Mismazena - kažkuo labai patiko postas aš kaunietė, tai mažai ką pasiūlyt galiu
Sveikos,
O kaunieciu nera kurioms virs 30 daugiau ar maziau, bet dar vis jaunos ir jaunatviskos? Bet tikrai neaktualu lekti vaikinu ieskoti, nes tikrai nepadeciau, tik kavos atsigerti padeciau ir apie gyvenima papliurpti Nors turbut susirasti tikra drauge, kurios nebeturiu kazin ar imanoma O gal su kuria nors bendra tema suvienytu pav. statybos, gera butu rasti bendraminciu, jei neatsiras teks eiti i statybu skyreli ieskot draugu
O kaunieciu nera kurioms virs 30 daugiau ar maziau, bet dar vis jaunos ir jaunatviskos? Bet tikrai neaktualu lekti vaikinu ieskoti, nes tikrai nepadeciau, tik kavos atsigerti padeciau ir apie gyvenima papliurpti Nors turbut susirasti tikra drauge, kurios nebeturiu kazin ar imanoma O gal su kuria nors bendra tema suvienytu pav. statybos, gera butu rasti bendraminciu, jei neatsiras teks eiti i statybu skyreli ieskot draugu
Džiaugiuosi, kad pavyko savo postu kažkam praskaidrinti naršymo forume akimirkas.
O dėl skirtingu miestų, tai čia galėtų pagelbėti visagalis internetas - galbūt susimatysime vienos ar kitos SM temos aptarime
Pastebėjau, jog dauguma šios temos dalyvių bando prisiderinti ir draugauti atsižvelgdamos į amžiaus grupes, todėl norėčiau pažymėti, kad man tai nėra svarbu. Tiesa man dar neteko patirti motinystės džiaugsmų, tad mano samprotavimai šia tema galės būti tik teoriniai, bet su malonumu pasisemčiau patirties ir išminties ateičiai
O dėl skirtingu miestų, tai čia galėtų pagelbėti visagalis internetas - galbūt susimatysime vienos ar kitos SM temos aptarime
Pastebėjau, jog dauguma šios temos dalyvių bando prisiderinti ir draugauti atsižvelgdamos į amžiaus grupes, todėl norėčiau pažymėti, kad man tai nėra svarbu. Tiesa man dar neteko patirti motinystės džiaugsmų, tad mano samprotavimai šia tema galės būti tik teoriniai, bet su malonumu pasisemčiau patirties ir išminties ateičiai
As manau kad tas amzius nera labai akcentuojamas, tiesiog prisistatom ir tiek. Kita vertus, amzius siek tiek itakoja pomegius, jaunesnes merginos labiau megsta klubus visokius ar siaip padukt, vyresnes paprastai nori ramiau pasedet. As pvz is karto pasakau kad esu rami ir nelabai drasi, kad man sunku prisiverst bendraut ir kad man geriau ramiai, kad paskui nenervuociau kitu ir nesakytu ko cia atejai. Tai amziaus skirtumas kai jis ten penkiu ar septyniu metu ribose tai aisku nieko, bet nezinau ar 20 metei paciai butu idomu sedet su 15 metu vyresne teta Bet jei idomu, tai saunu, jokiu cia limitu tikrai nera.
O vilnietes galetume vel koki susitikima organizuoti. Kazkaip susitinka po kelias ir vel visos dingsta...
O vilnietes galetume vel koki susitikima organizuoti. Kazkaip susitinka po kelias ir vel visos dingsta...
QUOTE(Gorada @ 2010 09 27, 13:40)
labas kolege seniai nebesusiduriam...
seip ir as cia uzsukau... turejau keleta tirkai geru draugiu... pati paciausia gyvena tarp Italijos ir Anglijos, antroji Vokietijoje, treciosios per keliones LT nebepagaunu... vat ir lieku viena....
seip ir as cia uzsukau... turejau keleta tirkai geru draugiu... pati paciausia gyvena tarp Italijos ir Anglijos, antroji Vokietijoje, treciosios per keliones LT nebepagaunu... vat ir lieku viena....
LABA
Davai pardavinek savo pasaku nameli ir kelkis i Vilniu
QUOTE(dorblue @ 2010 09 29, 15:24)
Sveikos,
Virsuje esancio posto savivinke ir statybom domisi ir Kauniete
Kaip saunu, kad taip atgijo si tema ir merginu daug norinciu bendrauti. Gal sakau rimtai susibegam. Pabendrausim, susipazinsim gyvai ir bus aisku ar amzius ir biolaukai atitnka
As siulyciau spalio 8 d. Del veiklos galim pasitarti, gal sakau koki boulongi takeli uzsisakom, kad drasiau bendrauti butu Nors galim ir siaip kavinej pasedeti.
Parasykite, ar butu norinciu ir ka manote siuo klausimu
As siulyciau spalio 8 d. Del veiklos galim pasitarti, gal sakau koki boulongi takeli uzsisakom, kad drasiau bendrauti butu Nors galim ir siaip kavinej pasedeti.
QUOTE(Iriska @ 2010 09 29, 19:14)
LABA
aga, kad tiek isglostytos to sienos... nu kaip ju atsisakysi
o statybos jega kartais net vyrukus isgasdinu savo mintim apie jas kaimynas, kazkur 20 metu vyresnis prisipazinok azkada kad "pagarba" tai va toks mano ivertinimas o statybu temose visai faina, tik mano banga atejo... ir praejo... dabar ilendu kartais, smagu pamatyti pazystamus dalyvius, idomu kaip jiem sekasi...
taip kad prasom kompanijon kurioj vietoj kuriates?
as seip jauna ir zavinga (kas gi suniui uodega pakels )
labas
gal atsirastų norinčių pabendrauti klaipėdiečių? man 32, auginu 2 dukrytes.
gal atsirastų norinčių pabendrauti klaipėdiečių? man 32, auginu 2 dukrytes.
QUOTE(eglutija @ 2010 09 30, 10:01)
Kaip saunu, kad taip atgijo si tema ir merginu daug norinciu bendrauti. Gal sakau rimtai susibegam. Pabendrausim, susipazinsim gyvai ir bus aisku ar amzius ir biolaukai atitnka
man tinka kavine . Siulyciau baltus dramblius . Gal per drasu galeciau pakviest arbatos pas save, juk paplepet susirenkam .
QUOTE(Jolirta @ 2010 10 01, 09:51)
man tinka kavine . Siulyciau baltus dramblius . Gal per drasu galeciau pakviest arbatos pas save, juk paplepet susirenkam .
Nezinau ar galesiu, bet jei galeciau tai balti drambliai super. I svecius tai cia manau bet kuri ateitu, bet ar tau paciai drasu nepazistamas vestis
Jei galėsiu, prisijungsiu prie vilniečių Aisku, jei darbais neužvartys.
O gal vyninę kokią renkamės? Klomba, pameni, kaip smagiai vynelį lengvai pagurkšnojom?
O gal vyninę kokią renkamės? Klomba, pameni, kaip smagiai vynelį lengvai pagurkšnojom?
QUOTE(eglutija @ 2010 09 30, 09:01)
Aš irgi prisijungčiau, data tinka, bet dėl boulingo nelabai sutikčiau, nes tada būtų sudėtingiau pažindintis ir bendrauti.