Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

As jei sugebesiu pasveikti per savaite, butinai prisijungsiu si karta prie vilnieciu.
Eglutia, kiek tavo berniukui metu?
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 09 06, 10:12)
As jei sugebesiu pasveikti per savaite, butinai prisijungsiu si karta prie vilnieciu.
Eglutia, kiek tavo berniukui metu?

Maniskiam beveik 4 metukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 09 06, 10:18)
Maniskiam beveik 4 metukai smile.gif

radom bendraamziu smile.gif mano berniukui 4 metai 3 menesiai smile.gif

Ir as galvoju apie joga...tik as prie apkunesniu blush2.gif nezinau ar priims mane
Atsakyti
Sveikos, gal kas iš vilniečių šią savaitę galvoja susitikti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lafesta @ 2010 09 06, 14:22)
Sveikos, gal kas iš vilniečių šią savaitę galvoja susitikti? 4u.gif

Gal ir tiktų, tik kas aš žiauriai neprognozuojama paskutiniu metu
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 09 06, 10:39)
radom bendraamziu  smile.gif  mano berniukui 4 metai 3 menesiai smile.gif

Ir as galvoju apie joga...tik as prie apkunesniu blush2.gif  nezinau ar priims mane

Aisku, kad priims, tai koks skirtumas, jei zmonems patinka tai ir lanko. Vaiksciojau pries pora metu tai tikrai visokiausio sudejimo zmoniu ateina smile.gif

O tu is VIlniaus?
Papildyta:
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 09 06, 16:09)
Gal ir tiktų, tik kas aš žiauriai neprognozuojama paskutiniu metu

As noriu susitikt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 09 06, 16:14)
Aisku, kad priims, tai koks skirtumas, jei zmonems patinka tai ir lanko. Vaiksciojau pries pora metu tai tikrai visokiausio sudejimo zmoniu ateina smile.gif

O tu is VIlniaus?

Taip, as vilniete.
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 09 06, 16:16)
Taip, as vilniete.

Tai super, gal tada paieskosiu, nes reikia pradedanciuju grupes, as tai jau viska seniai pamirsus smile.gif ir parasysiu tau.

O del vaikuciu panasaus amziaus tai labai smagu butu su vaikais susitikt, pazaistu ir mamos pasikalbetu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 09 06, 16:19)
Tai super, gal tada paieskosiu, nes reikia pradedanciuju grupes, as tai jau viska seniai pamirsus smile.gif ir parasysiu tau.

O del vaikuciu panasaus amziaus tai labai smagu butu su vaikais susitikt, pazaistu ir mamos pasikalbetu smile.gif

Aha, as irgi apie tai pamasciau 4u.gif tik va orai numatomi nekokie, taip kad ir vingio parke neiseis doh.gif o nebunate su mazuoju Oze tame X parke ar kaip jis? maniskis is proto eina nuo tu visu laipyniu-ciuoziniu smile.gif
Atsakyti
Berniukui 2,man 26,ar mes ne per mazi i jusu kompanija ax.gif?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 09 06, 19:08)
Berniukui 2,man 26,ar mes ne per mazi i jusu kompanija ax.gif?

Labas, man nera amzius ribu smile.gif Labai smagu, kad burelis gauseja smile.gif

Sveika, prisijungus
Papildyta:
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 09 06, 16:22)
Aha, as irgi apie tai pamasciau 4u.gif  tik va orai numatomi nekokie, taip kad ir vingio parke neiseis doh.gif  o nebunate su mazuoju Oze tame X parke ar kaip jis? maniskis is proto eina nuo tu visu laipyniu-ciuoziniu smile.gif

Bunam kartais, tik maniskis ne visuomet noriai eina zaisti. Butu pradziai smagu neutralioj teritorijoj, kad vaikuciai susipazinti galetu ir mamos laisvai pabendrauti smile.gif Nes jei oze, tai turesiu su saviskiu pradzioj laipioti visur.
Atsakyti
QUOTE(eglutija @ 2010 09 09, 09:11)

Bunam kartais, tik maniskis ne visuomet noriai eina zaisti. Butu pradziai smagu neutralioj teritorijoj, kad vaikuciai susipazinti galetu ir mamos laisvai pabendrauti smile.gif Nes jei oze, tai turesiu su saviskiu pradzioj laipioti visur.

O si sestadieni po 17 val. turi planu? jei bus geras oras galima ir Vingio parke susitikti, ar Valakampiuose..ar...siulyk tu 4u.gif
Atsakyti