Nedingo vilnietės, nedingo Mes jau su Tavo_Mano susirašėm, laukėm kada tamsta grįšit
P.S. man dar nėr 30, bet, tikiuosi, priimsit į savo būrį
P.S. man dar nėr 30, bet, tikiuosi, priimsit į savo būrį
QUOTE(kuke @ 2010 08 19, 21:57)
sekesi gerai, smagiai pasedejom ir kitu pasigedom susitinkom manau irgi kaip pirmam kartui normaliai visos 5 zodziu susipazinom ir kitam kartui i boulinga eit nusprendem ir pavydekit dabar visos kas nebuvo ot
fainai, pavydziu meeto.. fainai naujos pazintys, kad tik jos peraugtu i stipria moteriska draugyste.
O as tai vis dar laukiu ko nors is Mazeikiu
kaunietės panelės, jei dar kas turit ūpo ir norit praplėst pažinčių ratą - brūkštelkit
Beje, gal yra bėgiojančių rytais/vakarais? Ar gal kas turi dviratį, bet neturi kompanijos su kuo pasivažinėti? Lauksiu į AŽ, čia temos ne itin seku
Beje, gal yra bėgiojančių rytais/vakarais? Ar gal kas turi dviratį, bet neturi kompanijos su kuo pasivažinėti? Lauksiu į AŽ, čia temos ne itin seku
Sveikos panos paskaitinejau jusu tema ir noreciau pasakyt,kad as draugu tikru neturiu kur galeciau iseit i teatra,i koncerta arba siaip kokioi kavinukiai pasisedet.Esu pati is kauno man 21 metai.Turiu daug pazystamu,bet nesiskaitoi draugai visi kas sau. gal atsiras kas nores su manim pabendraut.
QUOTE(karolina18 @ 2010 08 24, 20:52)
Sveikos panos paskaitinejau jusu tema ir noreciau pasakyt,kad as draugu tikru neturiu kur galeciau iseit i teatra,i koncerta arba siaip kokioi kavinukiai pasisedet.Esu pati is kauno man 21 metai.Turiu daug pazystamu,bet nesiskaitoi draugai visi kas sau. gal atsiras kas nores su manim pabendraut.
sweika prisijungusi aisku atsiras isvis ko vios nutilot
Tai tikiuos,kad susidraugausim:)
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 24, 22:02)
Tai va, kad nebūtų čia nepadoriai tylu, kada varom į boulingą? Gal kitą savaitę, irgi pvz. ketvirtadienį? Žinoma, kviečiamos visos norinčios, taip pat ir naujai prisijungusios prie temos
As ateiciau, nes per ana susitikima buvau kaime ir nespejau grizti.
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 24, 22:02)
Tai va, kad nebūtų čia nepadoriai tylu, kada varom į boulingą? Gal kitą savaitę, irgi pvz. ketvirtadienį? Žinoma, kviečiamos visos norinčios, taip pat ir naujai prisijungusios prie temos
as siulau susitikti Mole, tenais po 18 val boulingas 15 Lt, iki 18 val - 9. siaip gal kas Molo kortele paskolins, tai gal ir pigiau iseitu
Ech kaip faina butu:)