QUOTE(lavega @ 2010 08 10, 16:57)
Mergaitės, ar visos čia tokios jaunutės? Gal yra kam virš 30, tiksliau netoli 40 metukų? Norėčiau susirasti bent vieną draugę, su kuria galėtumėm kartais susitikt, nuoširdžiai pasikalbėt.
Aš, aš
iš Kauno virš 30, bet dar ne 40
dali jau prisistaciau, geriausia drauge Vilnianska, isskyre gyvenimas, lieka bendravimas telefonu
o buvom neiskiriamos, dar pora neblogu draugiu "pradingo" Londone/Amerikej, pora meciau pati, nes interesai isskyre. Pora beatsirandanciu draugiu neturejau laiko kazkaip puoselet santykius
Ai dar pries 2 menesius viena is likusiu neblogu draugiu isvyko istekejus i Skandinavijos sali, tai man gedulas, juokauju
Manau, kad as sudetinga asmenybe, nelaikau saves standartiniu zmoguciu, bet draugaut su manim imanoma ir bunu gera drauge
Gal ne visi sugeba atverti, tai yra bijau iskaudinimu.
Dar beda, gal ta, kad draugei galeciau skirti ne itin daug laiko. Tik labai retkarciais susitikti. Nemegstu piktu pliotkininkiu, kurios varo ant visu, bet turbut tokios, net neiesko cia draugiu
Patiktu tokia drauge, kuri gyvena ramu seimynini gyvenima, turi mylinti vyra, vaiku nesvarbu, pati dar neturiu, tai va galiu nemoketi bendrauti apie juos. Siaip pridursiu, kad nors ir esu apsiknisus buitimi ir pan. bet nesu vista ant lakto