Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

Jums gerai,merginos,kai esat is Vilniaus verysad.gif Juodasis periodas,kuri reikia isgyventi,o net psikalbeti neturiu su kuo doh.gif ziauriai sunku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 08 29, 18:35)
sveikos, as irgi vilniete noriu prisijungt  4u.gif

Na jei ,,kam per 30 - tai man tikrai tiktu"
Atsakyti
QUOTE(Alikante @ 2010 08 29, 12:38)
Vis dar kantriai laukiu ko nors is mazeikiu, negi siam mieste as vienintele neturiu draugiu?

Nenuleisk ranku, gal kas atsiras smile.gif kazkur maciau mergina is Mazeikiu, dar gali pabandyti nueiti i miestus arba bendraamzius, o pagal miestus gal atsirastu g.gif
Atsakyti
QUOTE(buziuliuke @ 2010 08 30, 08:03)
Jums gerai,merginos,kai esat is Vilniaus verysad.gif Juodasis periodas,kuri reikia isgyventi,o net psikalbeti neturiu su kuo doh.gif ziauriai sunku verysad.gif

Pasikalbet galima net bunant is skirtingu miestu. Yra ir cia temu kur zmones daug kalbasi ir vieni kitus labai palaiko. Yra visokie skype ir pan. tik reik prisiverst susipazint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 08 30, 09:25)
Na jei ,,kam per 30 - tai man tikrai tiktu"

Tai super, nes as jau cia per daug pagyvenusi tarp jaunu merginu jauciuosi smile.gif
Jus tarkites tarkite. Po dvieju savaiciu grisiu gal jau busit ka nors susitarusios smile.gif
Atsakyti
reiks paieskoti kitose temose. Suprantu, kad galima ir internete bendrauti, bet taip norisi kartais ir susitikti, kavos atsigerti, ar pas ka nors i svecius uzsukti. Mazeikietes, atsiliepkit!
Atsakyti
Sveikos! As taip pat is Vilniaus, noreciau kazkada prisijungti pabendrauti kokioj kavinukej ar siaip kazkur, kol oras dar leidzia smile.gif

Tiesa, atvykciau su 7 men dukrele, tikiuosi labai netrukdytu niekam, nes nera ji labai ramute, bet susitvarkyti galima. O jei bendrai apie save, tai turiu seima, bet kilimo esu is Taurages, tai kiek turejau geru draugiu - visos liko teviskej, studiju drauges irgi kas sau isvazinejo, kazkaip labai truksta to draugisko pasibendravimo "tarp musu, mergaiciu" 4u.gif

Tiesa, man taip pat "per 30" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UpeJura: 31 rugpjūčio 2010 - 07:07
Kadangi keisti zinutes nebeleidzia, tai naujam pranesime papildysiu:

Buitis ir dukryte atima nemazai laiko, bet vis tik kazkaip reikia isjudeti is to tasko, kai pasneki tik vakarais su nuvargusiu po darbo brangiausiuoju. Zinoma, jis yra mano geriausias draugas, kuri laika galvojau, kad man visada uzteks tik bendravimo su juo, bet nors musu santykiai ir nepaslijo, ziuriu, kad atsiranda vietos ir kitiems zmonems. Tiesa pasakius, ju net truksta.

Tiesa, man taip pat "per 30", tiksliau 32 smile.gif Bet nesu dar visiskai kerpem, samanom apaugusi... biggrin.gif
Atsakyti
O kur Kaunietes dinge? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As irgi jungiuosi,jei,zinoma, priimsit blush2.gif

As niekad daug draugiu neturejau..Yra daug pazistamu, bet tikru draugu- ne..As isivaizduoju tikrus draugus kaip zmones,su kuriais susitinki reguliariai, padedi vienas kitam, palaikai,kartu keliauji,gamini,sneki iki paryciu ir kuriems butu patogu skambinti nakti istikus bedai..
Deja, su dauguma ''draugu'' susitinku karta i pusmeti pasisnekuciuoti prie arbatos arba vyno arba karta i metus esu pakviesta i gimtadieni. Nera net snekos susitikt ir eiti pasivaikscioti, arba pasigaminti ka skanaus ir ziureti filma, arba eiti i muzieju kartu.. Visi tokie uzsieme, kad sunkiai eina susitart del susitikimo net ir is anksto ji planuojant.. unsure.gif

Kaip gaila,kad mes visos is skirtingu krastu..Gal kas yra is Londono? g.gif

Atsakyti
o smile.gif į muziejus galim eit kartu smile.gif) patinka man po parodas pažioplinėt

p.s. oi aš ne Londone deja sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimii: 31 rugpjūčio 2010 - 18:14
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 31, 15:17)
O kur Kaunietes dinge?  bigsmile.gif

niekur nedinge tongue.gif mes cia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelyte_M @ 2010 08 31, 17:43)
Sveikos  4u.gif
As irgi jungiuosi,jei,zinoma, priimsit  blush2.gif

As niekad daug draugiu neturejau..Yra daug pazistamu, bet tikru draugu- ne..As isivaizduoju tikrus draugus kaip zmones,su kuriais susitinki reguliariai, padedi vienas kitam, palaikai,kartu keliauji,gamini,sneki iki paryciu ir kuriems butu patogu skambinti nakti istikus bedai..
Deja, su dauguma ''draugu'' susitinku karta i pusmeti pasisnekuciuoti prie arbatos arba vyno arba karta i metus esu pakviesta i gimtadieni. Nera net snekos susitikt ir eiti pasivaikscioti, arba pasigaminti ka skanaus ir ziureti filma, arba eiti i muzieju kartu.. Visi tokie uzsieme, kad sunkiai eina susitart del susitikimo net ir is anksto ji planuojant.. unsure.gif
Kaip gaila,kad mes visos is skirtingu krastu..Gal kas yra is Londono? g.gif

Aš irgi būtent taip įsivaizduoju gerus draugus. Turėjau vieną panašią draugę iš univero, deja palaipsniui atšalo mūsų draugystė, nors ir kaip stengiaus palaikyti kontaktą, bet iš jos pusės didelio entuziazmo nejaučiu. Gaila, kad tu Londone verysad.gif
Atsakyti