Aistika, kai tik pasveiksiu, jei kas su manim i pasimatyma sutinka eiti, tai butu labai smagu susipazint.
O tiesa, kada jus i boulinga suplanavot lekt? Maz prisijungciau
QUOTE(Aistika @ 2010 08 20, 11:57)
Sveikos
Na va kaip smagu, kad susitikote Šaunuolės Aš visgi nepasiryžau, o ir drąsos matyt pritrūko Vis dėlto vis dar noriu su kuo nors pabendraut ir susibendraut, tik matyt man reiktų eit į susitikimą dviese Tad seksiu temą, gal kažkas ateityje norės susimatyt
Na va kaip smagu, kad susitikote Šaunuolės Aš visgi nepasiryžau, o ir drąsos matyt pritrūko Vis dėlto vis dar noriu su kuo nors pabendraut ir susibendraut, tik matyt man reiktų eit į susitikimą dviese Tad seksiu temą, gal kažkas ateityje norės susimatyt
sweika labai gaila , na norint susirasti draugu kazkaip reiketu isdrysti o susimatyt mes visada norim
Papildyta:
QUOTE(tekst @ 2010 08 20, 12:18)
Aistika, kai tik pasveiksiu, jei kas su manim i pasimatyma sutinka eiti, tai butu labai smagu susipazint.
o kada tiksliai nesuplanavom kai kokia akcija atrakcija bus tada ir eisim
aha, žinau, kad reikia išdrįsti, ale aš tokia truputį trenktoka, prieštaringa asmenybė esu jau rodos tikrai eisiu, nu ir kažkokios abejonės pradeda kamuot ir panašiai, be to nesu pratus dideliam būry pažindintis, ne iš komunikabiliųjų esu.,nu žodžiu, didelė bėda aš biški noriu draugaut, bet ..
QUOTE(Aistika @ 2010 08 20, 14:02)
aha, žinau, kad reikia išdrįsti, ale aš tokia truputį trenktoka, prieštaringa asmenybė esu jau rodos tikrai eisiu, nu ir kažkokios abejonės pradeda kamuot ir panašiai, be to nesu pratus dideliam būry pažindintis, ne iš komunikabiliųjų esu.,nu žodžiu, didelė bėda aš biški noriu draugaut, bet ..
na jei kada sugalvosi prasom kreiptis
QUOTE(kuke @ 2010 08 20, 14:07)
na jei kada sugalvosi prasom kreiptis
Būtinai Labai smagu, kad čia tiek daug draugiškų žmonių
QUOTE(kuke @ 2010 08 20, 14:15)
o kada tiksliai nesuplanavom kai kokia akcija atrakcija bus tada ir eisim
Galvojau, kad jau sutaret, kada leksit. Tai dabar artimiausias susitikimas neaisku kada ivyks?
QUOTE(tekst @ 2010 08 20, 13:13)
Galvojau, kad jau sutaret, kada leksit. Tai dabar artimiausias susitikimas neaisku kada ivyks?
Kai noro bus, tada ir ivyks manau
QUOTE(Amellie @ 2010 08 20, 15:15)
Kai noro bus, tada ir ivyks manau
O as kazkaip to noro is visu per mazai jauciu, matyt vasaros pabaiga taip veikia
Tai kas is uzsirasiusiuju buvo susitikime?
Gal atsirastų mamyčių iš Kauno Dainavos rajono kurios neturi draugių ir dienas leidžia su vaikiukais namuose arba lauke. Aš esu ne kaunietė...labai man stinga bendraminčių. O kadangi dar ir vaikiuką turiu tai negaliu kaip kitos į klubus lakstyt. Neturiu kas pažiūrėtų dukrą. O vienatvė taip pradėjo slėgt, kad baisu. Visos smulkmenos ėmės darytis kaip didžiausios bėdos