mes irgi pirmadienį važiuojam, į butą Berzu g.
Gal galima i Ventspili nuovažiuot visuomeniniu transportu iš Klaipėdos?
QUOTE(Jofky @ 2011 07 13, 19:56)
Gal galima i Ventspili nuovažiuot visuomeniniu transportu iš Klaipėdos?
Autobusu su persėdimu Liepojoje, manau, vis dar galima , tiesiogiai ne.
QUOTE(Baltike @ 2011 07 13, 20:23)
Autobusu su persėdimu Liepojoje, manau, vis dar galima , tiesiogiai ne.
Ačiū Taip, per Liepoją galima, jau susideliojau maršrutus Dar turiu klausimą, kadangi mes be nuosavo automobilio bet su vienu mažamečiu, kuriuose gatvėse ar rajonuose ieškot nakvynės, kad būtu netoli tiek pajūris, pramogų parkeliai, vandens parkas?
QUOTE(Salsa @ 2011 07 13, 16:32)
Kada ten vykstat? Mes irgi Rubini užsirezervavę rugpjūčio pradžiai, gal būsim kaimynai?
mes liepos 20 - 24 d.
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 07 13, 16:51)
tai gal šeimoj turi kas nors Swed sąskaitą?
na vat neturi lyg tycia niekas...
QUOTE(ader @ 2011 07 13, 17:30)
.
darykit pavedima per vestern union, kainuos 17 litu ar dar maziau. dar yra kitas kazkoks skubiu pavedimu budas, compact ar kaip vadinasi tiksliai nepasakysiu. nes tarpautinis pavedimas tai kanuoja 40-50 litu tai tikrai.
darykit pavedima per vestern union, kainuos 17 litu ar dar maziau. dar yra kitas kazkoks skubiu pavedimu budas, compact ar kaip vadinasi tiksliai nepasakysiu. nes tarpautinis pavedimas tai kanuoja 40-50 litu tai tikrai.
dar pabandysiu pasidometi per Western Union.
bet siaip keista, Rubini seimininke sako, kad jai pavedimu daug kas moka avansa, bet juk bankas negana kad man nuskaiciuoja uz pavedima kosmine suma, juk dar ir is jos paima jos bankas Latvijoje, tai jai neturetu apsimoketi, zodziu, as padarysiu, bet jei jai paskui netiks, jos bedos
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 10, 19:41)
kokiam laikotarpiui dairotes?
mes isvykstam antradieni i Venspili, galite atsiust man savo tel. i AZ, gal ten vietoje kas paaisketu Galu gale paklausciau seimininko pas kuri busime
mes isvykstam antradieni i Venspili, galite atsiust man savo tel. i AZ, gal ten vietoje kas paaisketu Galu gale paklausciau seimininko pas kuri busime
Va čia tai mamytė Surado man butuką Ventspily. Širdingai dėkui.
QUOTE(kriziukas @ 2011 07 13, 20:30)
mes liepos 20 - 24 d.
Na, tai lauksiu įspūdžių, kaip ten šiemet viskas
O pavedimą tai mes padarėm. Tą brangųjį
Tiesa, tai - įprasta procedūra. Prieš kelerius metus taip Slovakijoj viešbutuką užsakinėjau - tai nežinau, ar aniem nuskaitė už gavimą kiek nors, ar ne. Iš manęs tada išsiskaičiavo net 80 Lt mokestis už pervedimą... Bet normaliai, ten jau kaip nors papildomai primokėt nereikėjo - kaina, kokia ir parašyta, o tas mokestis - jau mano problemos...
QUOTE(burbulytė @ 2011 07 14, 07:10)
Gal esat gyvenę studentų bendrabutyje Inžinierių gatvėje?
Studentu.viesnica@ventspils.gov.lv <Studentu.viesnica@ventspils.gov.lv>
ar duoda ten patalynę? gal nuotraukų turit,nes nuorodoje nėra
Studentu.viesnica@ventspils.gov.lv <Studentu.viesnica@ventspils.gov.lv>
ar duoda ten patalynę? gal nuotraukų turit,nes nuorodoje nėra
Gyvenom šįmet birželio mėn., patalynę duoda dviem žmonėms ir dar muiliuką bei dušo želė kiekvienam padeda. Kambariai tvarkingi, dušas, tualetas taip pat kiekvieną dieną plaunamas.
QUOTE(burbulytė @ 2011 07 14, 07:38)
O jeigu imant bloka ( du kambarius,kadangi su dviem vaikais),patalyne duos visiems?
tualetas ir dušas bloke ar bendras? ar jūs gaminotės maistą bendroj virtuvėlėj?kiek mokėjot?
ačiuks už atsakymus
tualetas ir dušas bloke ar bendras? ar jūs gaminotės maistą bendroj virtuvėlėj?kiek mokėjot?
ačiuks už atsakymus
Jei imsit bloką, tai duos 4 patalynės komplektus, mes ėmėm vieną kambarį su 2 vaikais, užtat ir buvo viskas dviems. Tualetas, dušas bendras blokui, o virtuvė bendra aukštui. Mes neturėjom indų, tai virtuve nesinaudojom, o "valdiškų" indų nebuvo. Birežlį kainavo vienas kambarys 12 latų, dabar 16, jei imsit 2 kambarius, dauginkit iš 2.
Ar apsistojant kempinge su palapine reiktų rezervuotis vietą?