Sveikos, merginos
Smagiai cia plepate.
Nemegstu patarinet, kai niekas neklausia. Na bet sukirbejo... Nekvieskit i namus nepazistamu zmoniu. Tikrai nesakau, kad cia renkasi blogos merginos. Bet visokiu zmoniu buna .
Smagiai cia plepate.
QUOTE(Jolirta @ 2010 10 01, 09:51)
man tinka kavine . Siulyciau baltus dramblius . Gal per drasu galeciau pakviest arbatos pas save, juk paplepet susirenkam .
Nemegstu patarinet, kai niekas neklausia. Na bet sukirbejo... Nekvieskit i namus nepazistamu zmoniu. Tikrai nesakau, kad cia renkasi blogos merginos. Bet visokiu zmoniu buna .
QUOTE(Almatėja @ 2010 10 01, 14:00)
Jei galėsiu, prisijungsiu prie vilniečių Aisku, jei darbais neužvartys.
O gal vyninę kokią renkamės? Klomba, pameni, kaip smagiai vynelį lengvai pagurkšnojom?
O gal vyninę kokią renkamės? Klomba, pameni, kaip smagiai vynelį lengvai pagurkšnojom?
Mielai pagurkšnočiau vynelio ir aš kur nors Vln Boulingas OK, bet tada tikrai nebeliktų laiko pabendraut. Bet jei yra noro - siūlau prie Karoliniškių Maximos -ten iki 18.00 (jei išeitų) -l. pigūs takeliai
QUOTE(jurgacka @ 2010 10 01, 15:28)
Sveikos, merginos
Smagiai cia plepate.
Smagiai cia plepate.
dekoju jurgacka
Papildyta:
QUOTE(klomba @ 2010 10 01, 11:59)
Nezinau ar galesiu, bet jei galeciau tai balti drambliai super. I svecius tai cia manau bet kuri ateitu, bet ar tau paciai drasu nepazistamas vestis
pagalvojau apie 3 mamas, na bet nepagalvojau, kad gali but daugiau . Kol kas susilaikau . Protingai patare manau viena mamyte.
Tai puiku, kad yra norinciu susitikt galim ir vyninej ir baltuose drambliuse, kaip dauguma nutars. Man viskas tinka
QUOTE(eglutija @ 2010 10 02, 14:02)
Tai puiku, kad yra norinciu susitikt galim ir vyninej ir baltuose drambliuse, kaip dauguma nutars. Man viskas tinka
saunuma:). As uz baltus dramblius! O kam kokia diena tinka?
gal Klaipedieciu yra norinciu pabendraut?
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 10 04, 15:59)
gal Klaipedieciu yra norinciu pabendraut?
norim norim parašiau į AŽ
saudi si tema man.Atsikrausciau i Alytu pries gerus 3 metus ir draugiu cia nebeturiu,kol kas auginu mazaji suneli namuose ir kalbuosi su "sienomis" pries tai gyvenau Marijampoleje tikrai turejau ir draugiu ir draugu,atstumas daro savo......taigi norincioms susirasti dar viena drauge parasykite man i az
QUOTE(Jolirta @ 2010 10 02, 17:30)
saunuma:). As uz baltus dramblius! O kam kokia diena tinka?
As siulyciau si penktadieni
Et,penktadienis niekaip,gal sestadienis ar sekmadienis tinka? Su vaikuciais busit ?
Na jei i "Baltus dramblius" tai siulyciau be vaiku. Su vaikuciais galime sutarti sestadieni ar sekmadieni diena, sako bus grazus oras, pasivaiksciosim paplepesim.
Manau, kad yra zmoniu kurie nori bendrauti ir neturi vaiku, tai siulau pradziai susibegti be vaikuciu. O su mazyliais visuomet galim pasiderinti ir susitikti .
Manau, kad yra zmoniu kurie nori bendrauti ir neturi vaiku, tai siulau pradziai susibegti be vaikuciu. O su mazyliais visuomet galim pasiderinti ir susitikti .