Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar gąsdina būsimas trolių pabranginimas? (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Dasha 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad ranka greiciau sugytu, isivaizduoju koks kaifas su gipsu per toki karsti. Dukrai pries kelis menesius gipsa nueme, tai irgi prisikankino atsakanciai...
Atsakyti
As siandien nuo juros gryzau, tai ne viena pliaze moteriske maciau taip pasidabinusia doh.gif Siaip gavau komplimenta moteru pliaze, kad turkio - jurine apyranke man laaaaabai tinka prie nieko lotuliukas.gif Cia ta prasme prie manes nuogos lotuliukas.gif Prie troliu stendo uzmaciau mergaite su apyranke, ir grandinele ant kaklo, o ant grandineles drakonas. Alia is musu lyg tik viena drakona turi g.gif
Atsakyti
Nidalaura,o tai su apyranke ir maudytis eidavai?Idomu juros vanduo nieko kankolams?Nu smagu,kad tave gyre kaip prisiderinusia thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 08 15, 18:56)
uzmaciau mergaite su apyranke, ir grandinele ant kaklo, o ant grandineles drakonas. Alia is musu lyg tik viena drakona turi  g.gif

Aš turiu drakoną, bet mane vargu ar pavadintum mergaite... laugh.gif
Atsakyti
erilukaha- labai tikiuosi,kad šuniukas atsiras unsure.gif 4u.gif

Tacita-tep tep,dar du kiniečiai ir nefritas pas mane ax.gif visai norėčiau susimatyti,ale nežinau kaip išeis nuo antradienio svečių daug visokių bus g.gif nu dar susirašysim 4u.gif

rasida - labai graži apyrankė,gražia suderintas agatas ir ametistas thumbup.gif

Dasha - užjaučiu dėl naujo aksesuaro unsure.gif nu taip karšta ir dar šitas akesesuaras doh.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Kikirike,kaip svadba praejo,ar linksmai?Sveciai nenugeibo?jaunoji grazi buvo?
Atsakyti
Turiu prisipazint, kad maudziausi. Sidabriukai apsinese, bet turiu skudureli, atsveisiu. Savo rozines tai i vandeni nekisu net namini - geriama. Perlu gailiu. Ir kvarcu, nes jie skaidrus. Jurine neskaidri, tai rizikavau, o teisingiau negalejau nusimt, tikrai ji labai tiko prie mano idegusio nieko lotuliukas.gif Laisve, nesupaisysi cia musiskiu. Visos grazuoles, pasitempusios. As gal ir galeciau i mergaite taikyt, alia kai kas dukra pamato, tai sako, kad neuzilgo galesiu tiesiai i mociutes varyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Rodau savo naujus karolius...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2010 08 15, 19:50)

nu grazu mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dasha, vaje, kad greičiau atsikratytum to aksesuaro 4u.gif

Rasidos pastaroji apyrankė nereali tiesiog thumbup.gif

Skaniai atrodo, šokoladas ir vyšnios essen.gif

Nauja tema pagaminta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 08 15, 19:25)
Kikirike,kaip svadba praejo,ar linksmai?Sveciai nenugeibo?jaunoji grazi buvo?

nu šiaip labai super buvo -tik Smiltutė nemiegojo visai,labai karšta buvo,dar per garsiai visi tie vestuvių ,bet šiaip viskas super thumbup.gif tik deja,supratau kad šokiai ir linksminimaisi vestuvėse reikia pamiršti iki kol vaikams turbūt sueis 18 doh.gif tiesiog žiūrėjom kaip kiti linksminasi,o mes su Smiltute linksminomės ax.gif jaunoji kukliai graži buvo - na lengva tokia vasariška suknutė su šiek tiek papuošimų ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti

Gražu. Tokia jauki atrodo thumbup.gif
Atsakyti