! ok.gif
Atsakyti
Nejaugi nėra norinčių susipažinti klaipėdiečių? ax.gif
Atsakyti