Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

Mielai ir aš prisijungčiau prie vilniečių susimatymo. Pasisakau už bet kokią jaukią kavinę/vyninę. Boulingas šiek tiek pavojingas - gali arši konkurencinė kova užvirti gun_smilie.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
Smagiai cia plepate.

QUOTE(Jolirta @ 2010 10 01, 09:51)
man tinka kavine smile.gif. Siulyciau baltus dramblius smile.gif. Gal per drasu g.gif galeciau pakviest arbatos pas save, juk paplepet susirenkam smile.gif.

Nemegstu patarinet, kai niekas neklausia. Na bet sukirbejo... Nekvieskit i namus nepazistamu zmoniu. Tikrai nesakau, kad cia renkasi blogos merginos. Bet visokiu zmoniu buna smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Almatėja @ 2010 10 01, 14:00)
Jei galėsiu, prisijungsiu prie vilniečių  ax.gif Aisku, jei darbais neužvartys.
O gal vyninę kokią renkamės?  blush2.gif Klomba, pameni, kaip smagiai vynelį lengvai pagurkšnojom? ax.gif

Mielai pagurkšnočiau vynelio ir aš kur nors Vln 4u.gif Boulingas OK, bet tada tikrai nebeliktų laiko pabendraut. Bet jei yra noro - siūlau prie Karoliniškių Maximos -ten iki 18.00 (jei išeitų) -l. pigūs takeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2010 10 01, 15:28)
Sveikos, merginos smile.gif
Smagiai cia plepate.
Nemegstu patarinet, kai niekas neklausia. Na bet sukirbejo... Nekvieskit i namus nepazistamu zmoniu. Tikrai nesakau, kad cia renkasi blogos merginos. Bet visokiu zmoniu buna smile.gif.

dekoju jurgacka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(klomba @ 2010 10 01, 11:59)
Nezinau ar galesiu, bet jei galeciau tai balti drambliai super. I svecius tai cia manau bet kuri ateitu, bet ar tau paciai drasu nepazistamas vestis smile.gif

pagalvojau apie 3 mamas, na bet nepagalvojau, kad gali but daugiau smile.gif. Kol kas susilaikau smile.gif. Protingai patare manau viena mamyte.
Atsakyti
Tai puiku, kad yra norinciu smile.gif susitikt galim ir vyninej ir baltuose drambliuse, kaip dauguma nutars. Man viskas tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 10 02, 14:02)
Tai puiku, kad yra norinciu smile.gif susitikt galim ir vyninej ir baltuose drambliuse, kaip dauguma nutars. Man viskas tinka smile.gif

saunuma:). As uz baltus dramblius! O kam kokia diena tinka?
Atsakyti
4u.gif gal Klaipedieciu yra norinciu pabendraut? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 10 04, 15:59)
4u.gif  gal Klaipedieciu yra norinciu pabendraut? ax.gif

norim norim thumbup.gif parašiau į AŽ
Atsakyti
saudi si tema man.Atsikrausciau i Alytu pries gerus 3 metus ir draugiu cia nebeturiu,kol kas auginu mazaji suneli namuose ir kalbuosi su "sienomis" doh.gif pries tai gyvenau Marijampoleje tikrai turejau ir draugiu ir draugu,atstumas daro savo......taigi norincioms susirasti dar viena drauge parasykite man i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 10 02, 17:30)
saunuma:). As uz baltus dramblius! O kam kokia diena tinka?

As siulyciau si penktadieni smile.gif
Atsakyti
Et,penktadienis niekaip,gal sestadienis ar sekmadienis tinka? Su vaikuciais busit smile.gif ?
Atsakyti
Na jei i "Baltus dramblius" tai siulyciau be vaiku. Su vaikuciais galime sutarti sestadieni ar sekmadieni diena, sako bus grazus oras, pasivaiksciosim smile.gif paplepesim.

Manau, kad yra zmoniu kurie nori bendrauti ir neturi vaiku, tai siulau pradziai susibegti be vaikuciu. O su mazyliais visuomet galim pasiderinti ir susitikti smile.gif.
Atsakyti