Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

ir man si tema aktuali, noreciau prisijungti ax.gif man 28, gyvenu Vilniuje, turiu seima, siuo metu nedirbu.
geriausia drauge gyvena kitame mieste, yra ir daugiau draugiu, bet visos uzsiemusios savo reikalaus. noretusi daugiau bendravimo. tad labai artimos drauges, su kuria galima butu daznai susitikti nelabai ir turiu

Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 08 25, 12:11)
Smagu kad kaunietes cia tokios aktyvios smile.gif
Tai dar karta kreipiuos i vilnietes - gal yra kas noretu sia savaite galbut prisijungt prie manes ir Almatejos pabendraut, paplepet ir pan. ?

aš iš Vilniaus ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimii: 27 rugpjūčio 2010 - 18:25
Just sweet, Mimii, na, ir kur gi jus buvot? doh.gif
Mes vakar su Klomba susibėgom, nepatikėsit, bet daugiau nei pora valandų vos ne kaip pusvalandis prabėgo... ax.gif
Gal vilnietės norėtų kitą savaitę susitikti kokioj kavinukėj? Aš antroj savaitės pusėj laisvesnė... ax.gif
Atsakyti
tai saunu, vakar buvot dviese, kita savaite jau 4 gal busim thumbup.gif
o kur susitinkat ir kelinta val patogiausia? jus visos dirbancios turbut
Atsakyti
et - aš tik vakar į Vilnių parsibeldžiau - tai apie susitikimą tik šiandien ir teperskaičiau ax.gif o kaip Jūsų pasisėdėjimas? kitą savaitę prisijungčiau bigsmile.gif man 25 metai - tiksiu į kompaniją? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas mergaites wink.gif
Nuo rugsejo pradesiu magistro studijas Vilniuje, pazistamu, o ypac draugiu ten beveik neturiu, tat mielai prisijungciau prie Jusu, jei priimsit 4u.gif Man 23 m. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just sweet @ 2010 08 27, 19:57)
tai saunu, vakar buvot dviese, kita savaite jau 4 gal busim  thumbup.gif
o kur susitinkat ir kelinta val patogiausia? jus visos dirbancios turbut

O kaip faina, cia gal kad vasara baigiasi tai daugiau merginu is karto atsirado.
Susitikit visos butinai, bus smagu. As jau negalesiu bet kada nors dar kita karta tai prisidesiu. O Almateja tai super pasnekove, net negalvojau kad taip idomu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 08 27, 22:20)
O kaip faina, cia gal kad vasara baigiasi tai daugiau merginu is karto atsirado.
Susitikit visos butinai, bus smagu. As jau negalesiu bet kada nors dar kita karta tai prisidesiu. O Almateja tai super pasnekove, net negalvojau kad taip idomu bus smile.gif

Ak va, kur jus cia visos atsiduret - sitoj temoj doh.gif O as galvojau, kur visos vilnietes dingot schmoll.gif O mane ir pamirsot schmoll.gif
Atsakyti
Nepamiršom, dar kažkur turiu jusu Nr., kai kažkada norėjom į Vilngio parką dviračiais važiuot ax.gif Bet mano darbas toks neprognozuojamas, ne visada išeina norus ir pareigas suderint. doh.gif
Klomba, ačiū blush2.gif O aš grįžus namo pagalvojau, kad kažkokia psichinė pasirodžiau lotuliukas.gif
Vilnietės, aš kitą savaitę nebūsiu Vilniuj, bet Raganiūkšte, Ieva, Mimii, Just sweet, ko jums visoms nesusitikus? Prižadu kitą kartą prisijungti, ir dar Klombą kartu prigriebti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vis dar kantriai laukiu ko nors is mazeikiu, negi siam mieste as vienintele neturiu draugiu?
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 08 22, 18:01)
O vilnietes dar nedingo? Lyg norejom susitikima kam per 30 daryt, ar dar turit noro?

sveikos, as irgi vilniete noriu prisijungt 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

aš norėčiau rasti draugų, kurie būtų medicinos studentai ir su kuriais galėčiau kartu mokytis.
Atsakyti