Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(Amellie @ 2010 08 24, 22:51)
as siulau susitikti Mole, tenais po 18 val boulingas 15 Lt, iki 18 val - 9. siaip gal kas Molo kortele paskolins, tai gal ir pigiau iseitu  mirksiukas.gif

Man tai tinka smile.gif Kaip kitos galvoja? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(OneLove @ 2010 08 24, 22:23)
As ateiciau, nes per ana susitikima buvau kaime ir nespejau grizti. doh.gif

Na tai smagu, tris jau turim smile.gif Inutis, tu norėtum?
Atsakyti
Sveikos,

As irgi prisijungsiu smile.gif Kita savaite svarbu ne treciadieni daryt susitikima, nes visos kavines, boulingai ir pan. buna sausakimsi nuo mokinuku ir ju teveliu smile.gif Manau ir ketvirtadieniui reiktu is anksto rezervuotis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo einarta: 25 rugpjūčio 2010 - 08:17
QUOTE(Amellie @ 2010 08 24, 22:51)
as siulau susitikti Mole, tenais po 18 val boulingas 15 Lt, iki 18 val - 9. siaip gal kas Molo kortele paskolins, tai gal ir pigiau iseitu  mirksiukas.gif

Labas rytas,
galim ir Mole man tinka 4u.gif o ir Molo kortele turiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuke: 25 rugpjūčio 2010 - 09:03
Labas rytas mergaitės 4u.gif Šiandiena Megoj cinamone kinas visa diena tik 6 lt, taip, kad jei kas nori ekspromtu tiesiog susitikt ir eiti, tai laukiu i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunette @ 2010 08 25, 10:06)
Labas rytas mergaitės 4u.gif  Šiandiena Megoj cinamone kinas visa diena tik 6 lt, taip, kad jei kas nori ekspromtu tiesiog susitikt ir eiti, tai laukiu i AZ  mirksiukas.gif

labas rytas.. tik kad bilietu tai jau nera schmoll.gif
Atsakyti
Dienos metui dar yra ir ziurint koks filmas
Atsakyti
Galiu žiūrėti po kelis filmus per dieną visą savaitę
Atsakyti
QUOTE(lavega @ 2010 08 10, 16:57)
Mergaitės, ar visos čia tokios jaunutės? Gal yra kam virš 30, tiksliau netoli 40 metukų? Norėčiau susirasti bent vieną draugę, su kuria galėtumėm kartais susitikt, nuoširdžiai pasikalbėt.

Aš, aš smile.gif iš Kauno virš 30, bet dar ne 40 smile.gif dali jau prisistaciau, geriausia drauge Vilnianska, isskyre gyvenimas, lieka bendravimas telefonu verysad.gif o buvom neiskiriamos, dar pora neblogu draugiu "pradingo" Londone/Amerikej, pora meciau pati, nes interesai isskyre. Pora beatsirandanciu draugiu neturejau laiko kazkaip puoselet santykius g.gif Ai dar pries 2 menesius viena is likusiu neblogu draugiu isvyko istekejus i Skandinavijos sali, tai man gedulas, juokauju

Manau, kad as sudetinga asmenybe, nelaikau saves standartiniu zmoguciu, bet draugaut su manim imanoma ir bunu gera drauge smile.gif Gal ne visi sugeba atverti, tai yra bijau iskaudinimu.
Dar beda, gal ta, kad draugei galeciau skirti ne itin daug laiko. Tik labai retkarciais susitikti. Nemegstu piktu pliotkininkiu, kurios varo ant visu, bet turbut tokios, net neiesko cia draugiu smile.gif Patiktu tokia drauge, kuri gyvena ramu seimynini gyvenima, turi mylinti vyra, vaiku nesvarbu, pati dar neturiu, tai va galiu nemoketi bendrauti apie juos. Siaip pridursiu, kad nors ir esu apsiknisus buitimi ir pan. bet nesu vista ant lakto smile.gif
Atsakyti
Smagu kad kaunietes cia tokios aktyvios smile.gif
Tai dar karta kreipiuos i vilnietes - gal yra kas noretu sia savaite galbut prisijungt prie manes ir Almatejos pabendraut, paplepet ir pan. ?
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 08 25, 10:51)

Manau, kad as sudetinga asmenybe, nelaikau saves standartiniu zmoguciu, bet draugaut su manim imanoma ir bunu gera drauge  smile.gif Gal ne visi sugeba atverti, tai yra bijau iskaudinimu.
Dar  beda, gal ta, kad draugei galeciau skirti ne itin daug laiko. Tik labai retkarciais susitikti.

Parašysiu tau į až. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites 4u.gif

yra tokia panasi tema, bet ziuriu joje nelabai kas uzsuka, tad keliuosi i cia smile.gif

smagu, kad taip aktyviai susipazindinat smile.gif

As taip pat is kauno, taip pat noretusi tureti daugiau, tu draugiu, su kuriomis sutaptu interesai...net nebuciau pagalvojus, kad i tokia tema kazkada reikes rasyt, nes pries gerus pusantru metu buvo visai kitos gyvenimas, darbas, mokslai, susitikimai su mergaitem ir isejimai kazkur....o dabar viskas pasikeite, prasidejo rimtas seimyninis gyvenimas, atsirado dukryte, kuriai neuzilgo puse metuku, tad ir interesai pasikeite..o tokiu draugiu pas mane nelabai yra kurios turetu leliukus, su kuriomis galetume bendrauti ta tema,kad iseitume kartu vezimelius pastumdyt, ar siaip kazka nuveikt biggrin.gif

tad gal atsirastu ir tokiu mergaiciu, kurios taip pat vienisauja su savo maziukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2010 08 27, 11:00)
sveikutes mergaites 4u.gif

yra tokia panasi tema, bet ziuriu joje nelabai kas uzsuka, tad keliuosi i cia smile.gif

smagu, kad taip aktyviai susipazindinat smile.gif

As taip pat is kauno, taip pat noretusi tureti daugiau, tu draugiu, su kuriomis sutaptu interesai...net nebuciau pagalvojus, kad i tokia tema kazkada reikes rasyt, nes pries gerus pusantru metu buvo visai kitos gyvenimas, darbas, mokslai, susitikimai su mergaitem ir isejimai kazkur....o dabar viskas pasikeite, prasidejo rimtas seimyninis gyvenimas, atsirado dukryte, kuriai neuzilgo puse metuku, tad ir interesai pasikeite..o tokiu draugiu pas mane nelabai yra kurios turetu leliukus,  su kuriomis galetume bendrauti ta tema,kad iseitume kartu vezimelius pastumdyt, ar siaip kazka nuveikt biggrin.gif

tad gal atsirastu ir tokiu mergaiciu, kurios taip pat vienisauja su savo maziukais 4u.gif

Vaidze, čia kažkur rašė bent jau viena tokia vieniša mamytė, praversk temą, tikrai rasi 4u.gif
Atsakyti