[quote=erilukaha,2010 08 09, 08:53]
Ale va kas per slapukavimas...Ar ne tam stovy vakar buvai...kad negalejai pasigirt...
Labai aciu visoms uz sveikinimus Ir uz grazias orchidejas..jos mano mylimiausios
O stovis vakar tikrai buvo (Laisvė gali paliudyt )
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 09, 11:25)
Rodausi va savo juru liutuka (sealion) is visu pusiu bandziau paimt
nia nai nai - gražu
QUOTE(rasida @ 2010 08 09, 12:47)
Sveikos, iš dano užsakiau, visoms užteko
jeeee
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 09, 14:37)
ačiū,niu gražu,bet man norėtusi kabančių nors reikia pamastyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 09, 15:23)
Kikirike,...va tau
nu simpatiški ačiū
QUOTE(Noa @ 2010 08 09, 16:51)
ačiū už paaiškinimą
QUOTE(Noa @ 2010 08 09, 20:08)
niu kokie turtai pas tave - auskariukai super,ypač labradorito ir ta apyrankė kartu su jais
QUOTE(Laivite @ 2010 08 09, 22:12)
Labai buvo baisu
Padare nustoliu sulauze supynes tik pastatytas pusi rutuline didele pavasari pasodinta islauze
Bet gyvenam salia misko tai del jo man sirdis verkia nes negaliu ziureti i ji.....
Bandysiu dar rasidai prisibelsti
Padare nustoliu sulauze supynes tik pastatytas pusi rutuline didele pavasari pasodinta islauze
Bet gyvenam salia misko tai del jo man sirdis verkia nes negaliu ziureti i ji.....
Bandysiu dar rasidai prisibelsti
Laivite,ojei...sekmadieni vaziavom is druskininku-maciau ka skvalas padare-miskai kaip po karo,kelias nepravaziuojamas,o vietomis miskas kaip bombu susprogdintas-net baugu..Zmones sustoje filmuoja,galvas krapsto-zodziu siaubas,as pirma kart maciau,kad ir pas mus baisiu dalyku dedasi,labai misko gaila.ka cia misko-gyvybes audra nusinese,zmones be stogu liko.Ties valkininkais pravaziuojant paruotuve be stogo buvo.o negalna vaizdu,tar maniski ne aparatas,o masinoj aparatas pastatytas uz greiti nufotkino -nes tuos zymetus greicio matuoklius jau zinom,o cia salikelej pilkas kablukas numestas tik blykst ,zodziu vyras visa vakara nebekalbejo.As jam skau-man vis tie medziai ,miskai akyse stovi,o jis-o man blykstelejimas
---------------------
Kikirike,tai jau MINK lauki
QUOTE(Song @ 2010 08 09, 22:04)
Nu užsegsiu Neišlaikys tinklas?
Papildyta:
Ji eitų prie šitų karolių. Tie dryžiai turi butelinio stiklo atspalvio
Papildyta:
Ji eitų prie šitų karolių. Tie dryžiai turi butelinio stiklo atspalvio
Gal ir eitų...
Žėk, padėtis tokia. Aš susitariau su Fontenay, kad su ja mainysiu į kitą, jeigu tas karolis jai tiks. kadangi aš kaune, o ana ne, tai siųsim paštu. Jei jai tiks, ana man parsiųs saviškį, o jei ne - tada maniškį atgal. jei nori, gali dalyvaut mainų programoj - jeigu jai netiks, ana siunčia tą žalią uniką tau, o jau tu tada žiūri natūroj, tinka tau ar ne. Jei tinka, tada tavo, jei ne - grąžini man. Už paštą, aišku, mokėsim visos
QUOTE(Noa @ 2010 08 09, 22:41)
Gal ir eitų...
Žėk, padėtis tokia. Aš susitariau su Fontenay, kad su ja mainysiu į kitą, jeigu tas karolis jai tiks. kadangi aš kaune, o ana ne, tai siųsim paštu. Jei jai tiks, ana man parsiųs saviškį, o jei ne - tada maniškį atgal. jei nori, gali dalyvaut mainų programoj - jeigu jai netiks, ana siunčia tą žalią uniką tau, o jau tu tada žiūri natūroj, tinka tau ar ne. Jei tinka, tada tavo, jei ne - grąžini man. Už paštą, aišku, mokėsim visos
Ok
Lendu iš pogrindžio nes jau pusmetį gerą trolius renku, o temą tik paslapčiom skaitau
Dabartinis rinkinys:
Ant kaklo odinukė su mano ir dukrų zodiakais
ir unikinė apyrankė
o čia kad MB kreivai nežiūrėtų, jam grandinėlė. Dar laukiu kol MB žvaigždutė atkeliaus iš Kelmės.
Aš dar norėjau dėl to pabrangimo pasitikslint - tik vienoj parduotuvėj apie jį sakė ar jau čia visai rimta? Svajoju dar vieną apyrankę nusipirkt, ir susimasčiau dabar skubėt ar dar ne?
Dabartinis rinkinys:
Ant kaklo odinukė su mano ir dukrų zodiakais
ir unikinė apyrankė
o čia kad MB kreivai nežiūrėtų, jam grandinėlė. Dar laukiu kol MB žvaigždutė atkeliaus iš Kelmės.
Aš dar norėjau dėl to pabrangimo pasitikslint - tik vienoj parduotuvėj apie jį sakė ar jau čia visai rimta? Svajoju dar vieną apyrankę nusipirkt, ir susimasčiau dabar skubėt ar dar ne?
QUOTE(Noa @ 2010 08 09, 22:41)
Gal ir eitų...
Noa, nesuk galvos, as jau dabar matau kad Song geriau tiktu ta unika nei man, jei ji nori tai lai ima, o as cia is neturejimo ka veikt prisigalvoju tik
QUOTE(Tacita @ 2010 08 09, 22:33)
As jam skau-man vis tie medziai ,miskai akyse stovi,o jis-o man blykstelejimas
Jautrūs kokie. Auklėk tu savo diedą - nugis važinėjant visaip atsitinka. Būta ko visą vakarą nekalbėt, nugis bus tai bus, ko čia rūgt ir artimuosius nervint? Kita vertus, ir tau nėr ko nervintis - miškai papratę - juos nuo amžių tokie va aplaužo, o jie sau atželia. Ir lietuviai papratę - jiems stogus nupučia, jie pažviegia ir vėl užsidengia iš naujo. O jau kas žuvo, tai amžiną jiems atilsį, nu čia gi nežinosi, kada kur galą gausi.
Stumiam geriau savo daniškas unikas
O mes irgi švale buvom, ne pereitam, o užpereitam, trečiadienį ar kada, kur Gargžduose vat taip medžius išlaužė Važiavom žvyrkeliu iš Papės Pleee, galvojau, nuneš mus nuo to žvyrkelio į šalikelę Sakiau diedui, stook, nelėk kaip beprotis, gi nieko nesimato - pažiūriu į spidometrą - ant trisdešimt Vos kelnių nepridėjau
Oi Tacita issivaizduoju tavo vyro pykti
As net negaliu iseiti i lauka kai tik iseinu tai tas pusu kvapas tai man kaip asaros ju negaliu
O ka ten grazaus bandei papirkti ebay
As net negaliu iseiti i lauka kai tik iseinu tai tas pusu kvapas tai man kaip asaros ju negaliu
O ka ten grazaus bandei papirkti ebay
QUOTE(Sadi @ 2010 08 09, 22:46)
Gražu
Gal geriau paskubėk, sakyčiau Dėl šventos ramybės Man irgi reikia dar vienos apyrankės, paskutinės paskutiniausios - nu bet pleeeeem kaip babkių nėėėr Du vaikai į mokyklą plius vyresnio gimtadienis...
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 09, 22:47)
Noa, nesuk galvos, as jau dabar matau kad Song geriau tiktu ta unika nei man, jei ji nori tai lai ima, o as cia is neturejimo ka veikt prisigalvoju tik
Nu jo, man irgi atrodo, kad jai biškį geriau
Song, duok adresą. Ei, ką man už ją duosi? Ką turi nereikalingo?
Papildyta:
QUOTE(Laivite @ 2010 08 09, 22:52)
Vuo vuo, dar viena Nebliaut! Ne ašaros! O sakai. Džiaugtis reikia, už kokių 50 000 metų gintaras bus
Ataugs tos pušys. Joms gal dar geriau, jos gal į ką nors reinkarnuosis. Į kokias voveres arba į kokius buhalterius - apskaitininkus, ir joms bus gerai
QUOTE(Noa @ 2010 08 09, 22:58)
Song, duok adresą. Ei, ką man už ją duosi? Ką turi nereikalingo?
Duosiu adresą ir litų Neturiu nieko nereikalingo, nebent geltonas Haitis tau tiktų
Nelabai man haitis Tiksliau, haitis gražus, bet spalviškai nepritaikysiu Geriau duok adresą, pirmiausia ištirkim, ar tau tiks. Nes gal netiks, tarkim? Ryt kaip tik pro paštą eisiu