QUOTE(tamosiuke @ 2010 08 13, 23:36)
Sakai.....nu duok Dieve kad tik sazine sauktu...as prisiziurejau kaip jus cia graziai tuos Troliukus suderine, surinke, tai paskui ir abejoji ar geras tas mano pasirinkimas, nu bet tikiuosi kad tiks, o jei ne---nugi parduot spesiu belekada
Tai kad taviskes, aplamai labai dera tarpusavyje...ir tokios neissisokancios tokios...neautralios sakyciau...aisku issisokimas tai nera trukumas...tik va gal tokius karoliukus kurie skirti atmusimui, gal vietoj pirkt reiktu...kad pridejus prie esamo derinio, paziuret naturoj kaip atrodo...nors cia musiskes moka priderint ir internetu pirkdamos...tai kad tu cia nebijok...Grazius isirinkai...
Papildyta:
QUOTE(rasida @ 2010 08 14, 00:12)
Laukiu nesulaukiu tų zodiakų
Suintrigavot.
Joo...ir as labai spirgu...tik pas mane problema...dar 6 kinieciai nepadovanoti maisiuky guli...tai ka dabar zodiakus visiems pirkt reiks... : as dar zvaigzduciu visu nepapirkau norimu...oh O kada sau...as kai pagalvoju kiek man iseitu karoliuku, jei nepirkus buciau vaikams...
Ot mamaite... vat gal jus ir teisingai darot , kas neperkat vaikams...bereikalingos islaidos...
Paskolintum viena kita karta dukrai ir gana....bet gal ir nera taip blogai...as va is jos grandinele,ir uzsegima,...labai daznai skolinu pati...
O kai pagalvoju, kad savo agatus galiu suvert, su jos kinieciais...
Papildyta:
QUOTE(ewidenta @ 2010 08 14, 09:51)
as tik maciau paveiksliukus nespalvotus naujuju karoliuku... nezinau kodel bet is zodiaku man graziausi kazkodel dvyniai...
o cia mano naujasis gintaras salia vakarykstes apyrankes. Ilgai galvojau del jo... bet Rasida liepe imt
tai dabar jaukinuosi. beja Rasida tavo apyranke filecitava labai man
Ale kaip gerai matosi ,tas tavo gintaras...
Nu bet tikiu,kad grazus,...ojei dar rasida pasake pirkt...tai tada aplamai rami gali but...
O kad dvynys grazus, tai gerai...
dukrai papirksiu ir galesiu sau pakabint...o ka mano MB dvinys...tai ka galiu...(
Tik va dviveidis buvo pirktas dabar jam pazymet... )
Idomu Song dar neturi savo katuko...