Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

[quote=wasara22,2010 09 24, 21:33]
i ta pirma rengini speciau smile.gif
Papildyta:
uch penktadienis o taip nesinori sedeti namie, kai vln gyvenimas verda doh.gif
gal dar bus norinciu i http://www.teatroare...date=2010-09-24

pravesiu nemokamai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 09 24, 20:19)
as prisijungciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 25 rugsėjo 2010 - 01:22
QUOTE(wasara22 @ 2010 09 24, 22:33)
uch penktadienis o taip nesinori sedeti namie, kai vln gyvenimas verda  doh.gif

drinks_cheers.gif cia kiaulystes desnis. o kokia darbo diena, kai jau noretusi pailset, butinai veiklos apsciai doh.gif verysad.gif

QUOTE(Amellie @ 2010 09 25, 03:20)
as prisijungciau thumbup.gif

drinks_cheers.gif junkimės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 25 rugsėjo 2010 - 17:33
QUOTE(Tobsita @ 2010 09 25, 18:33)
drinks_cheers.gif cia kiaulystes desnis. o kokia darbo diena, kai jau noretusi pailset, butinai veiklos apsciai doh.gif  verysad.gif
drinks_cheers.gif junkimės!

Tai kur ir kada?
Atsakyti
O vilnietės kur visos 4u.gif
Atsakyti
As galvojau as viena tokia, kruva pazistamu ir nera drauges. Lyg ir bendraujanti , gal kiek kategoriska (bet dirbu su tuo) Bet kazhkokia neviltys apima, kai neturi kam net paskambinti ir pasidalynti arba dziuga arba liudnia zinia.

Ir kuo toliau tuo sunkiau susibendrauti. verysad.gif

Esu vilniete jau arteja 30m doh.gif turiu vaikinuka maza 1.5 metuku ir myliu sunys.
Atsakyti
O man kita problemėlė. Tikrų draugių turiu, kelias, bet tikras. Tikrai turiu ir kam išsipasakot, ir su kuo į teatrą, kiną nueiti. Bet va beveik visos draugės su vaikinais verysad.gif O man norisi ir šėlionių, veiksmo... Išlekiam kartais visos, bet taip triukšmingai, retokai. Tai realiai galimybių susipažint su vaikinais vis mažiau lieka, nes mažai kur lankausi unsure.gif O tūnoti namuose žiūrint filmus ir stebint įsimylėjėlių poreles - įgriso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 26 rugsėjo 2010 - 18:59
QUOTE(Iriska @ 2010 09 26, 14:03)
As galvojau as viena tokia, kruva pazistamu ir nera drauges. Lyg ir bendraujanti , gal kiek kategoriska (bet dirbu su tuo) Bet kazhkokia neviltys apima, kai neturi kam net paskambinti ir pasidalynti arba dziuga arba liudnia zinia.

Ir kuo toliau tuo sunkiau susibendrauti.  verysad.gif

Esu vilniete jau arteja 30m doh.gif turiu vaikinuka maza 1.5 metuku ir myliu sunys.

esam beveik kaimynes, as jaunesne, vaikinukas vyresnis, tik myliu l.ziurkes. smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 09 26, 14:03)
As galvojau as viena tokia, kruva pazistamu ir nera drauges.

labas kolege smile.gif seniai nebesusiduriam...

seip ir as cia uzsukau... turejau keleta tirkai geru draugiu... pati paciausia gyvena tarp Italijos ir Anglijos, antroji Vokietijoje, treciosios per keliones LT nebepagaunu... vat ir lieku viena....
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 09 26, 19:59)
O man kita problemėlė. Tikrų draugių turiu, kelias, bet tikras. Tikrai turiu ir kam išsipasakot, ir su kuo į teatrą, kiną nueiti. Bet va beveik visos draugės su vaikinais verysad.gif O man norisi ir šėlionių, veiksmo... Išlekiam kartais visos, bet taip triukšmingai, retokai. Tai realiai galimybių susipažint su vaikinais vis mažiau lieka, nes mažai kur lankausi unsure.gif O tūnoti namuose žiūrint filmus ir stebint įsimylėjėlių poreles - įgriso

Labas Tobsita, as mielai prisijungciau ir paselciau, tik kazin ar nebusiu tau per sena smile.gif Man 30 metu, nors zmones sako kad labai jaunai atrodau smile.gif Ir oi kaip smagu butu kur islekt. man irgi labai aktualu susipazint su vaikinais.
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 09 26, 19:59)

mielai kada galim kur nors islekti 4u.gif beje man 23 tongue.gif
Atsakyti
Geras vakaras visoms ieškančioms!
Pastaruoju metu pergyvenu dėl moteriškosios kompanijos trūkumo. Žmonėms būdinga savybė išsibarstyti po pasaulį ir stipriai keistis bėgant metams sudaro tam tikrų sunkumų palaikant senuosius ir užmezgant naujuosius ryšius smile.gif
Pabaigus mokykla beveik galutinai nutrūko santykiai su klasės drauge, kas galbūt patvirtina prielaidą, jog toji draugystė buvo priverstinė - neišvengiamo dalijimosi vienu suolu pasekmė smile.gif Keletas draugių atkrito natūraliosios atrankos būdu - tiesiog nebeturime bendrų temų pokalbiui. Atrodytų pomėgiai išliko panašūs, bet buvimas kartu ėmė varginti, pasidarė nuobodus. Kažin, gal auros nesutampa? blink.gif
Truputis apie save: gyvenu sostinėje, man 20 metų, studijuoju psichologiją. Didžiąją dalį laisvo laiko praleidžiu prie židinio su gera knyga, taip pat labai mėgstu pasivaikščiojimus po senąjį miestą su puodeliu gardžios kavos. Retai lankausi vakarinių šėlionių vietose, nors tai nereiškia, kad esu rūsčioji rimtuolė smile.gif
Pastaruoju metu susimasčiau apie savo kaip moters vaidmenį ir padėtį gyvenime. Bendravimo bei artumo poreikį beveik pilnutinai pavyksta patenkinti mano Vyrui, bet labai dažnai pasigestu buvimo su moteriškosios lyties atstovėmis - rimtų diskusijų ir kvailokų pasikikenimų, kalbų apie pėdkelnes ir makiažo pagrindą, o ne apie variklius ir ratlankius smile.gif
Manau ratlankiais ir vertėtų užbaigti šį ganėtinai išsamų ir nuoširdų šauksmą draugauti. Mielai išgerčiau puodelį arbatos su pasišovusiomis draugystės avantiūrai smile.gif
Atsakyti