Su malonumu prisijungsiu prie 30meciu vilnieciu...
Sveikos,
Ar Viltietes planuoja susitikima? Noreciau ir as prisijungti.Man 22.Duokit zinot kaip kas:))))
Ar Viltietes planuoja susitikima? Noreciau ir as prisijungti.Man 22.Duokit zinot kaip kas:))))
QUOTE(kuke @ 2010 08 31, 19:47)
niekur nedinge mes cia
o kada koks susitikimas? Ir amziaus cenzas koks
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 31, 21:04)
o kada koks susitikimas? Ir amziaus cenzas koks
Cenzo nera svarbu butu noras bendrauti
QUOTE(einarta @ 2010 09 01, 09:12)
Cenzo nera svarbu butu noras bendrauti
Tada liuks
Dabar reikia, kad kas nors pabutu vietos ir laiko siulytoju, t.y. susitikimo organizatoriumi
Siulau si penktadieni 18val. mambo picerija prie Balto tilto, kadangi ten dideles ir patogios sofos tad tilptume daug. Jei tinka - reiktu rezervuoti staliuka, nes pirma savaite labai siaus po barus ka tik atvyke studentai...
Man tai gal visai ir tiktu...
QUOTE(mimii @ 2010 08 31, 16:14)
o į muziejus galim eit kartu ) patinka man po parodas pažioplinėt
p.s. oi aš ne Londone deja
p.s. oi aš ne Londone deja
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 31, 17:26)
Aš irgi būtent taip įsivaizduoju gerus draugus. Turėjau vieną panašią draugę iš univero, deja palaipsniui atšalo mūsų draugystė, nors ir kaip stengiaus palaikyti kontaktą, bet iš jos pusės didelio entuziazmo nejaučiu. Gaila, kad tu Londone
Ech,gaila,mergaites,kad mes toli nuo viena kitos. Bet tikiuosi,kad bent jus susisieksit viena su kita,jei gyvenat tuose paciuose regionuose..O as tikiuosi,kad kas nors is Londono ar aplinkiniu krastu atklys cia..
QUOTE(Pelyte_M @ 2010 09 01, 16:37)
Ech,gaila,mergaites,kad mes toli nuo viena kitos. Bet tikiuosi,kad bent jus susisieksit viena su kita,jei gyvenat tuose paciuose regionuose..O as tikiuosi,kad kas nors is Londono ar aplinkiniu krastu atklys cia..
sveikute, as planuoju vaziuoti i Londona rudeni ar po nauju metu
QUOTE(flight @ 2010 09 01, 16:32)
Sveikos, tinku į amžiaus grupę "kam per trisdešimt", tai jei atsirastų daugiau bendraamžių kompanijos - prisijungčiau prie meeto
Butu liuks, jei prisijungtum