Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar gąsdina būsimas trolių pabranginimas? (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 09, 19:20)
Fontanay nenori i visata keist... g.gif  (uniku net nesiulykit... schmoll.gif )

tu ka,visata jos numyletine,sugalvojai matai i ka prasyti mainus lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje,o unikos tau ne patinka kuo?As siaip klausiu blink.gif
Atsakyti
Nezinau, gal man su galva negera...bet uzsimaniau auskaru sidabriniu su deimantuku... Auksiniu kazkaip neapsimoka,baisiai jau mazai ten to aukso...o kaina...daug grazesne kaina sidabriniu su deimantuku...juos ir vienus galima nesiot...o kas ten zino,gal cia baltas auksas... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 08 09, 19:24)
Beje,o unikos tau ne patinka kuo?As siaip klausiu blink.gif

Nera taip,kad nepatinka...kai graziai priderinta, tai grazu...bet man kazkaip vienspalviai - akmenys labiau patinka...sidabras, auksas ( kurio neimanoma ikast, bent trolisko... lotuliukas.gif ) Stikliukai man vienas kitas...ir tai pamenu, kai rinkau pas dana...pririnkau, o paskui tik meciau , meciau. o ant galo neliko ne vieno... tiesa pirkau viena Macrow neakcijini,...tai tas visai nieko...pritapo, ai du pirkau... Tai is tu dvieju vienas vidutiniskai patinka, kita labiau... lotuliukas.gif Cia tie kur dramblio kaulo... ( O pagalvojau apie dramblio kaulo apyranke ir prisiminiau, kad vieno visciuko dar truksta... lotuliukas.gif kaip as cia pamirsau... g.gif gal del to.kad dukrai aplamai skyriau atskira apyranke...Viena pas mane seimynine...kita dukros garbei... o turkio, siaip del mados... ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 09 rugpjūčio 2010 - 18:43
Niu va, viską išfotografavau, dabar vėl metus nefotografuosiu hihihi.gif

Čia kokius auskarus prie apyrankių derinu. Šiuo atveju - arba auksiniukus su rubinukais - močiutė davė, arba perliukus (patys perlai labai geri, o furnitūra baisoka buvo - kas, kad paauksuota... Užsidėjau tokius va laikinus sidabriukus, bet aplamai ryt nusipirksiu dar geresnius smile.gif
user posted image

O čia va tokia man gavosi apyrankė iš sutaupytų žaliavų ir tie vakarykščiai auskarai - kabliukas irgi tik fotografavimui, iki ryt smile.gif

user posted image

Čia va mano mylima apyrankė ir sidabriniai auskarai su gintariuku ir ametistais - geriausios kokybės, kokios ant Lietuvos radau, bet už trolinius prastesni. Pati susikaliau irnesakyk.gif Pardavimui net nesiūliau niekam, nes sąlyginai brangūs būtų - nu ne su troll lyginant, aišku hihihi.gif Realiai palvos artimiau tinka, negu nuotraukoj.
user posted image

O va šitą apyrankę visą vasarą nešiojau, tik ką tik prei raudonos perėjau - ir sidabriniai auskarai su labradoritais, pačios gamybos, realiai - nė į tvorą, nė į mietą, tiek, kad jie prie visko tinka biggrin.gif
user posted image

O va šitie glušiai man nepritampa: dvi pirmos unikos iš dano, o dvi kitos lietuviškos:
user posted image
Galiu parduot, galiu mainyt, tik imkit kas nors biggrin.gif

Ir va šita tema, ko gero, surinksiu dar vieną apyrankę, o tada tegu sau brangsta načiort biggrin.gif Minėtas itališkas pakabukas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 rugpjūčio 2010 - 19:11
QUOTE(Noa @ 2010 08 09, 20:08)
Minėtas itališkas pakabukas:

Oho, koks grožis thumbup.gif Superinis pakabas. Verta jam derinti apyrankę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 09, 19:20)
Fontanay nenori i visata keist... g.gif  (uniku net nesiulykit... schmoll.gif )

lotuliukas.gif hihihi.gif stupid.gif neeee friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 09, 20:22)
Oho, koks grožis  thumbup.gif  Superinis pakabas. Verta jam derinti apyrankę  mirksiukas.gif

Nu man jis ir šiaip brangus, kad sesers lauktuvių parvežtas smile.gif Aišku, furnitūrą mikliai pakeičiau į saugesnę hihihi.gif Liga man ta furnitūra, baisiai mėgstu gerą hihihi.gif pas trolius va ir yra gera... Išskyrus tuos naujus auskarus dry.gif
Atsakyti
Noa,paskutines foto pakabukas lllaaaabaii grazus wub.gif
Atsakyti
O va šitie glušiai man nepritampa: dvi pirmos unikos iš dano, o dvi kitos lietuviškos:

lotuliukas.gif glusiai nu jau prajuokinai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 08 09, 20:26)
Noa,paskutines foto pakabukas lllaaaabaii grazus wub.gif

Keičiam violetinę tavo uniką į kurią nors mano bigsmile.gif Nu iš dviejų, dano taškuotų, matau, pati turi biggrin.gif

Aš tų dano taškuotų aplamai turiu keturias biggrin.gif Keičiu tik dvi biggrin.gif
Papildyta:
Ir aplamai, imkit kas nors dano taškuotas - dvi Tacitos, dvi mano, jos nevienodos, tik panašios. Turėsit keturias, bus komplektas. Erilukaha pramušit, ana komplektus tik po du perka bigsmile.gif
Atsakyti
Niu va, viską išfotografavau, dabar vėl metus nefotografuosiu hihihi.gif

Ir va šita tema, ko gero, surinksiu dar vieną apyrankę, o tada tegu sau brangsta načiort biggrin.gif Minėtas itališkas pakabukas:

Oho kiek pridejai, dabar net pamirsau nuo ko cia komentuot... Pakabukas Italiskas thumbup.gif ir as panasius ziurejau, bet sunku issirinkt...tai ir likau be nieko...
Bugna auksini papirkai teisyngai..manau kad bus suretirintas... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 09 rugpjūčio 2010 - 19:38
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 09, 20:34)
Pakabukas Italiskas  thumbup.gif  ir as panasius ziurejau, bet sunku issirinkt...tai ir likau be nieko...

Aha, o dabar reik važiuot į Italiją auskarų biggrin.gif Bet juokas juokais - prie kito stiklo pridedi - kaip netinka blink.gif Visi kiti šalia trolių ir itališkų stiklų kokie tai blankūs atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 09, 20:32)
Erilukaha pramušit, ana komplektus tik po du perka bigsmile.gif

Nepramusit...juodus perlus turiu keturis... O agatu 5 facetuotus...Ai dar riuzavu perlu keturis... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 09 rugpjūčio 2010 - 19:40