Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(OneLove @ 2010 08 12, 21:30)
Ej, as be masinos, tai man i piknika be sansu kur gamtoj verysad.gif

o kuriam rajone gyveni? as toj pusej, kur silainiai, tai del to Kuke prigriebsiu. jei ir tu kazkur salia, tai ir tave paimciau 4u.gif arba gal bus daugiau su masinom, kazkaip suorganizuosim ta nuvaziavima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SraigeSokaBreika: 12 rugpjūčio 2010 - 19:41
QUOTE(kuke @ 2010 08 12, 10:11)
labas rytas smile.gif  o norinciu daugeja:

Silvernight
OneLove
Kuke

nugi kas dar ax.gif ? manyciau sraige bigsmile.gif junkis tik prie musu

as irgi noreciau prisijungti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 12, 20:30)

ei o tu gal tada iki silainiu atlek ir viskas smile.gif ar tau nepatogu? unsure.gif

prasom jungtis mielai priimsim 4u.gif 4u.gif

na tada gal ketvirtadieni kokia 18 val? o kur piknikausim? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuke: 12 rugpjūčio 2010 - 21:20
QUOTE(einarta @ 2010 08 12, 22:46)
as irgi noreciau prisijungti  ax.gif

prasom prasom, merginos, junkites drasiau 4u.gif

QUOTE(kuke @ 2010 08 12, 23:18)
ei o  tu gal tada iki silainiu atlek ir viskas smile.gif  ar tau nepatogu? unsure.gif

na tada gal ketvirtadieni kokia 18 val? o kur piknikausim? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

kadangi as ne kauniete, tai tu vietu cia ir nelabai zinau, jus siulykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 12, 19:30)

as ir be masinos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 08 12, 23:55)
as ir be masinos verysad.gif

o is kurio rajono? nu as sutalpinciau tris, kazkuri turetu sestis i vaikiska kedute biggrin.gif
Atsakyti
Hmm, aš irgi be mašinos doh.gif Tai nebent jei čia kažkur būtų ta vieta netoli ir galima būtų su viešuoju transportu nuvažiuot. O kaip ten kokiam nors parke su tais piknikais, ar netinka?
Atsakyti
laabas rytas 4u.gif 4u.gif klausykit jeigu yra tada tokia problema tai gal tada apsiribojam kavine mieste ir tiek? blush2.gif ir kitam kartui paliekam piknikeli kai jau susiziuresim kas ir kaip?mm? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 13, 09:15)
laabas rytas 4u.gif  4u.gif  klausykit jeigu yra tada tokia problema tai gal tada apsiribojam kavine mieste ir tiek? blush2.gif ir kitam kartui paliekam piknikeli kai jau susiziuresim kas ir kaip?mm? ax.gif

As ir taip sakyciau, nes visu su masina viena gi nepaimsit biggrin.gif kavine tai siulyciau centre kur, ar senamiesti, nes visom patogiausiai butu. 4u.gif
Atsakyti
As su masinyte Zaliakalny! Jei kam pakeliui - jamu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tekst @ 2010 08 13, 10:23)
As su masinyte Zaliakalny! Jei kam pakeliui - jamu  mirksiukas.gif

Aš Panemunėj, bet iki Žaliakalnio tai galėčiau nuvažiuoti, jei susitartume kur susitinkam ax.gif

Kavinukė ir gerai biggrin.gif

O šiaip jei pikniką darytume kuriame nors parke, tai ir mašinų nereikėtų. Žinot, man su orientavimusi visada buvo prastai, prisimenu, kad labai seniai jau vaikščiojau kažkokiam parkelyj, lyg ir už rotušės, nu kažkur ten, bet dabar jau neįsitikinus. Tai visai nieko tokia vieta. Bet gal ir nusišneku, kad ten tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvernight: 13 rugpjūčio 2010 - 09:48
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 13, 10:47)
Aš Panemunėj, bet iki Žaliakalnio tai galėčiau nuvažiuoti, jei susitartume kur susitinkam  ax.gif

Kavinukė ir gerai biggrin.gif

O šiaip jei pikniką darytume kuriame nors parke, tai ir mašinų nereikėtų. Žinot, man su orientavimusi visada buvo prastai, prisimenu, kad labai seniai jau vaikščiojau kažkokiam parkelyj, lyg ir už rotušės, nu kažkur ten, bet dabar jau neįsitikinus. Tai visai nieko tokia vieta. Bet gal ir nusišneku, kad ten  tongue.gif

na problema ta kad po audros dar nevisi parkai sutvarkyti, buvau vakar vienam tai baisu kas daros doh.gif tai kazkaip abejoju del tu parku unsure.gif tiksliau uz pilies yra ten stadionas ir ale parkas bet kad nelabai kazkaip unsure.gif nebent po stadiona ratais pavaiksciot biggrin.gif ka benuspresit as prisijungsiu tongue.gif bet as pasilikciau prie kavinukes tongue.gif visoms tiktu ir butu patogu drinks_cheers.gif
Atsakyti