Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(kriziukas @ 2011 07 12, 20:39)
na va, lyg ir radom pagaliau kazka....
gal kas buvote ar girdejote atsiliepimus apie Rubini apartamentus?
http://www.viss.lv/?k=177785

toli nuo juros.reikia pervaziuoti per tilta.maciau kaip vaziavom i kita vaiku aikstele, nes ten man labiau patiko negu kur yra prie juros.
Atsakyti
aš norėčiau užklaust, gal kas kokį atsiliepimą apie Dzirkalį parašytų? Ne namukus (kur bendra virtuvė), bet kur name kambariai su nuosava virtuve g.gif Ar yra galimybė kiemu naudotis ir tt. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2011 07 13, 16:11)
Ar yra galimybė kiemu naudotis ir tt.  4u.gif    4u.gif    4u.gif

Taip galima naudotis ir kiemu ir šašlikinėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2011 07 13, 15:15)
Taip galima naudotis ir kiemu ir šašlikinėmis ax.gif

4u.gif aciuks.gif
o jus buvot tame kitam name? Kaip ten kas atrodo?
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2011 07 13, 13:58)
Manau, kad labai toli nuo juros. Kitoj upes pusej.
Siaip kavinese manau, kad brangu. Geriau jau nusipirkti rimi ar maximoj ir patiems gamintis,

QUOTE(ingredb @ 2011 07 13, 14:28)
toli nuo juros.reikia pervaziuoti per tilta.maciau kaip vaziavom i kita vaiku aikstele, nes ten man labiau patiko negu kur yra prie juros.

tai jau supratau, kad toli nuo juros doh.gif na ka padarysi, su masina nuvaziuosim, kiek ten to Ventspilio yra biggrin.gif o salia vaiku aikstele, na ir centras netoli, manau bus gerai..

tik va su pavedimu problemos - jie reikalauja uzstato, o man is mano banko i Swedbanka latvijoj pavedimas kainuoja 50 Lt. doh.gif kosmaras... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2011 07 12, 19:39)
na va, lyg ir radom pagaliau kazka....
gal kas buvote ar girdejote atsiliepimus apie Rubini apartamentus?
http://www.viss.lv/?k=177785

Kada ten vykstat? Mes irgi Rubini užsirezervavę rugpjūčio pradžiai, gal būsim kaimynai? smile.gif
Atsakyti
Mačiau,kad kažkas klausė kiek kuras Latvijoj dabar kainuoja, bet ats arba pražiopsojau, arba nebuvo, tai gal galit parašyt, važiavusios,kiek benzas ten dabar. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulė: 13 liepos 2011 - 16:49
QUOTE(kriziukas @ 2011 07 13, 16:30)
tai jau supratau, kad toli nuo juros  doh.gif  na ka padarysi, su masina nuvaziuosim, kiek ten to Ventspilio yra  biggrin.gif  o salia vaiku aikstele, na ir centras netoli, manau bus gerai..

tik va su pavedimu problemos - jie reikalauja uzstato, o man is mano banko i Swedbanka latvijoj pavedimas kainuoja 50 Lt.  doh.gif  kosmaras... unsure.gif

tai gal šeimoj turi kas nors Swed sąskaitą?
Atsakyti
Statoile buvo 0,912 Lato - 95 benzinas
Atsakyti
nerile, tikrai brangu, as radau dvieju kambariu normalu buta netoli juros uz 30 latu.

darykit pavedima per vestern union, kainuos 17 litu ar dar maziau. dar yra kitas kazkoks skubiu pavedimu budas, compact ar kaip vadinasi tiksliai nepasakysiu. nes tarpautinis pavedimas tai kanuoja 40-50 litu tai tikrai.
Atsakyti
ikainiai
Atsakyti
O mes tai išvažiuojam pirmadienį, gyvensim Loči. Suderėjom 16 lv (po 5 LV suaugusiam ir po 3 LV vaikams), pigiau nes vežamės savo patalynę.
Atsakyti