QUOTE(light blue @ 2010 08 10, 08:35)
Laba rytą. Nu negaliu aš pas jus skaityti, kojos neša link pirkimo...ale ubagas esuuuu
Visų tas pats laukia
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 10, 09:01)
Zinai kazka panasau maciau vcup pirmam aukste...ir oze gale prie bulkuciu...bet ten kainos ne troliskos...troliu kaina net juokinga pries juos...
Pažėt įdomu, ale jaučiu, Italijoj greičiau būsiu, negu VCUPe
Tiek tik, kad Italija plati - ten kažkoks diedukas iš Sicilijos darė... Kita vertus, VCUP irgi platus
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 10, 09:55)
Taigi Žemę, sugrąžintą iš retirintų, paleis
Vuo vuo, svambalas, bus kuo priešus mušt
QUOTE(danske @ 2010 08 10, 10:03)
NEW TROLLBEAD RELEASE AUGUST 16TH!! No photos until then but it is just a week away! A beautiful new set of very sculptural Zodiac signs and great new glass kits!! New Precious Stone beads, a Chalcedony, Tigers Eye and a Golden Quartz. I really love all of the new introductions. Stay tuned for more information!!
Chalcedonis - fig znajet kokios spalvos, jis visokių būna, įdomu pamatyt
Tigro akis - ruda, nežinau, ar gražus, man tai ne, gal troliuose bus kitaip? Golden quartz - gelsvas toks, žodžiu, pareina rudeninė rudai gelsva kolekcija. Gal duokdie negraži, nes aš dar pereitos nesusipirkus, kuri tikrai graži
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 10, 10:24)
O del pigumo, tai tu teisi...as va irgi negaliu...
Aha, vat vat taip man gaunasi
Arba furnitūra - nesidabrinės aplamai neperku, dar netyčia sumaišysiu, kokiam žmogui duosiu, ką jis tada sakys? Arba - nu negaliu aš lengvų auskariukų daryt su paprastais pigiais kabliukais - gi pasimes, tokie tik sunkesniems. Lengviems reikia angliškų. Angliški brangesni. Yra dviejų riebumų, gražesni riebesni. Nu ir gaunasi 12 litų vietoj pusantro
Arba užsegimas po 8 litus - nu bet visi karoliai kitaip atrodo, ir patogumas nelyginamas - galima ir po litą, ale bet... Arba elementarus biseris - yra bazėj po pusantro lito, o yra ir japoniškas po belekiek. Bet jis daug gražesnis
Kad ir truputuką naudojant...
O kai viską sudedi - geri užsegimai, geri karoliukai, tai ir sąmata gaunasi kita. Va ir savikaina...
Bet užtai jei padovanoju ar pati nešioju - žinau, kad nešioju ne chaltūrą kokią, ot
Gal ir troliai taip galvoja, todėl jų kainos tokios?