ir man si tema aktuali, noreciau prisijungti man 28, gyvenu Vilniuje, turiu seima, siuo metu nedirbu.
geriausia drauge gyvena kitame mieste, yra ir daugiau draugiu, bet visos uzsiemusios savo reikalaus. noretusi daugiau bendravimo. tad labai artimos drauges, su kuria galima butu daznai susitikti nelabai ir turiu
QUOTE(klomba @ 2010 08 25, 12:11)
Smagu kad kaunietes cia tokios aktyvios
Tai dar karta kreipiuos i vilnietes - gal yra kas noretu sia savaite galbut prisijungt prie manes ir Almatejos pabendraut, paplepet ir pan. ?
Tai dar karta kreipiuos i vilnietes - gal yra kas noretu sia savaite galbut prisijungt prie manes ir Almatejos pabendraut, paplepet ir pan. ?
aš iš Vilniaus ...
Just sweet, Mimii, na, ir kur gi jus buvot?
Mes vakar su Klomba susibėgom, nepatikėsit, bet daugiau nei pora valandų vos ne kaip pusvalandis prabėgo...
Gal vilnietės norėtų kitą savaitę susitikti kokioj kavinukėj? Aš antroj savaitės pusėj laisvesnė...
Mes vakar su Klomba susibėgom, nepatikėsit, bet daugiau nei pora valandų vos ne kaip pusvalandis prabėgo...
Gal vilnietės norėtų kitą savaitę susitikti kokioj kavinukėj? Aš antroj savaitės pusėj laisvesnė...
tai saunu, vakar buvot dviese, kita savaite jau 4 gal busim
o kur susitinkat ir kelinta val patogiausia? jus visos dirbancios turbut
Labas mergaites
Nuo rugsejo pradesiu magistro studijas Vilniuje, pazistamu, o ypac draugiu ten beveik neturiu, tat mielai prisijungciau prie Jusu, jei priimsit Man 23 m.
Nuo rugsejo pradesiu magistro studijas Vilniuje, pazistamu, o ypac draugiu ten beveik neturiu, tat mielai prisijungciau prie Jusu, jei priimsit Man 23 m.
QUOTE(just sweet @ 2010 08 27, 19:57)
tai saunu, vakar buvot dviese, kita savaite jau 4 gal busim
O kaip faina, cia gal kad vasara baigiasi tai daugiau merginu is karto atsirado.
Susitikit visos butinai, bus smagu. As jau negalesiu bet kada nors dar kita karta tai prisidesiu. O Almateja tai super pasnekove, net negalvojau kad taip idomu bus
QUOTE(klomba @ 2010 08 27, 22:20)
O kaip faina, cia gal kad vasara baigiasi tai daugiau merginu is karto atsirado.
Susitikit visos butinai, bus smagu. As jau negalesiu bet kada nors dar kita karta tai prisidesiu. O Almateja tai super pasnekove, net negalvojau kad taip idomu bus
Ak va, kur jus cia visos atsiduret - sitoj temoj O as galvojau, kur visos vilnietes dingot O mane ir pamirsot
Nepamiršom, dar kažkur turiu jusu Nr., kai kažkada norėjom į Vilngio parką dviračiais važiuot Bet mano darbas toks neprognozuojamas, ne visada išeina norus ir pareigas suderint.
Klomba, ačiū O aš grįžus namo pagalvojau, kad kažkokia psichinė pasirodžiau
Vilnietės, aš kitą savaitę nebūsiu Vilniuj, bet Raganiūkšte, Ieva, Mimii, Just sweet, ko jums visoms nesusitikus? Prižadu kitą kartą prisijungti, ir dar Klombą kartu prigriebti
Klomba, ačiū O aš grįžus namo pagalvojau, kad kažkokia psichinė pasirodžiau
Vilnietės, aš kitą savaitę nebūsiu Vilniuj, bet Raganiūkšte, Ieva, Mimii, Just sweet, ko jums visoms nesusitikus? Prižadu kitą kartą prisijungti, ir dar Klombą kartu prigriebti
Vis dar kantriai laukiu ko nors is mazeikiu, negi siam mieste as vienintele neturiu draugiu?
QUOTE(klomba @ 2010 08 22, 18:01)
O vilnietes dar nedingo? Lyg norejom susitikima kam per 30 daryt, ar dar turit noro?
sveikos, as irgi vilniete noriu prisijungt
Labas vakaras,
aš norėčiau rasti draugų, kurie būtų medicinos studentai ir su kuriais galėčiau kartu mokytis.
aš norėčiau rasti draugų, kurie būtų medicinos studentai ir su kuriais galėčiau kartu mokytis.