Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 16:39)

man labai patiko "Geliu kraujas ( cia daugiau romanas)

arba " Tik su dukra"(tikra istorija) kai pasiziuri tai vajetau kaip moterims sunku . .

sita buvau pradejus, bet neisiskaiciau ir grazinau bibliotekai ax.gif

o si ir man ziauriai patiko, labai labai bigsmile.gif ir visiems as ja vis rekomenduoju smile.gif

QUOTE(OneLove @ 2010 08 11, 23:07)
Man gerai ir dviese biggrin.gif Kuriam rajone gyveni? Parasyk man gal i az. 4u.gif

ne dviese, ne dviese ax.gif gi ir temos autore norejo ir daugiau kaunieciu buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 11, 22:22)
sita buvau pradejus, bet neisiskaiciau ir grazinau bibliotekai ax.gif

o si ir man ziauriai patiko, labai labai bigsmile.gif ir visiems as ja vis rekomenduoju smile.gif
ne dviese, ne dviese ax.gif gi ir temos autore norejo ir daugiau kaunieciu buvo mirksiukas.gif

O kaip smagu, kad yra daugiau norinciu, tai planuojam kazka merginos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 13:04)
tai as ir siulau kaunietem susitikt tik kad norinciu nera lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu kaip tai nėra, yra biggrin.gif

QUOTE(OneLove @ 2010 08 11, 15:58)
Tai sakau lekiam i kina visos. arba i kavinuke kokia  bigsmile.gif

Yay, kinas biggrin.gif Aš ir prisijungiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 11, 21:58)
Buvo kazkuriuo tai laiku kai daznai vaziuodavome i dukstu azuolynma pasivaikscioti tais takeliais, arba kitoj kelio pusej kur yra takas 5 km. ilgio, tai su kuprine ant peciu ejom  lotuliukas.gif  thumbup.gif  smagu labai  thumbup.gif  o siaip tai turbut kaip ir daugeliui - verkiu parkas, belmontas, vingio parkas arba siaip po apylinkes apeinam  thumbup.gif  lotuliukas.gif  kazkokiu tai ipatingai nauju vietu neatradom rolleyes.gif  gal jus daugiau ka zinot ir pasiulyt galit? g.gif  aij tiesa, dar cia netoli vilniaus akmenu parkas yra prie Vilnojos, is visai nieko thumbup.gif

irgi tas pats smile.gif klausyk, tu gal maila man atsiusk i az, susirasiu per fb, daugiau papliurpsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fernelle @ 2010 08 11, 22:59)
irgi tas pats smile.gif klausyk, tu gal maila man atsiusk i az, susirasiu per fb, daugiau papliurpsim smile.gif

Oki, nes jauciu cia savo pliurpalais kaunietem ikyresim lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif o norinciu daugeja:

Silvernight
OneLove
Kuke

nugi kas dar ax.gif ? manyciau sraige bigsmile.gif junkis tik prie musu
Atsakyti
aš aš!! biggrin.gif
Atsakyti
is tikro visgi kiek daug vienisu zmoniu bigsmile.gif gal net nepagalvotum,kad tiek,atrodo,kad visi visada turi ka veikti tik ne tu,o tai,kad temoj tiek moteru noretu daugiau draugiu ar bent tos vienos daug sako unsure.gif linkiu jum smagaus laiko ir atrasti bent po viena gera sielos drauge smile.gif
ir patarimas per pirma pasimatyma jusu neit i kina,ieisit nepazistamos ir iseisit tokios pat nepazistamos biggrin.gif oras puikus,galit piknika susiorganizuoti ir artimiau susipazinti smile.gif
Atsakyti
Iš tiesų piknikas dabar būtų pats tas, kai toks geras oras.
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 11, 21:10)
saunu,visoms tinka kitos savaites antra puse:)  o del kavinukes pritariu visom 4,turi buti jauki ir rami..reikia kazkur senamiestyje ieskoti tokios vieteles manau..reikes uzsiimti zvalgyba;)

thumbup.gif thumbup.gif Smagumėlis, tai tariamės antroj kitos savaitės pusėj. Rami kavinukė - labai gera mintis, juk nežadam per "pirmą pasimatymą" siautėt po klubus. Tiesiog susipažinsim, pasišnekėsim, o tada jau bus matyt. mirksiukas.gif
Tavo_Mano, prazonduosit senamiestį, ar tiesiog smulkmenas aptarsim kitą savaitę?

Beje, gal dar atsiras 30-mečių (ar joms prijaučiančių) vilniečių? Prašom jungtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 12, 11:11)
labas rytas smile.gif  o norinciu daugeja:

Silvernight
OneLove
Kuke

nugi kas dar ax.gif ? manyciau sraige bigsmile.gif junkis tik prie musu

nu jungsiuosi tikrai blush2.gif bandysiu isdristi blush2.gif

QUOTE(Amellie @ 2010 08 12, 11:45)

liuks drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Silvernight @ 2010 08 12, 12:48)
Iš tiesų piknikas dabar būtų pats tas, kai toks geras oras.

tikrai, gal darom piknika, bus smagiau gamtoj, kavine galim rudeniui pasilikti biggrin.gif be to, as galiu su masina kuria paimti, jei butu kuri nuo silainiu puses ir neturetu kaip atvaziuoti mirksiukas.gif

Papildyta:
nagi kaunietes, gi buvo ir daugiau jusu, junkites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 12, 13:20)
nu jungsiuosi tikrai blush2.gif bandysiu isdristi blush2.gif
liuks drinks_cheers.gif  4u.gif
tikrai, gal darom piknika, bus smagiau gamtoj, kavine galim rudeniui pasilikti biggrin.gif be to, as galiu su masina kuria paimti, jei butu kuri nuo silainiu puses ir neturetu kaip atvaziuoti mirksiukas.gif

Papildyta:
nagi kaunietes, gi buvo ir daugiau jusu, junkites 4u.gif

labai gerai sraige thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif piknikas irgi tinka mirksiukas.gif o tai busiu cia as ta nuo silainiu puses biggrin.gif biggrin.gif

tai sprendziam laika ir vieta piknikeliui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuke: 12 rugpjūčio 2010 - 12:37