Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(ingaul @ 2011 07 01, 17:52)
Laba,grizom  nesenai.Mums bute viskas tiko.Vaziuokit ramiai.Tik ta lova kampas nepatogi,bet nieko mirksiukas.gif

aciu uz zinias smile.gif

sakykit ar jura labai toli? ar imanoma pesciomis iki jos nueiti? blush2.gif
kaip del patalynes - ar pakanka? ar del visa ko kazka pasiimti? blush2.gif
Atsakyti
Paskaiciau visa tema, bet vis tiek info truksta rolleyes.gif
Del butu nuomos labiausia, mineti tik keli butai kuriuose apsistojama, mane domina sis http://www.priejuros...ntspilyje-2202/
Gal kam teko apsistoti jame? Ieskom kazko ne kosminem kainom 2 suauge 2 vaikai. Daug atsiliepimu apie Dzirkali, nu manes kazkaip foto nesuzavejo g.gif O ten is tikro vietoj zoles kilimas patiestas ar man tik taip pasirode? Ir tie namukai tokie vienas prie kito, kaip sugrusti, kaip yra is tikruju?
Gal kas is neseniai grizusiu koki buta rekomanduotu, apart pries kelis psl minetu...
Aciu
Atsakyti
Kažkaip ir manęs "nekabina" tas Dzirkalis. Privačios erdvės tai nulis. Mano vaikas kai toks padauža, tai per visu skersai išilgai lėktų ir trukdytų..sad.gif Aš tai kur nors buo ieškot bandysiu..
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 07 06, 21:14)
Kažkaip ir manęs "nekabina" tas Dzirkalis. Privačios erdvės tai nulis. Mano vaikas kai toks padauža, tai per visu skersai išilgai lėktų ir trukdytų..sad.gif Aš tai kur nors buo ieškot bandysiu..

Na, taip, Dzirkali toli grazu ne 5* viesbutis... savi pliusai, savi minusai.
mediniai nameliai yra gana arti vienas kito, nėra labai erdvūs, trūksta pasidėjimo daiktams. Kažkas čia klausė dėl "žolės" kilimo - taip, jis patiestas... atrodo gal ir nekaip, tačiau mūsų mažius keliskart bėgdamas puolė- tad nepykstam mes ant to kilimo... minkščiau...
tai va tokie būtų minusai.
Bet čia vaikų užimtumas 100%. Yra jiems ir draugų, ir kalnas veiklos.
Nuo ryto esi lauke, o ne bute, iš kuriuo jau turi išsiruošti kur nors išeiti...
Išsikepi mėsytės..
Aišku, reikia įvertinti orą... jei prastas oras - galbūt butas privalumas..

Prisiminiau, šalia mūsų gyveno vilniečiai, kurie jau antrąkart Ventspily atostogavo, ir pernai gyveno Pankoki. sakė nepalyginama su Dzirkali. Ten dar mažiau vietos, plius nėra jokio kiemo...

gerų atostogų!
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta: 06 liepos 2011 - 20:58
QUOTE(ruta @ 2011 07 06, 20:50)

gerų atostogų!
4u.gif

Ačiū. 4u.gif Labai svarbu, kad oras geras pasitaikytų..Nežinau, kas kam, bet mes tai kai važiuojam kasmet į Nidą (nusibodę baisiai baisiai) verysad.gif , tai tam bute nebūnam ir to kiemo visai nereikia..Visą laiką prie jūros būnam arba po miestelį šlitinėjam. lotuliukas.gif Tai galvoju, kad taip pačiai ir Ventspily bus.. ax.gif
Atsakyti
karsta.gif nu va pagaliau rezervavomes buta, emem antroj rugpjucio pusej, kadangi dalis dienu kurias buvom suplanave jau uzimtos, tai nusistume laikas per kelias dienas, tai pergalvojom viska ir emem 10 dienu, tikiuosi nenusibos mums ten lotuliukas.gif Butas dvieju kambariu, 5 miegamos vietos, 20 Latu para. Nuolaidu jokiu nedare nors ir tokiam ilgesniam laikui apsistosim. Tikiuosi viskas bus ok. Lauksim atsiliepimu is Ingulės apie gyvenimo salygas biggrin.gif
Atsakyti
Burunduk, sakyciau, kaina tai labai gera. Lauksim ispudziu po to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2011 07 07, 08:17)
Burunduk, sakyciau, kaina tai labai gera. Lauksim ispudziu po to 4u.gif

Kai grišiu būtinai parašysiu, tik kad tas jau bus vos ne rugsėjo mėn Butas čia jau anksčiau pagirtas buvo, tikiuosi nenusivilsim lotuliukas.gif
Sakot gera kaina? Ką aš žinau, kai palyginu su LT pav Šventosios kainom tai jo, papigiai lotuliukas.gif Nes Šventojoj su patogumais be 150 Lt 4 vietų pigiau nelabai yra, brangiau aišku kiek nori. Ventspily inžinierių gatvėj buvau radusi 4 kambarių butą už 150 LT.
Atsakyti
Sveiki,

Mes važiuosime į Ventspilį pirmą kartą. Nežinome kur nuo Kauno geriausiai važiuoti g.gif ? Dar norėjau paklauti ar verta apsigyventi Panda Nams? 4u.gif Mes ten užsisakėme 3 vietų kambarį. thumbup.gif Tai norėjau paklausti Jūsų nuomonės . bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetux88 @ 2011 07 07, 11:18)
Sveiki,

Mes važiuosime į Ventspilį pirmą kartą. Nežinome kur nuo Kauno geriausiai važiuoti  g.gif ? Dar norėjau paklauti ar verta apsigyventi Panda Nams?  4u.gif Mes ten užsisakėme 3 vietų kambarį.  thumbup.gif  Tai norėjau paklausti Jūsų nuomonės . bigsmile.gif  blush2.gif

sveiki smile.gif
Mes i Vientspili vaziuosim 2 karta smile.gif

Pirma karta buvom praeita vasara. Per velai susigriebem (buvo Joniniu ilgasis savaitgalis...), tai gavom tik Panda nams.
Galiu pasakyt apie sia vieta:
Vieta tvarkinga
Seimininkai malonus
Galima vaisintis kava, arbata, cukrum (atsargos papildomos nelabai daznai biggrin.gif )
Virtuve bendra, yra puodu, irankiu
Kambariukai jaukus
Kai kurie kambariukai turi wc, dusa atskirai, kiti kambariukai turi dalintis
Skalbimo masina yra, lygintuvas taip pat (paslauga mokama)

Vienintelis trukumas (apie kuri jau cia rase) - tolokai nuo juros (reiketu vazinetis su masina), ir tai, kad 3 aukstas (labai ilgai reikia lipt i virsu biggrin.gif ) su 2 mazais vaikais tai buvo sunkoka .. biggrin.gif

Si karta vaziuosim i Dzirkali. Uzsakem nuo rugp. 2 iki 13. Kaip supratau mums skirs ne namuka, bet butuka tam kitam dideliam name. Uz 2 kambariu buta ( 5 mieg.vietos) su virtuve, wc, dusu ir kt. sumokesim 20 lv uz para. Manau nelabai brangiai biggrin.gif
Norejom, kad butu kiemas (pernelyg pavargom nuo tu sienu biggrin.gif ), netoli juros. Tuo labiau paskaicius komentarus apie tai, kiek veiklos vaikams - abejoniu neliko smile.gif
Atsakyti
A2i8 už informacija 4u.gif thumbup.gif Gaila kad toli jūra, bet nieko. rolleyes.gif Tik dabar dar nežinome iš Kauno pro kur būtų geriausia važiuoti? Vieni sako , kad pro Šiaulius geriau, bet kiti kad negeras kelias ir geriau važiuoti pakrante. g.gif Na nežinau gal gali kas patasrti? 4u.gif thumbup.gif Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetux88 @ 2011 07 07, 14:03)
geriau važiuoti pakrante. g.gif  Na nežinau gal gali kas patasrti? 4u.gif  thumbup.gif  Dekui smile.gif

Jūs čia kalbate apie pakrante nuo Palangos pusės g.gif jei taip tai tikrai žymiai bus toliau, o ir kelias kirtus Latvijos sieną daug blogesnis nei ,kad važiuojant pro Mažeikius ax.gif
Atsakyti