QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 08, 11:39)
Štai mano violetinė apyrankė
Labai graži. Nors violetinė spalva nėra mano favoritė, bet apyrankė violetinė graži. Manau, kad rasčiau galimybę tokią priderinti
QUOTE(rasida @ 2010 08 08, 11:58)
Sveikos
Matau prizmių banga dabar
O mano norų sąraše akmenukai. Ir kaip niekad aišku, nuo ko pradėsiu
Dar kiniečius kitaip matyt pradėjau tik dabar, kai jau ne visus galima rasti
Šaunu, kas laikot savo troliukus visus visus ir mylit juos vienodai, o man ne taip. Pradžioj visus branginau, o dabar jaučiu, kad nelimpa, ir nebelaikau. Tuos, kuriuos gyvai nučiupinėjau, myliu visus, o kai kurie, pirkti nemačius jų, taip ir nepritapo. O gal visai ne troliuose esmė, gal tiesiog toks etapas, kai nieko nekaupiu, kas nemiela, ir tai liečia ne tik trolius. Kolkas nė vieno perleisto nepasigedau
Beje, Erszebeth fantastiškai geba pritaikyti trolius, jos apyrankės super, bet kokiems nepritapėliams rastų vietą. Sveikinu
Klausimas: kaip bulbos laikosi? Niekam spurgiukai nenulakstė?
Aš dar nepriaugau iki prizmių
Nors apyrankėms, pripažįstu, suteikia savotiško šarmo, kažkokio užbaigtumo.
Aš irgi nepritapėlių nelaikau. Man nesvarbu kiekybė. Tie "poriniai", kurie atėjo pas mane su nauja apyranke ir užsegimu, ypač unikos... Suprantu ir matau kiekvieno jų grožį ir originalumą, bet man tiek nereikia
Nelaikau iki kokio nors ateities derinio. Nesigailiu išleidusi į kitas rankas. Tai, ką turiu dabar, galiu puikiai derinti prie visų aprangų. Dažniau mėgstu nepilną apyrankę - šiandien ant jos 11 kankolų. Užtenka, kad būtų ir daug, ir ne per daug
Bulvės kol kas problemų nekelia - turiu dvi, visi daigai vietoje
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 08, 14:04)
Rodausi ir as kokia nuo vakar susiverus su nauja trejybe
Tenka pripažinti, jog puikiai derini unikas. Esi tikra unikų derintoja
"Būti kitų suprastam - ne svarbiausia gyvenime".