Nejaugi visos vilnietės dėjo į krūmus? Nežinau, ką su staliuku daryt, ar dar reikia rezervuoti?
UpeJūra, o mudvi vis tiek susitinkam?
Labai norejau sudalyvauti, bet pasikeite planai
Kai turi maza vaika ne taip paprasta planuoti kazka
Almateja, susitinkam, kodel gi ne. As atvyksiu su savo dukrele, ziuresim, kiek cia gausis pasedeti, bet kazkiek vis tiek pabusim, kavos isgersim
QUOTE(just sweet @ 2010 09 03, 14:19)
Labai norejau sudalyvauti, bet pasikeite planai
Gaila, na, bet gal kitąkart pavyks visoms susiderinti
QUOTE(UpeJura @ 2010 09 03, 14:33)
Almateja, susitinkam, kodel gi ne. As atvyksiu su savo dukrele, ziuresim, kiek cia gausis pasedeti, bet kazkiek vis tiek pabusim, kavos isgersim
Sutarta Tada staliuko nerezervuoju. Parašysiu jums i AŽ savo kontaktus, bus lengviau vienai kitą susirast.
Sveikos, man sis 5dienis visiskai netiko...
Mielai prisijungciau prie jusu burelio Paskutiniu metu jauciuosi labai vienisa, gyvenu visikoj rutinoj darbas, namai. O taip noretusi kur isbegti, i kina nueiti, ar siaip smagiai paplepeti.
Nebuvo taip visada turejau draugu, bet kai sukuriau seima, pati nuo visko atsiribojau ir tik ivykus "gyvenimo sukretimui" mes su vyru issiskyreme, suvokiau, kad esu viena. Net pasikalbet neturiu normaliai su kuo. Keletas draugu kuriuos turiu gyvena seimose, tai susitinkam laikas nuo laiko, bet tai negali atstoti normalaus bendravimo poreikio kai karta i menesi kur iseini.
Gal yra mamyciu su vaikais ir suneliui butu smagiau, tai dabar visuomet tik dviese pramogaujam. As esu is Vilniaus, man 32 metai.
Megstu sportuoti, dabar mielai pradeciau lankyti joga. Jei atsirastu norinciu butu smagu
Labai apsidziaugiau radus sia tema, kad ne viena taip jauciuosi
Nebuvo taip visada turejau draugu, bet kai sukuriau seima, pati nuo visko atsiribojau ir tik ivykus "gyvenimo sukretimui" mes su vyru issiskyreme, suvokiau, kad esu viena. Net pasikalbet neturiu normaliai su kuo. Keletas draugu kuriuos turiu gyvena seimose, tai susitinkam laikas nuo laiko, bet tai negali atstoti normalaus bendravimo poreikio kai karta i menesi kur iseini.
Gal yra mamyciu su vaikais ir suneliui butu smagiau, tai dabar visuomet tik dviese pramogaujam. As esu is Vilniaus, man 32 metai.
Megstu sportuoti, dabar mielai pradeciau lankyti joga. Jei atsirastu norinciu butu smagu
Labai apsidziaugiau radus sia tema, kad ne viena taip jauciuosi
Sveikos, na mes t.y. Almateja, Raganiukste ir as 5-dieni visai smagiai pasedejom, manau butu galima suorganizuoti kad ir daugiau kas prisijungtu, kam sis 5-dienis visai netiko
QUOTE(UpeJura @ 2010 09 05, 10:07)
Sveikos, na mes t.y. Almateja, Raganiukste ir as 5-dieni visai smagiai pasedejom, manau butu galima suorganizuoti kad ir daugiau kas prisijungtu, kam sis 5-dienis visai netiko
As labai noreciau Galetumem paplanuoti ateinanciam savaitgaliui.
Sveikutes,o gal kas eis i katedros aikste vakare,i telebimbam koncerta su vaikiukais,but smagu susipazinti.
QUOTE(eglutija @ 2010 09 05, 10:39)
As labai noreciau Galetumem paplanuoti ateinanciam savaitgaliui.
Sveikutės, jau pažįstamos ir dar ne Visai gera vakaruška penktadienį išėjo, prasėdėjom ir net nepastebėjom, kad veik 3 val. pratauškėm Gerai būtų dar...kito savaitgalio planų nežinau, bet visai prisijungčiau į kokį susibūrimą Gal ir dukrą pasiimčiau, jei tik ji pas kokius senelius neužsimanys
Smagu girdeti, kad sauniai laika leidot Manau, kad atsiras dar norinciu ir man taipat teks garbe su Jumis susipazint
Jau laukiu kito savaitgalio.
Gal yra megstanciu tarp jusu sportuot, noriu pradet lankyti joga ir ieskau bendraminciu?
Jau laukiu kito savaitgalio.
Gal yra megstanciu tarp jusu sportuot, noriu pradet lankyti joga ir ieskau bendraminciu?