QUOTE(milonyte @ 2011 01 09, 17:22)
Mes irgi praėjusią vasarą važiavome atostogauti į Vnetspilį. Nesakau, kad nepatiko, bet antrą kartą tikrai nevažiuočiau. Sutinku miestelis tavrkingas, gražus, vežėmės dviračius, daug pamatėm visko, bet antrą kartą nebežinočiau ką ten veikti. Maistas nepatiko, po trijų dienų bandymų rasti normalaus maisto, pradėjome gamintis savo, nors atostogų metu laikomės nuostatos, kad galime sau leisti ir negaminti, tačiau šią vasarą tai buvo išimtis, nes net vaikai nenorėdavo tokio maisto
Na aš buvau 4 kartus Ventspilyje ir tikrai norėčiau dar ten nuvažiuoti. Patinka man ten, o ir dar liko neapžiūrėtų vietų.
Dėl maisto tai esam buvę dvi šeimos su 4 vaikais ir visi likom sotūs ir skaniai pavalgę. Du iš vaikų iš vis labai nevalgūs, bet tikrai nebuvo problemų dėl valgymo, Turėjom savo vieną kavinę, kurioje buvo labai skanus maistas. Tiesa valgėm dar ir kitoje kavinėje (šiek tiek brangesnėje), tai maistas irgi visiems labai patiko. Nežinau gal čia mums taip pasisekė, bet kiek esu buvusi tai su maistu tikrai nebuvo problemų - pati nuvažiavus atostogauti labai nemėgstu gaminti, tai ir neteko.
Ai tiesa pirmą kartą kai buvom nuvažiavę, tai valgėm picerijoje esančioje prekybos centro Tobago antrame aukšte, tai va tada jų picos tikrai nesužavėjo. Na bet čia buvo gal prieš 5 metus, tai kaip dabar ten sunku pasakyti.