QUOTE(Kikirike @ 2010 08 06, 18:28)
Merginos,taip jūs man ir neatsakėte,gal kas žino kas SM pardavinėja gražius auskarus,norėčiau padreinti prie troliukų apyrankės ir fantazijos niu aš radau temą apyrankės,bet gal ką nors kito galit pasiūlyti,mažum kuri nors perka?
Aš pati pasidarau Va, ką tik Palangoj nusipirkau auskarus su tamsiais facetuotais gintarais - furnitūra prasta siaubingai, bet gintarai neblogi. Tokie kaip klevų sirupas troliuose. Tai išardysiu, sudėsiu prabangią furnitūrą, sidabro vielos gal privyniosiu, jei norėsiu, ir pasidarysiu geroookai geresnius Ir prie trolinių gintarų labai gerai tiks
Tik visai priderint neina, nes nei stiklo, nei akmens kokybės tokios kaip troliai naudoja čia gaut neina. Svarovskiai ir dirbtiniai perlai, mano supratimu, čia kaip ir nelabai į temą, nors jų gaut galima lengvai. Nebent gal gintaro (sunku) arba onikso kokio, kuris yra juodas ir tiek... Labradoritai Lietuvoj arba ne iš tos kasyklos, o kitokie, arba mažiukai, didelių sunku gaut, aš juos seniai gaudau. Seniau kažkaip būdavo, nu dabar - kokie metai kaip badas. Amazonitas, aventurinas, jaspis, žadeitas - nu gaaaal... Bet apdirbimo normalaus nėr, tep lep visokie... Nutrupėję, skylės kreivos. O va ametistas - turiu pasidarius auskarus - nu nesipjauna ta spalva, bet kartu sudėjus matosi, kad troll kokybė geresnė.
Stiklas analogiškai - nu nėr Lietuvoj tokio to stiklo. Nesuprantu, kodėl. Yra kas panašiai atrodo nuotraukose - paimi į ranką - nu neee, bliamba, ne tas
Vieną tik stiklą turiu TOS kokybės - sesuo parvežė iš Italijos stiklinį pakabuką. Iš kažkokio vietinio dieduko pirko, jis ten juos gamina. Bet kaina buvo irgi troliška, niekuo ne pigiau
QUOTE(light blue @ 2010 08 08, 13:48)
Prizmių aš senai norėjau, tik jūs visos ant akmenų pasinešusios buvot, tai man nedrąsu buvo
: Tu žinok, parduoda tai, kas kataloge, nesvarbu, ar kitiems iš šitos temos patinka, ar ne