Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

Aistika, kai tik pasveiksiu, jei kas su manim i pasimatyma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sutinka eiti, tai butu labai smagu susipazint.
O tiesa, kada jus i boulinga suplanavot lekt? Maz prisijungciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistika @ 2010 08 20, 11:57)
Sveikos smile.gif
Na va kaip smagu, kad susitikote  4u.gif  Šaunuolės smile.gif Aš visgi nepasiryžau, o ir drąsos matyt pritrūko  blush2.gif Vis dėlto vis dar noriu su kuo nors pabendraut ir susibendraut, tik matyt man reiktų eit į susitikimą dviese smile.gif Tad seksiu temą, gal kažkas ateityje norės susimatyt smile.gif  4u.gif  ax.gif

sweika 4u.gif labai gaila , na norint susirasti draugu kazkaip reiketu isdrysti tongue.gif o susimatyt mes visada norim bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(tekst @ 2010 08 20, 12:18)
Aistika, kai tik pasveiksiu, jei kas su manim i pasimatyma biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  sutinka eiti, tai butu labai smagu susipazint.
O tiesa, kada jus i boulinga suplanavot lekt? Maz prisijungciau smile.gif

o kada tiksliai nesuplanavom kai kokia akcija atrakcija bus tada ir eisim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuke: 20 rugpjūčio 2010 - 12:14
Na jei kas neisdriso ir nori susimatyt, tai as mielai bigsmile.gif
Atsakyti
aha, žinau, kad reikia išdrįsti, ale aš tokia truputį trenktoka, prieštaringa asmenybė esu biggrin.gif jau rodos tikrai eisiu, nu ir kažkokios abejonės pradeda kamuot ir panašiai, be to nesu pratus dideliam būry pažindintis, ne iš komunikabiliųjų esu.,nu žodžiu, didelė bėda aš biški biggrin.gif noriu draugaut, bet .. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistika @ 2010 08 20, 14:02)
aha, žinau, kad reikia išdrįsti, ale aš tokia truputį trenktoka, prieštaringa asmenybė esu biggrin.gif jau rodos tikrai eisiu, nu ir kažkokios abejonės pradeda kamuot ir panašiai, be to nesu pratus dideliam būry pažindintis, ne iš komunikabiliųjų esu.,nu žodžiu, didelė bėda aš biški  biggrin.gif noriu draugaut, bet ..  biggrin.gif

na jei kada sugalvosi prasom kreiptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 20, 14:07)
na jei kada sugalvosi prasom kreiptis 4u.gif

Būtinai 4u.gif Labai smagu, kad čia tiek daug draugiškų žmonių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 20, 14:15)
o kada tiksliai nesuplanavom kai kokia akcija atrakcija bus tada ir eisim mirksiukas.gif

Galvojau, kad jau sutaret, kada leksit. Tai dabar artimiausias susitikimas neaisku kada ivyks?
Atsakyti
QUOTE(tekst @ 2010 08 20, 13:13)
Galvojau, kad jau sutaret, kada leksit. Tai dabar artimiausias susitikimas neaisku kada ivyks?

Kai noro bus, tada ir ivyks smile.gif manau
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 08 20, 15:15)
Kai noro bus, tada ir ivyks smile.gif manau

O as kazkaip to noro is visu per mazai jauciu, matyt vasaros pabaiga taip veikia ax.gif
Tai kas is uzsirasiusiuju buvo susitikime? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tekst: 20 rugpjūčio 2010 - 13:22
Sveikos biggrin.gif gaila per velai prisijungaiau,buciau i meeta atejus 4u.gif
Atsakyti
Jeigu dar kas norite pažindintis ar susimatyti, tai va savaitgalį yra Hanzos dienos - galėtume kartu nueiti, pasižiūrėti, ką įdomaus rodo, o vėliau gal kur nors ir pasėdėti. 4u.gif Aš galiu tik sekmadienį.
Atsakyti
Gal atsirastų mamyčių iš Kauno Dainavos rajono kurios neturi draugių ir dienas leidžia su vaikiukais namuose arba lauke. Aš esu ne kaunietė...labai man stinga bendraminčių. O kadangi dar ir vaikiuką turiu tai negaliu kaip kitos į klubus lakstyt. Neturiu kas pažiūrėtų dukrą. O vienatvė taip pradėjo slėgt, kad baisu. Visos smulkmenos ėmės darytis kaip didžiausios bėdos sad.gif
Atsakyti