Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(kriziukas @ 2011 07 11, 20:31)
gal galima kontaktus?  bigsmile.gif

Tai kad žinok turėjau gal 10 kontaktų...bet kai radom viską išmečiau doh.gif
O tas kur skambino ir siūlė tai 3 kambarių butas...nenorėjom todėl kad tik 1 sofa ir toliau pripučiami čiužiniai doh.gif O jau ant jų miegoti tai tikras vargas...
Ieškojau per va čia:

http://www.ss.lv/ru/...-reg/ventspils/
Atsakyti
Elena, as cia vakar visa vakara pramirkau, nu bet kai kur net tokios juokingos kainos-7 latai. paskui dar uz zmogu po kokius 5 paprasys turbut..
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2011 07 12, 08:23)
Elena, as cia vakar visa vakara pramirkau, nu bet kai kur net tokios juokingos kainos-7 latai. paskui dar uz zmogu po kokius 5 paprasys turbut..

Mes daug variantų turėjom...kainos įvairios...kur mes rezervavom 28 latai,2 kambariai, virtuvė..savo kiemas...atskirai įėjimas...na aišku viską pamatysim vietoje...nes pripasakojo taip...
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2011 07 12, 08:23)

Tai ten greičiausiai kaina žmogui ir yra g.gif

Na va o man Lince666 atrašė,kad mano rezervuotame bute - vyksta namo renovacija, šiltina sienas, tai ot poilsis bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2011 07 10, 08:22)
Labukas  4u.gif .
user posted image

Oi kokie prisiminimai užplaukė tongue.gif

Mes pernai varėm pirmą kart į Ventspilį.Atvykom truputi anksčiau, butas dar neparuoštas. Pamatėm pirmą piceriją ir nusprendėm pavalgyt . Nu ir aišku pataikėm į tą pačią biggrin.gif Šaltibarsčių dar tokių nesu mačius per savo 40 metelių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 12 liepos 2011 - 09:53
QUOTE(Ingulė @ 2011 07 12, 09:58)
Tai ten greičiausiai kaina žmogui ir yra  g.gif

Nu bet taip neraso blush2.gif
Atsakyti
siaubas, nieko nerandu, kiek skambinu - viskas uzimta ax.gif norim nuo liepos 19 ar 20 d 5 nakv.... neisivaizduoju kaip ieskot... unsure.gif

o beje, ar kita savaitgali tikrai bus geliu svente?
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2011 07 12, 11:09)

parodyk nuorodą, nes kur žiūrėjau tai rašė, nebent kitam upės krante 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2011 07 12, 10:09)

Nu ir as skaiciau kad neraso daug kur kad zmogui ar lovai, bet jau logika manau pasako, kad nebus visas butas uz 5 latus.
Papildyta:
QUOTE(Ingulė @ 2011 07 12, 08:58)
Tai ten greičiausiai kaina žmogui ir yra  g.gif

Na va o man Lince666 atrašė,kad mano rezervuotame bute - vyksta namo renovacija, šiltina sienas, tai ot poilsis bus  doh.gif

Jo, man lince irgi rase, mane tai biski ne kaip nuteike, bet kai paskaiciau vyrui, jis sako nu ir kas. Nu galvoju jei vyrui, kuris per atsotogas keliasi ne anksciau 10 nieko tokio, tai man kai keliuosi 6-7 val irgi nieko tokio, kad 8 gres lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas, mirkstu sioj temoj jau keli men, vis girdedavau puikiu atsiliepimu, kad vaikams rojus Venspily, bet galvodavau, na, yra ko gero kokiu karstyniu - medinuku pajuryje, ir tiek, bet kai foto paziurejau bigsmile.gif , tai jau dabar nesulaukiu, kada vaziuosim, isivaizduoju kaip mano kompanija kaifuos ten, vaziuoaj, nors ir su keturiais dar visai pypliais taip - visiskai be jokiu rezervaciju, vaziuosim i Venspilio kempinga, palapine jau pasirupinom, jei nuvykus netycia namukas bus- imsime, jei - ne - bus proga nauja palapine isbandyti, o siaip, tai tikiuosi tik, kad lietus nepliauptu istisai - visa kita mums tinka, ir dar norejau paklausti - planuojam dviracius veztis, bet vaziuojam tik 6-iom d, ar verta? Gal kol apeisim parkus visus net iki juros nebus kada nueit, tai nezinau ar ne be reikalo tuos dviracius (o pas mus vaziuojanciu savrankiskai jau 5) tisimes g.gif
P.s. kazkas minejo, kad atsauke namuko rezervacija, kuriam laikui buvote rezervave, gal mes perimtume ax.gif , o beja, ar yra namuku, kur galima butu su 4-iais vaikais apsistoti? Mes siaip dar planuojam dideli pripuciama ciuzini ir maziui sudedama lovele pasiimti.
Atsakyti
Turiu vieną pasiūlymą 1 kambario butui. Kaina 15 Lv, vieta nebloga. Mes atsisakėme. Jei kam reikia, rašykite man ice_kava@yahoo.com, permesiu foto. Sako, kad lyg dar laisva nuo liepos 18 d. iki rugpjucio 7 d.
Atsakyti
Aš prieš kelias dienas buvau skambinusi tai nuo liepos 15 iki 20 "13 enkuri" turėjo laisvų vietų po 4 latus žmogui.
Atsakyti