Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(Baltike @ 2011 07 09, 09:23)
Kiek teko dairytis pačiame Ventspilyje, neradome, nors kai nakvoji palapinėje su labai mažais vaikais, tai irgi norisi privarumo. Ypač kai Ventspilyje šurmuliuoja kokie renginiai. O šiaip Baltijos pakrantėje tiek piečiau, tiek ir šiauriau Ventspilio kempingų ne vienas, kai kurie ir privačių sodybų kiemuose. Mes mažiau reiklesni nei jūs biggrin.gif , tai nežinau, kurie iš jų su dušu ir elektra. Man pačiai labiausiai prie širdies buvo Pavilostos kempingas (tiesa, dabar jis jau naujoje vietoje, tai nežinau, kaip sutvarkytas) ir šiauriau Ventspilio prie švyturių įsikūrusiuose kaimeliuose esantys kempingiukai. Palapines esame statę ir kaimo turizmo sodybų sodybų kiemuose, irgi nemažai kas priima. Apsinakvoti palapinėse Latvijoje tikrai nėra jokių problemų - niekada neplanuojame ir nerezervuojame net keliaudami su kūdikiais.

na taip, matyt paciam mieste nieko labai ir nera, reik ziuretis atokiau, kaimukuose.. tik tada reiks pavaziuoti vis iki miesto pasivaikscioti smile.gif
beje, dabar susimasciau, jei mes vaziuosim ant tos miesto sventes, tai atvykus 3-4dieni vieta gal ir rasim, bet savaitgali matyt bus siaip kempingu uzimtumas didesnis, daugiau liaudies malsis vienoj vietoj? Norisi i svente, bet nesinori eiles prie duso, kaip kazkas rase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2011 07 10, 09:22)
Labukas  4u.gif .
Buvome ir mes jau Vienspilyje, kempinge "Prie juras"  thumbup.gif , labai patiko, tiesiog liuks. WC ir dusai tvarkingi, teritorija sutvarkyta... vienu zodziu nieko blogo pasakyti negaliu.

O vat del maisto.... Buvom sustoje picerijoje (nepamenu pavadinimo, imesiu nuotrauka).... tai katastrofa kazkokia blink.gif , uzsisakiau su vistiena.... ta mesa kaip konservu skonio kazkokio buvo... vaikas tik kasneli paragavo, pakase "man neskanu" ir nuejo i masina. Terasoje skraido balandziai virs galvu... sieneles apsiktos.... nuejus nuo staliuko, balandziai is karto per lekstes eina.... Vienu zodziu ne liuks picerija, nesiulyciau niekam ten eit.

user posted image

user posted image

Ir dar tos skylės niekas neuždarė ohmy.gif blink.gif mes buvome šioje picerijoje prieš tris metus. Paliktą įspūdį labai puikia atspindi nuotraukos. Neįsivaizduoju kur žiūri sanitarinės tarnybos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ivetux88 @ 2011 07 07, 14:24)
Dekui už informacija 4u.gif  bigsmile.gif  Tikiuosi visdėlto nepasiklysim  biggrin.gif  doh.gif Vistiek tik pirmą kartą važiuojam  biggrin.gif Važiuosim pro Mažeikius kaip ir sakote  mirksiukas.gif  thumbup.gif Tikiuosi rasim kur sustoti ir atsipūsti  g.gif gal kas žinote kokių vietų kur galima sustoti?  rolleyes.gif

Tikrai patarčiau užsukti į Riežupe šalia Kuldygos, tikrai labai įdomu pavaikščioti po smėlio olas šiek tiek nuotraukų yra čia http://www.mesta.lv/...es_smilsu_alas/
Atsakyti
QUOTE(tana75 @ 2011 07 10, 22:57)
o kai skambinau tai numeta...  doh.gif

mano bendradarbė sakė irgi niekaip neprisiskambina g.gif
Atsakyti
Na aš kiek emailu rašiau tai tik pora atsakė...tad skambinom...ir daug kur prisiskambinau...dabar dar vakar mums skambino ir siūlė būtą...bet mes jau turim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2011 07 09, 16:43)
gal galima placiau, kur jis yra, kokiu adresu? ar tilptume 2 suaug.+ 3 vaikai? kaip galima butu rezervuoti?
aciu  4u.gif

Jis randasi Jurmalos g. 4, netoli juros ir vaiku parko.Mes rezervavomes telefonu. Ar visi tilptumete, tai nezinau. Apacioje labai plati lova issilanksto. Dar jie turi pastatoma lovyte kazkokia, siule ja mums.Ziurint kokio amziaus vaikai. g.gif
Atsakyti
Sveiki, norime vaziuoti i Venspili, taciau neturim jokio supratimo kur galima apsistoti. Kiek apziurejau, paskaitinejau, paskambinau, tai uzimta ir uzimta. Gal kas turi kokios info kur tiketina gauti vietu, musu seima 2 suauge + 2 vaikai. Buciau dekinga.
I AZ
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2011 07 11, 16:01)
Sveiki, norime vaziuoti i Venspili, taciau neturim jokio supratimo kur galima apsistoti. Kiek apziurejau, paskaitinejau, paskambinau, tai uzimta ir uzimta. Gal kas turi kokios info kur tiketina gauti vietu, musu seima 2 suauge + 2 vaikai. Buciau dekinga.
I AZ

Pas mane ir tokia pati situacija, bet nieko nerandu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 07 11, 17:30)

nepraraskim vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 07 11, 16:30)

rezervavau nameli priejuras kempinge, 25 latai para, 4 vietos, bet dabar gavau kita pasiulyma, tai galiu perleist jei kas norit 4u.gif
Atsakyti
O kokia data ir viso 25LV?
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 07 11, 13:01)
Na aš kiek emailu rašiau tai tik pora atsakė...tad skambinom...ir daug kur prisiskambinau...dabar dar vakar mums skambino ir siūlė būtą...bet mes jau turim  4u.gif

gal galima kontaktus? bigsmile.gif

QUOTE(jurgusia @ 2011 07 11, 13:42)
Jis randasi Jurmalos g. 4, netoli juros ir vaiku parko.Mes rezervavomes telefonu. Ar visi tilptumete, tai nezinau. Apacioje labai plati lova issilanksto. Dar jie turi pastatoma lovyte kazkokia, siule ja mums.Ziurint kokio amziaus vaikai. g.gif

deja, nebera ten vietu.... ir kitur skambinau, nerandu unsure.gif palapinese nakvoti su mazais vaikais nesinori unsure.gif
Atsakyti
prisikaiciau cia geru atsiliepimu, o kadangi siemet niekur toli neskridom tai pasirinkau Venspili, rezervavau siandien dvieju kambariu buta inzinieriu gatvej, vaziuosim rugpjucio gale. su ezervacija jokiu problemu nekilo, pagooglinusi radau kazkoki booking puslapi venspilyje (dabar jau niekaip neatseku nuorodu) parasiau emaila, is karto atrase, rezervavom be problemu ir laisva buvo mums reikiamu metu. kaina 30 latu.

Atsakyti