Niu va, viską išfotografavau, dabar vėl metus nefotografuosiu
Čia kokius auskarus prie apyrankių derinu. Šiuo atveju - arba auksiniukus su rubinukais - močiutė davė, arba perliukus (patys perlai labai geri, o furnitūra baisoka buvo - kas, kad paauksuota... Užsidėjau tokius va laikinus sidabriukus, bet aplamai ryt nusipirksiu dar geresnius
O čia va tokia man gavosi apyrankė iš sutaupytų žaliavų ir tie vakarykščiai auskarai - kabliukas irgi tik fotografavimui, iki ryt
Čia va mano mylima apyrankė ir sidabriniai auskarai su gintariuku ir ametistais - geriausios kokybės, kokios ant Lietuvos radau, bet už trolinius prastesni. Pati susikaliau
Pardavimui net nesiūliau niekam, nes sąlyginai brangūs būtų - nu ne su troll lyginant, aišku
Realiai palvos artimiau tinka, negu nuotraukoj.
O va šitą apyrankę visą vasarą nešiojau, tik ką tik prei raudonos perėjau - ir sidabriniai auskarai su labradoritais, pačios gamybos, realiai - nė į tvorą, nė į mietą, tiek, kad jie prie visko tinka
O va šitie glušiai man nepritampa: dvi pirmos unikos iš dano, o dvi kitos lietuviškos:
Galiu parduot, galiu mainyt, tik imkit kas nors
Ir va šita tema, ko gero, surinksiu dar vieną apyrankę, o tada tegu sau brangsta načiort
Minėtas itališkas pakabukas: