QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 16, 15:35)
sveikutes. man tinka ir kavine ir piknikas, jei bus kavine, atleksiu i kavine reikia gal tada rimtai sarasiuka uzvest kas ateitu nes daug norinciu, bet ar tikrai visos ateisit?
na gerai tada rugpjucio 19 diena 18 val.skelbiamas mergikiu saskrydis zadancias (tikrai) sudalyvauti prasome atsiliepti ar gerai?
1. Kuke va
[quote=SraigeSokaBreika,2010 08 16, 16:23]
na gerai tada rugpjucio 19 diena 18 val.skelbiamas mergikiu saskrydis zadancias (tikrai) sudalyvauti prasome atsiliepti ar gerai?
1. Kuke va
2. SraigeSokaBreika
3.Laurilija
4....
Kaunietes merginos, visos norincios, drasiai junkites, bandysim susipazinti, pabendrauti
[/qu
1. Kuke va
2. SraigeSokaBreika
3.Laurilija
4....
Kaunietes merginos, visos norincios, drasiai junkites, bandysim susipazinti, pabendrauti
[/qu
1. Kuke va
2. SraigeSokaBreika
3.Laurilija
4.tekst
5. ...
1. Kuke va
2. SraigeSokaBreika
3.Laurilija
4.tekst
5. ...
Laba vakarą ai po šimts kalakutų, išdrįsiu ir aš Imsiu ir ateisiu Įtraukite į sąrašą ir mane
Papildyta:
beje, jeigu ką, man 21m., čia aktyviai nesireiškiau, bet su viena nare jau spėjau persimesti keliomis žinutėmis
Papildyta:
beje, jeigu ką, man 21m., čia aktyviai nesireiškiau, bet su viena nare jau spėjau persimesti keliomis žinutėmis
QUOTE(Amellie @ 2010 08 16, 18:52)
1. Kuke va
2. SraigeSokaBreika
3.Laurilija
4.tekst
5. Amellie
6. OneLove
1. Kuke va
2. SraigeSokaBreika
3.Laurilija
4.tekst
5. Amellie
6. OneLove
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 16, 21:40)
1. Kuke
2. Umberta (buvusi SraigeSokaBreika blush2.gif )
3.Laurilija
4.tekst
5. Amellie
6. OneLove
7. Aistika
8. Silvernight
9. ...
Papildyta:
Ką manot apie Bernelių užeigą? Nu arba kurią nors piceriją?
2. Umberta (buvusi SraigeSokaBreika blush2.gif )
3.Laurilija
4.tekst
5. Amellie
6. OneLove
7. Aistika
8. Silvernight
9. ...
Papildyta:
Ką manot apie Bernelių užeigą? Nu arba kurią nors piceriją?
o berneliu uzeiga tinka ten ir vietos yra as uz bernelius bet kaip smagu kad musu tiek daug jau, ui negaliu