QUOTE(erilukaha @ 2010 08 08, 10:37)
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 08, 10:28)
Nu as tai rausvumo nematau visai...Jei gu sumaisyta...tai juk situos cegelius deda kur...lietuvoj...tai jie patys ir sumaise... ir lepoja ...o istikro, nei cia nei kitos, nera jokios rausvosios...cia bardakas kaip ir su naskaitem...
Vienu zodziu, jie neteisingai isverte...o foto nepakeite...
Tai pagal tave kuri čia būtų prizmė?
Purple (alyvinė)
Rausvoji (red pink)
Levandų (lavender)
Rožinė (pink)
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 08, 10:37)
Cia kaip ir turkio sarvuotis, jis yra ir sviesesnis ir tamsesnis ir net i zaluma... Tai ir cia skiriasi atspalvis,...bet cia tikru tikriausia alyvine...nebent as deltonike...
Bet man tai pikta...kad taip galima prekiauti, ir nezinot ka prekiauja...Jei taip ant kokio diklafoso,...uzdetu kas atikete...plauku lakas...idomu kuo tai baiktusi...
Bet man tai pikta...kad taip galima prekiauti, ir nezinot ka prekiauja...Jei taip ant kokio diklafoso,...uzdetu kas atikete...plauku lakas...idomu kuo tai baiktusi...
Alyvinė realiai labai tamsi. Nebent irgi atspalviai gali varijuoti...
Perkant gyvai - tai kas, spalva tinka, patinka - ir perki. Pvz., "riūžavos" spalvos aš nerasčiau kur pritaikyti, o violetinė reikalinga, todėl ir pirkau. Na ir, aišku, sportiniais sumetimais norėdama patyrinėti dėl to cedeliuko. Bet ką daryti, jeigu perkama internetu? Perki pagal paveikslėlį ir kodą, o gauni ką? Po to akis vers, kad čia ir atsiuntė tą, su kodu būtent tokiu...