Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(*ninia* @ 2011 07 13, 16:22)
4u.gif aciuks.gif
o jus buvot tame kitam name? Kaip ten kas atrodo?

Mes vienais esame gyvene ir namukuose ir name ax.gif namas yra suskirstytas į butus, mes gyvenome 2 kambarių bute (3 lovos ir 2 lovos) wc ir dušas, maža virtuvyte (maža dujinė viryklė, šaldytuvas, kriauklė) jei ko trūksta galima nueiti į bendrą virtuvę ir iš ten pasiimti. Kieme yra daug stalų(šašlikinių), manau ten paskaičiuota viems butams, o prie kiekvieno namuko yra savas staliukas biggrin.gif Asmeniškai man ten labai patinka ir kai vėl važiuosiu tai tik ten (na nebent vietų nebūtų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 14 liepos 2011 - 08:23
QUOTE(Ernesta @ 2011 07 14, 08:00)
Mes vienais esame gyvene ir namukuose ir name  ax.gif  namas yra suskirstytas į butus, mes gyvenome 2 kambarių bute (3 lovos ir 2 lovos) wc ir dušas, maža virtuvyte (maža dujinė viryklė, šaldytuvas, kriauklė) jei ko trūksta galima nueiti į bendrą virtuvę ir iš ten pasiimti. Kieme yra daug stalų(šašlikinių), manau ten paskaičiuota viems butams, o prie kiekvieno namuko yra savas staliukas biggrin.gif Asmeniškai man ten labai patinka ir kai vėl važiuosiu tai tik ten (na nebent vietų nebūtų)

dėkui labai už gerą pasakojimą aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipute1 @ 2011 07 14, 08:46)
Ar apsistojant kempinge su palapine reiktų rezervuotis vietą?

manau nea, bet as dabar galvoju, kaip cia suderinus miestoi svente ir kad nebutu eiliu prie WC? g.gif labai noriu aplankyti Venspili tuo graziuoju laiku, bet dvejoju del spusties kempinge.. kokia yra tikimybe ten atvykus susirasti vienta palapinei ne kempinge, o tarkim pas zmones kieme/sodyboj? Info centre vargiai ar tokia info teikiama?
Atsakyti
QUOTE(burbulytė @ 2011 07 14, 07:10)
Gal esat gyvenę studentų bendrabutyje Inžinierių gatvėje?

Mes pries 2 metus ememe viena kambari bloke ir mokejome 18 LVL. g.gif
Papildyta:
NU KAIP RASTI KAMBARI 2011-07-19/21d?............... Jokiu laisku niekas neatraso.....................................
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2011 07 14, 10:47)
Mes pries 2 metus ememe viena kambari bloke ir mokejome 18 LVL. g.gif
Papildyta:
NU KAIP RASTI KAMBARI 2011-07-19/21d?............... Jokiu laisku niekas neatraso.....................................

Nieko jūs nevarkit rašydami-skambinti reikia. Man niekada beveik neatrašo, kai paskambini-kita šneka. O beto ir taip dar kokius 10 klausimų norėsit užduoti-tai žodžiu ir greičiau, ir aiškiau.
tad, paaukokit keliais centais daugiau-ir skambinkit smile.gif Tikrai tuomet rasit kur apsistot smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sakykit ar imanoma realiai Ventspilyje rast nakvyne uz 5-6 latus 2 zmonems? blush2.gif
Aisku tokia kaina vienam nurodziau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasturcija: 14 liepos 2011 - 10:52
QUOTE(Nasturcija @ 2011 07 14, 11:52)
Sveikos 4u.gif
Sakykit ar imanoma realiai Ventspilyje rast nakvyne uz 5-6 latus 2 zmonems? blush2.gif
Aisku tokia kaina vienam nurodziau smile.gif

Pigiausia buvau radusi 5 latai asmeniui, bute, atskirame kambaryje
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2011 07 14, 10:33)
Nieko jūs nevarkit rašydami-skambinti reikia. Man niekada beveik neatrašo, kai paskambini-kita šneka. O beto ir taip dar kokius 10 klausimų norėsit užduoti-tai žodžiu ir greičiau, ir aiškiau.
tad, paaukokit keliais centais daugiau-ir skambinkit smile.gif Tikrai tuomet rasit kur apsistot smile.gif

Tai kad neramina susikalbejimas. Jei aname ragelio gale rusiskai nesupras-plocho budet. lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas turi "šviežių" atsiliepimų apie kempingą "Jeni"? www.campingjeni.lv ax.gif

Mes ten važiuosim 07.25-31 d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2011 07 14, 13:23)
Tai kad neramina susikalbejimas. Jei aname ragelio gale rusiskai nesupras-plocho budet. lotuliukas.gif

Vse tam govorit po ruski tongue.gif Aš prieš tai atsiklausiu, ar galiu kalbėt rusiškai ir viskas puikiai sekasi:)
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif

Norėjau paklausti dėl skambučių ir sms žinučių. smile.gif Ar kai nuvažiuoji į Ventspilį į Lietuva skambinti ir rašyti sms žinutes brangiau kainuoja ar viskas taip pat g.gif ??
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2011 07 14, 11:23)

Mes kiek skambinom tai tik rusiškai ir šnekėjom, visur susikalbėjom, o yra net ir lietuvių, kurie butus nuomoja, tik lietuviškam psl pasiieškokit.
Atsakyti