QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 13, 16:24)
super derinukas
QUOTE(Song @ 2010 08 13, 18:40)
Beveik baigta žalia-turkio apyrankė. Įdomi tokia gavosi
Žodžiu, žalia šikniukų apyrankė Visi, kas apyrankėj turi užpakalius, juos rodo Ir naujasis mūsų būsimas kvartirantas šiandien karolium pažymėtas
Ir kitam fone:
Žodžiu, žalia šikniukų apyrankė Visi, kas apyrankėj turi užpakalius, juos rodo Ir naujasis mūsų būsimas kvartirantas šiandien karolium pažymėtas
Ir kitam fone:
labai graži ir gaivi
Beje,nugis ir aš šiandien buvau nuėjus į Panoramą -ir mačiau visas naujienas
nu tai ką - akmenys Chalce.. kažkoks ,tiksliai nepamenu pavadinimo,Tigro akis,rudasis kvarcas berods-nu gražu
Zodiakai -kaip bebūtų keista tikrai gražūs ypač mano vyro ir sesės ženklas Avinas,dar krito į akis vėžys,na ir mano labai fainas-mergelė jie kažkur po 156Lt
Gaublys - nu ir didelis,nu labai gražus,bet tikrai tik ant grandinėlės ant kaklo,tik mastau kaip ant fantzijos su fėja atrodytu,nes tikrai noriu jį įsigyti dar buvo nauji sidabriukai trigubas mazgas ( o gal ir nenaujas,bet buvo prie gaublio),poto pavadintas "dvipusis","vanduo"...Gaublys 193Lt.
Stikliukai - visokių atspalvių yra,bet labiausiai mane užkabino violetiniam fone labai gražios gėlytės,jos idealiai tiks mano šitai apyrankei kainos lyg tai 93Lt
tai vat...vyras iškart čiupo už avino ženklo ir sakė "LAAAAABAI gražus" tai jau reiks pirkti,ir sakė gaublio nori,ale sako jam reiks pataupyti