Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar gąsdina būsimas trolių pabranginimas? (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 16, 11:14)
Oficialus pranešimas

Nu ka galiu pasakyt...rysium su tuo, kad kainos zaliavu kyla, o zmoniu atlyginimai ne... ir aplamai visam pasauly siaucia bedarbyste...galejo bent tokiems papuosalams padaryti isimty...nes tai nera pirmo butinumo preke...tuo labaiu,kad ankainiai ir taip uzkelti nezmoniskai...
Mokiausi su viena mergina, kuri tuo metu dirbo juvelyrinej vedeja...tai sake patikek ankainiai po 200proc...o kazkoki veriny parode uz 5000lt,...sako jo savikaina dokumentuose net 1000lt nesiekia...paprasciausiai savininkui pasirode, kad isskirtinio dizaino gaminys...ir koks piniguotis, atejes nupirks ir taip... rolleyes.gif kokiai meiluzei... o taip... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 16, 11:24)
Nu ka galiu pasakyt..

drinks_cheers.gif

Jei nebūtų tokio antkainio auksui sakykim tai sakyčiau dar normaliai tas kainų didinimas, bet dabar... uždirbs dar daugiau... bet ar gaila ? doh.gif

svarbiausiai, kad laukiam 4dienio wink.gif ar meete daug bus mūsų ? tongue.gif ar slėpsimės incognito ? ax.gif
Atsakyti
Bapkės iš Sodros parėjo... Galima eiti trolintis iš naujos kolekcijos. Ale kiek nurėžė, zarazos, kiek trolių būtų išėję doh.gif
Atsakyti
http://www.trollbead.....uji produktai naujienos is arciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 16, 11:33)
Bapkės iš Sodros parėjo... Galima eiti trolintis iš naujos kolekcijos. Ale kiek nurėžė, zarazos, kiek trolių būtų išėję  doh.gif

nureze tai ziauriai , kazin cia pagal istatymus viskas tvarkoj? vos nenuvirtau nuo kedes, aki saskaita pasitikrinau ryte bash.gif doh.gif

nu jau liuto zodiakas, isvis nesupratau kas ten susukta, nieko neiziuriu lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 16 rugpjūčio 2010 - 10:37
Sveikos visos,

jau mačiau, kad matėte ir geras, ir ne tokias geras naujienas. Džiugu bent tiek, kad lietuviai turbūt iki sausio džiaugsis senomis kainomis, kai visus jau jos pakilo nuo šiandien.

Nauja kolekcija mano žiniomis turi būti VISUR išskyrus Tauragę (ten bus po poros dienų) ir VCUP antrą aukštą - trečiame turi būti. Didelė žemė yra tikrai LABAI didelė. Visa kolekcija man, asmeniškai, labai graži. Klaipėdietes kviečiu į Aidos studiją penktadienį, 20 val., kur vyks pristatymas (registruokitės kaip visada konkursas@trollbeads.lt). Tiesa, trollbeads.lt puslapis nėra atnaujintas ir jis turėtų per artimiausią parą būti re-direktintas i trollbeadsuniverse.com

Tiek tų naujienų šią didžią dieną smile.gif

Gal praleidau kokis tai klausimus? Dabar perėmiau trollbeadsuniverse tvarkymą, tad jeigu kas nors pamatys kokių nesklandumų, netikslumų - būkite geros rašykite, taisysiu kiek pajėgsiu. Būtų didelis AČIŪ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Troliene @ 2010 08 16, 11:41)
Gal praleidau kokis tai klausimus? Dabar perėmiau trollbeadsuniverse tvarkymą, tad jeigu kas nors pamatys kokių nesklandumų, netikslumų - būkite geros rašykite, taisysiu kiek pajėgsiu. Būtų didelis AČIŪ  wub.gif

Čia buvo iškilęs klausimas dėl prizmių. Tiksliau, alyvinės (purple) prizmės, kuri kai kuriose vietose parduodama su retirintos rausvosios prizmės (red pink prism) etikete ir kodu. Ta klaidinanti informacija nurodoma ir kai kuriose internetinėse parduotuvėse, pvz. čia. Kaip jaustis žmogui, nepačiupinėjusiam perkančiam vieną, o gaunančiam visai kitą? Trollbeads.lt (kurio, kaip suprantu, žadate atsisakyti) taip pat vietoj alyvinės prizmės pavaizduota rausvoji. Alyvinės išvis nėra, nors tokia egzistuoja. Universe puslapyje nėra nei tos, nei anos, tiesiog viena prizme mažiau.

Čia mano įsigyta rausvoji prizmė (su pavadinimu ir kodu), nors iš tiesų ji yra alyvinė. Va taip va. Darykite ką nors, nes visiškai susimovėte.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 16 rugpjūčio 2010 - 10:49
Merginos, is naujos kolekcijos susizavejau auksiniu kvarcu, kuris turetu graziai atrodyti ant mano baltos fantazijos. Fantazija vis dar be saulutes - siaubas kosmaras smile.gif Vyrui turetu buti geda. Eisiu meiluzio ieskot. Siandien. Nusprendziau bebe.gif
Atsakyti
Nidlaura hihihi.gif gal kompanijos paieškoms? tongue.gif
Atsakyti
Labas. Pabrango tai pabrango. Ne kur desis, atpigs. Visam pasauly mirga nuo 80% ir panasiai sale , juvelyrika taip pat.

Man gal tigro akis tik reikalinga . Na gal dar tos plytos. Zodiakai labai jau atmestinai padaryti. Tikrai senesni sidabriukai dailesni. Tos dvi puseles uz pusantro simto litu? Tai jau geriau du senieji belenkokie.
Papildyta:
Dar paziurejau kelis psl . Senieji karoliukai visur senom kainom. Kaip buvo, taip ir liko. Amerikonai dar miega, bet UK, Olandija , Vokietija. Taip , kad nieko cia mes neisskirtiniai
Atsakyti
Joa, kainos tai ne visai normalios, mano nuomone g.gif Kažkodėl net stikliukai pabrango gana ženkliai, nors sidabro juose kiek? 0,0000... g? biggrin.gif O troliai ir šiaip brngūs buvo...

Iš naujienų šitas koks gražus ir tinkamas man turėtų būti:
user posted image

Atsakyti
Nu ka...nureze, tai nureze...o kazkas kainas uzkele...kaip jie isivaizduoja uz ka mes pirksim... g.gif

Nors man ramu...as vistiek zinau, kad svarstykliu nepirksiu...kuriu man reikeje butu dvieju...jau isijauciau, galvojau kaledom maziui papirksiu, bet dabar tikrai nepirksiu, nes negrazus baisiai... dvynys dar baisesnis...net dukrai nepatiko...nors iskart man reiks sake...kazkoks nulinciuotasis...kurio taip pat buciau pirkus du...tai liko tik avinas...kuris grazus tikrai...kaip bernui ar vyrui qnt kaklo tikrai grazu, bet moteriskei, manau nelabai, toks ne moteriskas...bet grazus... g.gif

Sidabriukai neverti, bent man demesio, nebent zeme...bet jei ji tokia didele, tai dar reik ziuret... bigsmile.gif

Man labai grazus pasirode melyni purslai,...isivaizduoju kad ju atspalviu bus didele ivairove... smile.gif

Nesuprantu kodel Chalcedono tokia kaina...jis juk nefacetuotas...idomu niekas cia nesumaisyta... g.gif

Izvelgiu tik viena plius...Jei kas sumanys parduot savo karoliukus...nu tai bent nepraras savo pinigeliu...nes siaip nepritapelius parduodi mazesnem kainom,..o kai dabar pabrango...tai ir musu turimi juk pabrango... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 16 rugpjūčio 2010 - 11:53
Gražios naujienos. Man indigo gėlės labai patinka, ir kvarcas auksinis, ir dar keli.. blush2.gif Bet kainos tai jo.. Tai jei mūsiškiai nebedaro nuolaidų, kaip kad visur pasauly, vadinas gyvai parduotuvėsė visiškai neapsimokės...
Papildyta:
Beje, vėžio karoliukas man patinka wink.gif O ta žemė ant grandinės ohoho kokia didelė, bet man jos nereik. schmoll.gif Kol kas.
Atsakyti