Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

O vilnietes dar nedingo? Lyg norejom susitikima kam per 30 daryt, ar dar turit noro?
Atsakyti
Nedingo vilnietės, nedingo 4u.gif Mes jau su Tavo_Mano susirašėm, laukėm kada tamsta grįšit smile.gif
P.S. man dar nėr 30, bet, tikiuosi, priimsit į savo būrį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 19, 21:57)
sekesi gerai, smagiai pasedejom ir kitu pasigedom  4u.gif  susitinkom manau irgi kaip pirmam kartui normaliai visos 5 thumbup.gif  zodziu susipazinom ir kitam kartui i boulinga  eit nusprendem thumbup.gif ir pavydekit dabar visos kas nebuvo ot tongue.gif  bigsmile.gif

fainai, pavydziu meeto.. blush2.gif fainai naujos pazintys, kad tik jos peraugtu i stipria moteriska draugyste. 4u.gif
Atsakyti
O as tai vis dar laukiu ko nors is Mazeikiu smile.gif
Atsakyti
kaunietės panelės, jei dar kas turit ūpo ir norit praplėst pažinčių ratą - brūkštelkit mirksiukas.gif

Beje, gal yra bėgiojančių rytais/vakarais? Ar gal kas turi dviratį, bet neturi kompanijos su kuo pasivažinėti? mirksiukas.gif Lauksiu į AŽ, čia temos ne itin seku 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos panos paskaitinejau jusu tema ir noreciau pasakyt,kad as draugu tikru neturiu kur galeciau iseit i teatra,i koncerta arba siaip kokioi kavinukiai pasisedet.Esu pati is kauno man 21 metai.Turiu daug pazystamu,bet nesiskaitoi draugai visi kas sau. smile.gif gal atsiras kas nores su manim pabendraut.
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2010 08 24, 20:52)
Sveikos panos paskaitinejau jusu tema ir noreciau pasakyt,kad as draugu tikru neturiu kur galeciau iseit i teatra,i koncerta arba siaip kokioi kavinukiai pasisedet.Esu pati is kauno man 21 metai.Turiu daug pazystamu,bet nesiskaitoi draugai visi kas sau. smile.gif gal atsiras kas nores su manim pabendraut.

sweika prisijungusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif aisku atsiras isvis ko vios nutilot g.gif
Atsakyti
Tai tikiuos,kad susidraugausim:)
Atsakyti
Tai va, kad nebūtų čia nepadoriai tylu, kada varom į boulingą? Gal kitą savaitę, irgi pvz. ketvirtadienį? Žinoma, kviečiamos visos norinčios, taip pat ir naujai prisijungusios prie temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 24, 22:02)
Tai va, kad nebūtų čia nepadoriai tylu, kada varom į boulingą? Gal kitą savaitę, irgi pvz. ketvirtadienį? Žinoma, kviečiamos visos norinčios, taip pat ir naujai prisijungusios prie temos  4u.gif

As ateiciau, nes per ana susitikima buvau kaime ir nespejau grizti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 24, 22:02)
Tai va, kad nebūtų čia nepadoriai tylu, kada varom į boulingą? Gal kitą savaitę, irgi pvz. ketvirtadienį? Žinoma, kviečiamos visos norinčios, taip pat ir naujai prisijungusios prie temos  4u.gif

as siulau susitikti Mole, tenais po 18 val boulingas 15 Lt, iki 18 val - 9. siaip gal kas Molo kortele paskolins, tai gal ir pigiau iseitu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech kaip faina butu:)
Atsakyti