Dasha kad ranka greiciau sugytu, isivaizduoju koks kaifas su gipsu per toki karsti. Dukrai pries kelis menesius gipsa nueme, tai irgi prisikankino atsakanciai...
As siandien nuo juros gryzau, tai ne viena pliaze moteriske maciau taip pasidabinusia Siaip gavau komplimenta moteru pliaze, kad turkio - jurine apyranke man laaaaabai tinka prie nieko Cia ta prasme prie manes nuogos Prie troliu stendo uzmaciau mergaite su apyranke, ir grandinele ant kaklo, o ant grandineles drakonas. Alia is musu lyg tik viena drakona turi
Nidalaura,o tai su apyranke ir maudytis eidavai?Idomu juros vanduo nieko kankolams?Nu smagu,kad tave gyre kaip prisiderinusia
QUOTE(nidalaura @ 2010 08 15, 18:56)
uzmaciau mergaite su apyranke, ir grandinele ant kaklo, o ant grandineles drakonas. Alia is musu lyg tik viena drakona turi
Aš turiu drakoną, bet mane vargu ar pavadintum mergaite...
erilukaha- labai tikiuosi,kad šuniukas atsiras
Tacita-tep tep,dar du kiniečiai ir nefritas pas mane visai norėčiau susimatyti,ale nežinau kaip išeis nuo antradienio svečių daug visokių bus nu dar susirašysim
rasida - labai graži apyrankė,gražia suderintas agatas ir ametistas
Dasha - užjaučiu dėl naujo aksesuaro nu taip karšta ir dar šitas akesesuaras
Tacita-tep tep,dar du kiniečiai ir nefritas pas mane visai norėčiau susimatyti,ale nežinau kaip išeis nuo antradienio svečių daug visokių bus nu dar susirašysim
rasida - labai graži apyrankė,gražia suderintas agatas ir ametistas
Dasha - užjaučiu dėl naujo aksesuaro nu taip karšta ir dar šitas akesesuaras
Kikirike,kaip svadba praejo,ar linksmai?Sveciai nenugeibo?jaunoji grazi buvo?
Turiu prisipazint, kad maudziausi. Sidabriukai apsinese, bet turiu skudureli, atsveisiu. Savo rozines tai i vandeni nekisu net namini - geriama. Perlu gailiu. Ir kvarcu, nes jie skaidrus. Jurine neskaidri, tai rizikavau, o teisingiau negalejau nusimt, tikrai ji labai tiko prie mano idegusio nieko Laisve, nesupaisysi cia musiskiu. Visos grazuoles, pasitempusios. As gal ir galeciau i mergaite taikyt, alia kai kas dukra pamato, tai sako, kad neuzilgo galesiu tiesiai i mociutes varyt
Rodau savo naujus karolius...
Dasha, vaje, kad greičiau atsikratytum to aksesuaro
Rasidos pastaroji apyrankė nereali tiesiog
Skaniai atrodo, šokoladas ir vyšnios
Nauja tema pagaminta
Rasidos pastaroji apyrankė nereali tiesiog
QUOTE(tamosiuke @ 2010 08 15, 19:50)
Skaniai atrodo, šokoladas ir vyšnios
Nauja tema pagaminta
QUOTE(Tacita @ 2010 08 15, 19:25)
Kikirike,kaip svadba praejo,ar linksmai?Sveciai nenugeibo?jaunoji grazi buvo?
nu šiaip labai super buvo -tik Smiltutė nemiegojo visai,labai karšta buvo,dar per garsiai visi tie vestuvių ,bet šiaip viskas super tik deja,supratau kad šokiai ir linksminimaisi vestuvėse reikia pamiršti iki kol vaikams turbūt sueis 18 tiesiog žiūrėjom kaip kiti linksminasi,o mes su Smiltute linksminomės jaunoji kukliai graži buvo - na lengva tokia vasariška suknutė su šiek tiek papuošimų
Rodau savo naujus karolius...
Gražu. Tokia jauki atrodo