Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 09 09, 09:45)
O si sestadieni po 17 val. turi planu? jei bus geras oras galima ir Vingio parke susitikti, ar Valakampiuose..ar...siulyk tu 4u.gif

Sestadieni, maziu planavo tetis pasiimt, mes esam issiskyre. Tai tariames geriau sekmadieniui. Man 17 val. butu puiku, zinai as dar megstu centtre i parkeli nueit, prie Katedros kur yra, ten toliau paejus yra nemaza zaidimu aikstele.
Vingio parke irgi puiku, as galiu bet kur smile.gif

Gal daugiau atsiras mamyciu norinciu draugauti smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 09 09, 10:43)
Sestadieni, maziu planavo tetis pasiimt, mes esam issiskyre. Tai tariames geriau sekmadieniui. Man 17 val. butu puiku, zinai as dar megstu centtre i parkeli nueit, prie Katedros kur yra, ten toliau paejus yra nemaza zaidimu aikstele.
Vingio parke irgi puiku, as galiu bet kur smile.gif

Gal daugiau atsiras mamyciu norinciu draugauti smile.gif?

Del sekmadienio nezinau dar...planavau palekti iki klaipedos..tad tiksliai negaliu atsakyti..
As tau i AZ parasysiu savo telefono numeri, kad galetumem susibendrauti 4u.gif
Atsakyti
Sereikiskiu parkas gera vieta,yra ten toks kalnelis,kur retai zmones uzsuka. O gal zinot,ar dar vingio parke yra karuseles vaikams?
Atsakyti
Labas merginos,

Kaip gyvenat, jau pora dienu tyluma, niekas neraso?
Atsakyti
o kur dingo kaunietes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(einarta @ 2010 09 13, 09:27)
o kur dingo kaunietes? smile.gif

Cia Jos. Bet turbut vienintele likau verysad.gif
Atsakyti
gal netycia lankosi cia Palangiskes ar Kretingiskes 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 09 12, 11:37)
Labas merginos,

Kaip gyvenat, jau pora dienu tyluma, niekas neraso?

klausimas yr,atsakymo ner,y nerasom smile.gif
Atsakyti
Gaila, kad prapuole visos norincios draugauti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 09 15, 09:40)
Gaila, kad prapuole visos norincios draugauti sad.gif

Nu gi neprapuole, rasiau i AZ Tau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2010 09 09, 19:51)
Sereikiskiu parkas gera vieta,yra ten toks kalnelis,kur retai zmones uzsuka. O gal zinot,ar dar vingio parke yra karuseles vaikams?

Vakar vakare dar buvo karuseles smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, jungiuosi į jūsų būrį 4u.gif Esu 30 metų, ką tik persikrausčiau į Vilnių, kol kas viskas čia svetima, nieko nepažįstu. Sėdėti vienai namie prie interneto nelabai norisi... Taigi jei organizuosit kokį meet'ą, mielai prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BOLEYN @ 2010 09 19, 20:30)
Sveikutės, jungiuosi į jūsų būrį  4u.gif  Esu 30 metų, ką tik persikrausčiau į Vilnių, kol kas viskas čia svetima, nieko nepažįstu. Sėdėti vienai namie prie interneto nelabai norisi... Taigi jei organizuosit kokį meet'ą, mielai prisijungsiu  4u.gif

Junkis, junkis, reikia jau kokio meeto, nes vilnietes ziuriu dingusios arba labai dirba doh.gif
Atsakyti