Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(kuke @ 2010 08 12, 13:36)
labai gerai sraige thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  piknikas irgi tinka mirksiukas.gif o tai busiu cia as ta nuo silainiu puses biggrin.gif  biggrin.gif
tai sprendziam laika ir vieta piknikeliui

Kaip jums šis sekmadienis hm?
Atsakyti
as galiu tik kita savaite nuo pirmadienio iki penktadienio praktiskai bet kada rolleyes.gif
Atsakyti
na man irgi geriau butu ne savaitgalis ir po darbu, kadangi turim sulaukti tecio is darbo grizusio, kad vaika palikti galeciau ax.gif o savaitgaliais dazniausiai bunam isvaziave kur nors 4u.gif
Atsakyti
ne sis netinka schmoll.gif einu i vestuves smile.gif pvz as siulau koki ketvirtadieni
Atsakyti
QUOTE(Almatėja @ 2010 08 12, 12:53)
thumbup.gif  thumbup.gif Smagumėlis, tai tariamės antroj kitos savaitės pusėj. Rami kavinukė - labai gera mintis, juk nežadam per "pirmą pasimatymą" siautėt po klubus. Tiesiog susipažinsim, pasišnekėsim, o tada jau bus matyt.  mirksiukas.gif
Tavo_Mano, prazonduosit senamiestį, ar tiesiog smulkmenas aptarsim kitą savaitę?
Beje, gal dar atsiras 30-mečių (ar joms prijaučiančių) vilniečių? Prašom jungtis  4u.gif

Pabandysiu prachekinti, vistiek si savaitgali planavau pasivaiksciojima po senamiesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 12, 15:21)
pvz as siulau koki ketvirtadieni

man tiktu drinks_cheers.gif tiktu ir kuris tolimesnis sekmadienis, bet tik ne sie du artimiausi savaitgaliai smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as i meet'a drinks_cheers.gif
Kitas 4 ar 5 ienis thumbup.gif
Atsakyti
Nu man ketvirtadienis irgi kuo puikiausiai tinka smile.gif
Atsakyti
nu va tada ketvirtadieni mirksiukas.gif o valanda kelinta kas kuria gali?
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 12, 17:32)
nu va tada ketvirtadieni mirksiukas.gif  o valanda kelinta kas kuria gali?

Man tai nėr labai svarbu, šiaip geriau anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 12, 18:32)
nu va tada ketvirtadieni mirksiukas.gif  o valanda kelinta kas kuria gali?

as tai tik po darbo valandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 12, 13:36)
labai gerai sraige thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  piknikas irgi tinka mirksiukas.gif o tai busiu cia as ta nuo silainiu puses biggrin.gif  biggrin.gif
tai sprendziam laika ir vieta piknikeliui

Ej, as be masinos, tai man i piknika be sansu kur gamtoj verysad.gif
Atsakyti